Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Alle allianceringe

Allianceringe hos acredo

En alliancering fra acredo er et smukt symbol på vidunderlige begivenheder gennem livet. For mange kvinder er allianceringen et følelesesmæssigt stærkt smykke. Alle de små funklende diamanter minder dig om dit forhold til din elskede. Én sten - ét minde om en uforglemmelig begivenhed: Jeres bryllup, jeres første hjem sammen, børn og, ja - hvad der er værdifuldt i dit liv. Allianceringen kan bæres som både forlovelsesring og vielsesring.

Allianceringen bærer på mange minder

Med dit ægteskab følger mange vidunderlige øjeblikke: børn, drømmerejser og skønne bryllupsdage. Alle disse kan du markere med en sten i din alliancering. Ofte begynder man med et par diamanter og fylder på, efterhånden som de mindeværdige begivenheder bliver til mange flere.

Ædelstenene sættes i en lige ringskinne og kan fattes med et lille stykke metal mellem hver diamant. Alle stenene er slebet ens, så ringen fremstår harmonisk: Brillantslib er det klassiske valg, men princess cut og smaragdslib er også populære.

Design din egen alliancering

Du kan forene og forevige dit livs uforglemmelige øjeblikke i din alliancering: Med acredo designprogram skaber du selv din alliancering. 4-grebsfatninger, enkelt- eller dobbeltskinne, måske mellemstykker - og mange andre muligheder. Derudover kan du selv vælge metal og farve, og skulle du blive i tvivl om noget, står vores dygtige personale klar til at rådgive dig.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.