Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Allianceringe til fantastiske priser

Prisvenlige allianceringe fra acredo

Minder for evigt - i dit hjerte og på din finger

Du bærer de dyrebare minder i dit hjerte, men også på din finger med en alliancering fra acredo. Allianceringen er synonym for den evige kærlighed. Hver diamant på ringen symboliserer et specielt øjeblik i dit liv - dit bryllup, jeres første hjem sammen eller fødslen af ​​dit barn: Vælg de vigtigste begivenheder, der skal visualiseres i din ring.

Allianceringe fra acredo: smukt følgeskab til en god pris

Vidunderlige minder behøver ikke være dyre. Hos acredo kan du selv designe din alliancering i et fornuftigt prisleje blandt de forskellige varianter. Fx allianceringe med tre eller fem sten eller halv pavé. Du bestemmer selv antallet af diamanter på din ring, og hvilke specielle øjeblikke du vil mindes for evigt. Uanset om du vælger varmt gult guld eller klassisk hvidguld er en alliancering i 14 kt (585) en smuk klassiker

Prisvenlige allianceringe fra acredo er nemme at kombinere, harmonerer perfekt med din vielsesring og er til glæde hele livet.

Prisvenlige og unikke: allianceringe fra acredo

De uforglemmelige øjeblikke, du vælger at gemme i din alliancering, kombineret med det personlige design gør din ring absolut unik. Prisen afhænger af valg af legering og antallet af ædelsten på ringen. Du kan selv designe din alliancering online med acredo designprogram eller komme forbi ​vores butik, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.