Switch to your country?

I disse usædvanlige tider giver vi dig flere muligheder. Butikken er stadig åben - vores team er også klar via telefon, e-mail, chat ... fordi kærlighed tæller til enhver tid! Du kan finde flere detaljer HER.

Eksklusive allianceringe

Eksklusive allianceringe hos acredo

Et dyrebart minde om jeres kærlighed

Det første møde, brylluppet eller den uforglemmelige ferie - hold fast i minderne fra de specielle øjeblikke i livet. Eksklusive allianceringe er udtryk for stor kærlighed mellem dig og din partner. Ringen fra acredo får en særlig betydning, når du giver den dit helt eget smukke præg.

Ringe i ubegrænset eksklusivitet

Eksklusive allianceringe fra acredo forener dine dyrebare minder med ædle metaller i højeste kvalitet og de reneste diamanter i et smykke, der vil vare for evigt. Allianceringe i platin 950 og guld 750 (18 ct) er eksklusivt flotte. Den rene elegance understreges af skinnende brillantslebne diamanter.

Et diamantbånd med brillantslebne diamanter i usædvanlige farver eller i udsøgt safirblå fremhæver eksklusiviteten i din alliancering. Takket være godt håndværk er der ingen grænser for eksklusiviteten i vores smykker.

Se dem her: eksklusive allianceringe fra acredo

Materialer af høj kvalitet, individuelt design, komfort og passion for håndværket er de bærende elementer i fremstillingen af dine dyrebare allianceringe. Hvor eksklusiv ønsker du, din ring skal være? Design din egen personlige alliancering og prøv dig frem i en af vores butikker eller online i acredos designprogram

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.