Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Eksklusive allianceringe

Eksklusive allianceringe hos acredo

Et dyrebart minde om jeres kærlighed

Det første møde, brylluppet eller den uforglemmelige ferie - hold fast i minderne fra de specielle øjeblikke i livet. Eksklusive allianceringe er udtryk for stor kærlighed mellem dig og din partner. Ringen fra acredo får en særlig betydning, når du giver den dit helt eget smukke præg.

Ringe i ubegrænset eksklusivitet

Eksklusive allianceringe fra acredo forener dine dyrebare minder med ædle metaller i højeste kvalitet og de reneste diamanter i et smykke, der vil vare for evigt. Allianceringe i platin 950 og guld 750 (18 ct) er eksklusivt flotte. Den rene elegance understreges af skinnende brillantslebne diamanter.

Et diamantbånd med brillantslebne diamanter i usædvanlige farver eller i udsøgt safirblå fremhæver eksklusiviteten i din alliancering. Takket være godt håndværk er der ingen grænser for eksklusiviteten i vores smykker.

Se dem her: eksklusive allianceringe fra acredo

Materialer af høj kvalitet, individuelt design, komfort og passion for håndværket er de bærende elementer i fremstillingen af dine dyrebare allianceringe. Hvor eksklusiv ønsker du, din ring skal være? Design din egen personlige alliancering og prøv dig frem i en af vores butikker eller online i acredos designprogram

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.