Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Allianceringe i alle størrelser

Allianceringe hos acredo

Brug ringen som dagbog over livets højdepunkter

Intet andet smykke viser jeres kærlighed og begyndelsen på et liv sammen som en alliancering fra acredo. Hver diamant repræsenterer et uforglemmeligt øjeblik i jeres forhold - bryllup, børn eller bryllupsdag. Allianceringe giver dig mulighed for at skrive og bære historien om jeres kærlighed.

Giv dine allianceringe en unik karakter

Allianceringe giver dig mulighed for at værdsætte dine minder på en særlig måde. De markerer jeres mærkedage som et lille personligt kunstværk på fingeren. Du designer selv symbolet på jeres alliance i livet og pryder det med en diamant for hvert øjeblik, du gerne vil mindes.

Du vælger frit mellem legering, stenfatninger og, diamantslib i dit design. På den måde vil din alliancering være som en unik kærlighedshistorie med et personligt præg.

Så farverig som selve livet: en alliancering

Du kan vælge mellem en bred vifte af funklende farver til dine allianceringe.
Himmelblå, æblegrøn, kirsebærrød og mange andre - design din alliancering i din yndlingsfarve. Og hvorfor ikke vælge en diamant i ny farve for hvert øjeblik, du gerne vil mindes? Det gør din alliancering og historie endnu mere spændende for dine børn og børnebørn, når de engang vil åbne 'dagbogen' og høre om historierne bag hver sten.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.