Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Forlovelsesringe med 0.25 ct diamant

Forlovelsesringe med 0,25 ct diamanter hos acredo

0,25 ct gør drømmen om en diamantring til virkelighed

Forlovelsesringe med 0,25 ct diamanter vil kaste glimmer over dit frieri. Selvom du allerede har vundet din elskedes hjerte, kan du få det til at banke lidt hurtigere med en romantisk diamantring 0,25 ct ved jeres forlovelses.

0,25 ct diamant: Du bestemmer kvaliteten

Gram er for guld, hvad carat er i forhold til diamanter. Carat henviser til vægten af ​​en diamant. En carat svarer til 0,2 gram, og derfor er en diamant 0,25 ct på forlovelsesringen let og behagelig at bære. Hos acredo er det helt op til dig at definere kvaliteten af ​​din 0,25 ct diamant ved at indstille de resterende 3 C´er - Color, Clarity and Cut.

For at hjælpe dig med dette har vi allerede valgt de bedste kvaliteter, så du altid får en 0,25 ct diamant af førsteklasses kvalitet hos acredo.

Sådan får du din 0,25 ct diamant til at skinne

Selvom 0,25 ct diamanter er lidt mindre end de klassiske 1,0 ct diamanter, kan den ædle sten i forlovelsesringen stadig være vidunderligt sat i scene. Lad vores personale rådgive dig eller brug acredos designmodul til at afprøve, hvordan du skaber det bedste udtryk i din forlovelsesring med en 0,25 ct diamant.
Vigtig for en 0,25 ct diamant: Vælg en fatning, der passer dig. 0,25 ct diamanter kan være brillantslebne eller en prinsesse-cut diamant. Den kan sidde i meget forskellige fatninger som f.eks. 4-grebs, 6-grebs eller rørfatning.
En ringskinne med legeringerne hvidguld eller platin forbedrer diamantens lysreflektioner og får virkelig din 0,25 ct diamant til at vække opsigt.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.