Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Forlovelsesringe med 0.70 ct diamant

0,70 ct forlovelsesring

Eksklusivt alternativ til klassikerne

En 0,70 ct diamantring er en forlovelsesring, der skiller sig ud fra mængden: 0,70 ct diamanter bruges traditionelt ikke ofte i forlovelsesringe, men faktisk er den et fantastisk alternativ til klassikerne 0,50 ct og 1,0 ct.
På grund af den højere vægt og mellemstenens størrelse er forlovelsesringe med 0,70 ct diamanter udtryk for luksus. Elegant og ikke alt for pompøs, En 0,70 ct forlovelsesring er ideel at bære i hverdagen, side om side med en smallere ring. Forlovelsesringe med 0,70 ct diamanter er aldrig for prangende, men udtrykker stor kærlighed.

Design selv 0,70 ct forlovelsesringen

Gør din drøm til virkelighed med en 0,70 ct forlovelsesring og skab dit personlige smykke ud fra din favoritmodel. Uanset om du vil overraske din elskede, eller om I vælger ringene sammen, er det nemt at tilføje egne idéer til den romantiske diamantring 0,70 ct i acredos online designmodul.


Vælg din foretrukne model til forlovelsesringen med en 0,70 ct diamant fra en af ​​vores kollektioner og bestem farve og legering. Vores råd er, at du går efter en højkvalitets legering i guld eller platin til en diamantring 0,70 ct.

Dette understreger værdien af ​​din 0,70 ct diamant. Forlovelsesringe med 0,70 ct diamanter passer til enhver fatning. Den klassiske brillantslibning giver endnu mere glans til 0,70 ct diamanten, mens hjerteformen er symbolet på ... ja, kærlighed. Lad os inspirere dig.

Vi elsker 0,70 ct forlovelsesringe

Alle forlovelsesringe med 0,70 ct diamanter fra acredo leveres med internationale topcertifikater, som garanti for eksklusiviteten og værdien af ​​din diamantring. På vores værksted lægger vi vægt på det sofistikerede håndværk i fremstillingen af din 0,70 ct forlovelsesring. Du kan forvente stor dedikation og kærlighed til faget, når vores designere og guldsmede arbejder med din forlovelsesring.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.