Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Spændfattede forlovelsesringe - Character

Forlovelsesring med spændfatning hos acredo

Svævende eller fastholdt ædelsten

En forlovelsesring med spændfatning udstråler lys og elegance. I en spændfatningsring holdes den ædle sten mellem ringskinnen, så den på en måde flyder midt i forlovelsesringen - nærmest helt magisk. Spændfatningsringe som forlovelsesring ses ofte som udtryk for kærlighedens kraft og harmoni. Lad os inspirere dig med vores Character spændfatningsring - find dit personlige smykke hos acredo.

"Det sikre valg ": Forlovelsesringe med et spændfatningslook

Forlovelsesringe med spændfatning er et eksklusivt tilbehør i dagligdagen, hvor du skal bruge dine hænder og konstant er på farten. En forlovelsesring med spændfatning integrerer den glitrende diamant i ringskinnen. Diamanten er derfor tæt indesluttet af ædle metaller. Forlovelsesringen er beskyttet mod slitage, og diamanten vil ikke gå tabt, hvis den får et slag, og du vil holde den for livet.

Beskyttet, men på ingen måde skjult - forlovelsesringen med en spændfatning er iøjnefaldende og stråler glansfuldt fra ringskinnen. Forlovelsesringe med spændfatning forener lethed og sikkerhed i et usædvanligt smykke.

Forlovelsesring med spændfatning: Et ægte lille kunstværk

Fremstilling af spændfatningen kræver evne og erfaring. Den unikke fatning med diamanten i midten af ​​ringskinnen fordrer nemlig dygtigt håndværk og præcision. Vores guldsmede har været hos os i mange år og arbejder målrettet på den perfekte finish af det lille mesterværk. Brug acredos online designmodul til at udfolde din indre kunstner ved at designe din spændfatning i en ring: sæt scenen for den store diamant i midten af ​​ringen med mindre diamanter på siden af ​​ringskinnen eller leg med farverne i forskellige legeringer. Uanset hvor din kreativitet fører dig hen er forlovelsesringen med spændfatning altid elegant, diskret og et æstetisk alternativ til solitaireringen.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.