Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Ekslusive forlovelsesringe

Eksklusive forlovelsesringe

Var det kærlighed ved første eller andet blik? Det vigtigste er, at du nu har mødt dit livs kærlighed. Drømmekvinden eller -manden.
Eksklusive forlovelsesringe symbolerer, at I har taget beslutningen om at være sammen resten af livet. Vis din partner, hvor uundværlig han eller hun er ved at vælge eksklusive forlovelsesringe fra acredo.
Hos acredo kan du enten vælge ringe fra vores smukke kollektioner eller designe jeres helt egne ringe.

Eksklusive forlovelsesringe er værdifulde på mere end én måde.

Eksklusive forlovelsesringe bliver af mange stadig båret som et ekstra smykke efter brylluppet.
Mindeværdige øjeblikke som frieriet, brylluppet og bryllupsrejsen, som du typisk forbinder med forlovelsesringene, giver disse ringe en ekstra værdi.
Allianceringen er en populær forlovelsesring, der med sine mange diamanter er et perfekt symbol på livets mange skønne øjeblikke.

En værdifuld platin-forlovelsesring kombineret med en fejlfri diamant eller en enkel ring, som minder dig om følelser fra specielle begivenheder i dit liv.
Der er ingen begrænsninger, når du vælger forlovelsesringe - kun eksklusive muligheder.

Eksklusive forlovelsesringe kan ikke erstattes

Med acredos online designmodul kan du gøre jeres forlovelsesringe endnu mere eksklusive.
Vælg din favorit fra vores store, flotte kollektioner og beslut derefter slib og fatning på diamanterne. Fx. brillantslib, princess, baguette mv.
Forlovelsesringen er et smukt symbol på jeres forhold, hvad enten den er designet af dig selv som en overraskelse til din kæreste, eller I sammen har udvalgt den fra vores kollektion.
acredo tilbyder tidløst design, materialer i højeste kvalitet og det allerbedste håndværk.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.