Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Forlovelsesringe med 1,0 ct brillant

Forlovelsesring med 1,0 ct diamant

Den perfekte kærlighedsring

En 1,0 ct. forlovelsesring er det ultimative kærlighedssymbol. Der er noget helt specielt ved en 1,0 ct diamantring. Med en en-carat forlovelsesring viser du hende, at hun er din eneste ene, og du ser jeres strålende fremtid for dig.

Vis jeres kærlighed med en perfekt sten, ren og luksuriøs. En forlovelsesring med 1,0 ct diamant er en udtryksfuld gave, der kun kan gives med hjertet.

Ren luksus: Forlovelsesring i platin med 1,0 ct diamant

Den værdifulde 1.0 ct diamant fortjener at være i selskab med et premium ædelmetal. Vi anbefaler derfor ædelt platin eller varmt 18 kt guld som den valgte legering til din 1,0 ct forlovelsesring. En klassisk solitairering som forlovelsesring er ideel til 1,0 ct diamant.

En vidunderlig sten som den brillantslebne og en unik ringskinne fra vores Solitaire, Cordial eller Charisma kollektioner er en perfekt kombination til din 1,0 ct diamantring. En spændende, glitrende 1,0 ct diamant i harmoni med de mest ædle metaller er et unikt tegn på kærlighed.

1.0 ct forlovelsesring fra acredo

Når du bestiller en 1,0 ct diamantring hos acredo, kan du forvente den højeste standard fra værkstedet i fremstillingen af ringen. Med stor ekspertise sliber, fatter og integrerer vores guldsmede 1,0 ct diamanten i ringskinnen og justerer til sidst finesserne i din forlovelsesring. Alt sammen for at gøre resultatet så smukt og komfortabelt at bære som muligt. Vælg en diamantring 1,0 ct fra acredo med interationalt certifikat og glæd dig til at se din kærestes udtryk i øjnene.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.