Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Forlovelsesringe med 0.50ct

0,50 ct forlovelsesring hos acredo

En trend fra USA

I USA er en 0,50 ct forlovelsesring en absolut favorit, når det kommer til det perfekte frieri - og hvem ved mere om bryllupper end amerikanerne? Men også i Europa er 0,50 ct diamanten den mest populære ædelsten til forlovelsesringe. Og med rette: Forlovelsesringen med en 0,50 ct diamant imponerer med sin perfekte diamantstørrelse. Ikke for pompøs og ikke for diskret - 0,50 ct diamanten vækker opsigt og er meget elegant, også på mindre fingre.

Tips til at kombinere din 0,50 ct diamant

Den ædle 0,50 ct diamant fortjener at blive sat sammen med en førsteklasses legering. De ædle metaller guld, hvidguld og platin understreger den ægte skønhed i 0,50 ct diamanten. Designet af din forlovelsesring med en diamant på 0,50 ct sætter scenen for ​​den vidunderlige dyrebare sten.

Princess eller brillantsleb samt fatningen med 4 eller 6 greb er perfekte designmuligheder for halvkarat forlovelsesringen. Sten isat langs ringen eller en usædvanlig hjerteform vil tilføje endnu mere til din halv-carat diamant.

En kombination af elegance: match til din halv-carat forlovelsesring

Hvis du vælger den klassiske solitairering til din halv-carat diamant, kan du kombinere med andre smykker med diamanter. Smukke ørestikker med 0,50 ct diamant eller halskæde 0,50 ct er det perfekte match til forlovelsesringen og derfor også en speciel gave til din første bryllupsdag eller din elskedes fødselsdag. Smykker som disse understreger desuden 0,50 ct diamantens elegance og tager sig godt ud som et sofistikeret tilbehør på en aften ude i byen. acredo garanterer høj kvalitet på din halv-carat forlovelsesring, certificeret af et uafhængigt internationalt testinstitut.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.