Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Forlovelsesringe i hvidguld

Forlovelsesringe i hvidguld

Din forlovelse, dit bryllup eller bryllupsdag er alle særlige begivenheder skabt på baggrund af sammenhørigheden mellem to mennesker. Forlovelsesringe i hvidguld afspejler den sammensmeltning, der sker i kærligheden mellem et par. I sin naturligt bløde tilstand kan guld ikke bruges til smykkeproduktion - det kræver en stærkere partner ved sin side. Hvidguld er et resultat af ren finguld blandet med det lyse palladium.

Forlovelsesringe i hvidguld med masser af udstråling.

Et frieri og følgende bryllup forsegler lykken i dit liv. Det kraftige rhodiumlag på din forlovelsesring sikrer en klar hvid finish som prikken over i'et, så det ikke blot er dig selv, din partner og diamanten, der stråler - det gør selve ringen også. Forlovelsesringe i hvidguld kan smukt kombineres med andre former for smykker, fx et ur eller jeres fremtidige vielsesringe.

Da man ikke længere bruger nikkel i fremstillingen af hvidguld, er hvidguldsringe blevet endnu mere attraktive, særligt for huden. Det tidløse hvidguld giver plads til diamantens smukke brillans og er fascinerende i sig selv med den specielle blanding af guld og lyse metaller.

Din personlige stil i fokus

Med acredos online designmodul kan du nemt designe dine helt egne forlovelsesringe i hvidguld, mens du sidder derhjemme.
Vælg din forlovelsesring efter stil og beslut derefter de personlige elementer.
Små eller store diamanter, grabbefatning eller rørfatning: Vi fremstiller din hvidguldsforlovelsesring fuldstændigt, som du ønsker. Del dine ideer med din partner, og kom ned i vores butik eller skriv en mail, hvis I har nogen spørgsmål. Vi hjælper meget gerne.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.