facebook

Harmoniske ringformer

Klassisk gul eller moderne hvid?

Renheden

Ringskinne og fatninger

Diskret eller overdådig

Vi elsker diamanter

Personlig gave fra hjertet

Forlovelsesringe med vedhæftningsfatning

Drømmeringen er designet - sådan kommer du videre

acredos designprogram

Forlovelsesringe, du selv har skabt, siger mere end tusinde ord og understreger din kærlighed.
Uanset om det er en romantisk overraskelse eller noget, I gør i fællesskab, er det nemt og sjovt at designe jeres forlovelsesringe i acredos designprogram.

Skab dine egne forlovelsesringe: Der er overvældende mange muligheder for at gøre dem helt personlige.

Med acredos designprogram kan du selv designe dine forlovelsesringe ned til mindste detalje. acredo sender dig til smykkernes paradis. Vælg først designet på din ring, derefter ringskinne og ædelmetaller. Fortsæt til den funklende verden af sten, de strålende diamanter i forskellige størrelser, klarhed, fatninger og slib.

Vælg dine favoritter og skab dit drømmesmykke - personligt design af forlovelsesringe har aldrig været lettere.

Design dine personlige forlovelsesringe og lad din drøm gå i opfyldelse

Har du set den helt perfekte forlovelsesring i et magasin eller en film? Eller har du bare altid haft en klar idé om, hvordan din forlovelsesring skal se ud? Uanset hvordan du finder inspiration, kan du føre dine idéer ud i livet med acredos online designprogram. Trin for trin skaber du de perfekte ringe i ro og mag ved computeren derhjemme. Hvis du ikke bliver færdig på én gang, kan du gemme dit design i ønskelisten.

Har du brug for rådgivning eller har du spørgsmål til kvaliteten af ​​vores ringe og diamanter, kan du henvende dig i vores butik. Du designer, men vi hjælper meget gerne med at fuldende dine forlovelsesringe. Når ringen til hende er færdig, er der blot nogle enkle trin til også at gennemføre designet til ham. Tip: Lad dig inspirere i vores seneste kollektioner.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.