Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Harmoniske ringformer

Alle acredos ringmodeller har én ting til fælles: deres former er fuldstændig harmoniske.

Formen på ringen er afgørende, når det kommer til komfort. En acredo ring føles altid behagelig at bære.

Alle vores designs lever op til denne standard. Vælg din foretrukne model

Klassisk gul eller moderne hvid?

Vi har altid været fascineret af det gule gulds varme. Gælder det også dig - eller foretrækker du romantisk rosé? Hvis din stil er mere cool, kan du gå efter den lyse hvide platin.

acredos designprogram gør det nemt for dig at finde den rigtige farve, der passer til din personlige stil. Du skal blot klikke på farven, vælge ringen i den tilsvarende farve og fortsætte.

Renheden

Renheden beskriver andel af det mest værdifulde metal i et smykke og opgøres i tusinddele.

For eksempel i guld betyder 750 / - eller 18 kt, at 750 af 1000 dele er guld.

Afhængigt af den farve, du har valgt til din ring, viser acredos designprogram de mulige legeringer med forskellige renheder. Det giver dig øjeblikkeligt overblik over priserne

Ringskinne og fatninger

Du kan vælge forskellige ringskinner og fatninger og ændre undervejs.

Alternative modeller vises og kan vælges med et enkelt klik.

Tag dig tid til at sammenligne de forskellige muligheder. Hvilken er din favorit? En lige ringskinne eller en ringskinne, der indsnævres mod forsiden. En fatning med 4 eller 6 greb eller en lukket fatning, der optisk understøtter stenens størrelse

Diskret eller overdådig

Diamanten kroner dit smykkedesign.

Valg af størrelse på stenen afgør i høj grad ringens stil: afdæmpet med en mindre sten eller overdådig stil med en stor diamant og mindre sten på siden.

Ud over kvaliteten af ​​diamanten er størrelsen af ​​stenen afgørende for prisen. Find den rette balance i stenstørrelse og kvalitet efter dine ønsker.

Vi elsker diamanter

Hos acredo tilbyder vi kun diamanter af meget god kvalitet. Fra en stenstørrelse på 0,3 ct leveres hver sten med et certifikat fra et anerkendt internationalt testinstitut.
Slibet er altid fremragende og viser
Hearts & Arrows.

Denne specielle form for diamantslib skiller sig ud på grund af sin specielle glans, viser otte pile på toppen af ​​diamanten og otte hjerter på bunden - kun synlig med et speciel forstørrelsesglas. Kun omkring 1% af slebne diamanter har denne grad af perfektion,

Personlig gave fra hjertet

Fatshold de uforglemmelige øjeblikke med en gravering af en dato, et navn eller en kort kærlighedsbesked i din forlovelsesring.

acredos personale hjælper gerne med at bestemme din ringstørrelse. Vi måler normalt fingerens omkreds, men alternativt kan du også måle indersiden af ​​en anden ring, der passer dig perfekt.

Forlovelsesringe med vedhæftningsfatning

Udover udformningen af ​​en solitairering giver vores designprogram også mulighed for at designe forlovelsesringe, der sikkert matcher jeres efterfølgende vielsesringe ved at kombinere acredos harmoniske profiler med en vedhæftningsfatning.

Når du har fundet din profil, skal du klikke på "Rediger sten" og "Gennemse stenvalg". Beslut dig for princess eller brillant og vælg en af fatningerne.

Juster stenstørrelse og kvalitet, tilføj yderligere sten til ringskinnen, hvis det ønskes, og slet Ring 2

Drømmeringen er designet - sådan kommer du videre

Når du har lavet dit helt eget design, kan du enten udskrive det eller gemme det på din ønskeliste. Du kan når som helst komme tilbage og se dit design..

Du kan også dele resultatet med andre eller sende det på mail via ønskelisten.

Eller vil du allerhelst booke et møde med det samme i vores butik, hvor du kan se og prøve de forskellige modeller.

acredos designprogram

Forlovelsesringe, du selv har skabt, siger mere end tusinde ord og understreger din kærlighed.
Uanset om det er en romantisk overraskelse eller noget, I gør i fællesskab, er det nemt og sjovt at designe jeres forlovelsesringe i acredos designprogram.

Skab dine egne forlovelsesringe: Der er overvældende mange muligheder for at gøre dem helt personlige.

Med acredos designprogram kan du selv designe dine forlovelsesringe ned til mindste detalje. acredo sender dig til smykkernes paradis. Vælg først designet på din ring, derefter ringskinne og ædelmetaller. Fortsæt til den funklende verden af sten, de strålende diamanter i forskellige størrelser, klarhed, fatninger og slib.

Vælg dine favoritter og skab dit drømmesmykke - personligt design af forlovelsesringe har aldrig været lettere.

Design dine personlige forlovelsesringe og lad din drøm gå i opfyldelse

Har du set den helt perfekte forlovelsesring i et magasin eller en film? Eller har du bare altid haft en klar idé om, hvordan din forlovelsesring skal se ud? Uanset hvordan du finder inspiration, kan du føre dine idéer ud i livet med acredos online designprogram. Trin for trin skaber du de perfekte ringe i ro og mag ved computeren derhjemme. Hvis du ikke bliver færdig på én gang, kan du gemme dit design i ønskelisten.

Har du brug for rådgivning eller har du spørgsmål til kvaliteten af ​​vores ringe og diamanter, kan du henvende dig i vores butik. Du designer, men vi hjælper meget gerne med at fuldende dine forlovelsesringe. Når ringen til hende er færdig, er der blot nogle enkle trin til også at gennemføre designet til ham. Tip: Lad dig inspirere i vores seneste kollektioner.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.