facebook

Alle forlovelsesringe

 

acredo har et stort udvalg af diamantringe

Præsentér din kæreste for en smuk diamantring og vis hende din ubetingede kærlighed. For diamanter er sjældne som ægte kærlighed. Når man frier, er en forlovelsesring vigtig: En enkelt diamant understreger elegancen og romantikken i dette særlige øjeblik i livet. Kongen af alle ædelsten vil stråle i alle retninger takket væres dets perfekte slib, uanset om du vælger en hjerteformet eller en klassisk rund diamant.

Mere end bare end diamantring

Klassiske forlovelsesringe er for det meste solitaireringe med en enkelt diamant. I USA hersker en tradition for netop solitaireringen som forlovelsesring, og der bliver ikke sparet på noget.
Også i Danmark er der en tendens til, at forlovelesesringen er hastigt på vej tilbage. For efter bryllupsceremonien kan forlovelsesringen bruges af bruden som en minderig og supplerende ring til vielsesringen.

Forlovelsesringen vil skifte fra venstre finger til højre finger og skal matche vielsesringen. Forlovelsesringe fra acredo harmonerer fint med din kommende vielsesring på grund af de tidløse materialer som platin, guld og hvidguld samt de simple diamantfatninger og profilformerne.

Diamantringe - dit eget design

acredos online designmodul giver dig mulighed for at imponere din udkårne med en diamantring i eget design.
Begynd med bredden og højden på din ring,
beslut dig for farve og overflade, og vælg så den foretrukne diamantfatning: du kan afprøve forskellige kombinationer og dermed kreere din helt særlige diamantring. Diamantringen er dermed ikke blot unik mht. materialet, men også i designet.
Lad vores personale inspirere og råde dig, når du vil udtrykke din kærlighed i en fingerring med en eller flere diamanter.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.