Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Palladium forlovelsesringe

Forlovelsesringe af palladium hos acredo

Til dig, der gør tingene på din egen måde.

Et dristigt valg - eller et statement om at gøre tingene på jeres helt egen måde: Forlovelsesringe i palladium er ganske unikke. Alt for længe har dette sølvskinnende ædelmetal palladium været udervurderet og nærmest aldrig brugt i smykker. Først for nyligt har forlovelsesringe i palladium vundet frem, og det skyldes naturligvis de ubetinget vidunderlige kvaliteter i metallet

Forlovelsesringe i palladium skiller sig ud på grund af den komfort, de bæres med, og den blødt glimtende udstråling.

Den høje grad af renhed, bærekomfort og store slidstyrke gør forlovelsesringe lavet af palladium til en af favoritterne for personer med allergi og alle dem, der sætter pris på stabilitet. Forlovelsesringe lavet af palladium er ikke overtrukket og oxideres derfor ikke. De vil fortrylle dig med deres sølvhvide shimmer på lang sigt. Det lette og hårde materiale palladium forlovelsesringe til et smykke, der er meget velegnet til daglig brug. Forlovelsesringe af palladium er et moderne og evigt symbol på jeres kærlighed.

Tilføj dit personlige præg med acredos online designmodul.

Den høje kvalitet i forlovelsesringe fremstillet i palladium gør dem til smykker, der varer evigt.
Brug acredos online designmodul til at designe jeres palladiumringe, så de passer perfekt til din og din kærestes hverdagsliv.
Prøv jer frem med den fortryllende palladiumlegering, og opdag skønheden i dette moderne ædelmetal,
Vores Charisma kollektion står som navnet siger særligt for karisma og for forlovelsesringe med personlighed. Du kan designe alle kollektionens modeller med palladium. Vores anbefaling er at kombinere det hvide palladium med rene diamanter - eller lav en tofarvet ring. Palladium harmonerer flot med guldlegeringer og viser jeres personlige stil. På samme måde træder stilen rigtigt frem, når I vælger størrelse, kvalitet og fatning af diamanten og ikke mindst den helt rette kærlighedstekst indgraveret i ringene af palladium.

Lad os inspirere dig med vores Charisma kollektion og brug acredos online designmodul til at se de forskellige variationer.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.