facebook

Filosofi

Få mere at vide om acredo

Traditionelt håndværk

Fremstillingen af ​​dine smykker

Designet med kærlighed

Læs mere

Fremragende kvalitet

Opdag noget interessant

Den perfekte pasform

Find tips om ringstørrelser

Personlige indgraveringer

Lad dig inspirere

acredo tilbyder kvalitet "Made in Germany \

Solidt håndværk møder state-of-the-art teknologi

acredo forener tradition og fremtid - ikke kun i designet af dine ringe, men også i produktionsprocesserne.
Vores produktion foregår udelukkende i Tyskland - i hjemstedet for ur- og smykke-industrien i byen Pforzheim.
Vores partner egf har mange års erfaring og var den første producent af vielsesringe, der blev tildelt et kvalitetscertifikat af smykketeknologisk institutet i Pforzheim.
Dine unikke vielsesringe, der er lavet i Tyskland, fremstilles ved at kombinere state-of-the-art produktionsteknologi med den traditionelle guldsmedekunst. Fremragende håndværk og de bedste materialer er af afgørende betydning for acredo , når vi skaber ringe, der vil vare evigt.

Præcision, tidens trends og indlevelsesevne karakteriserer vores produktion

Ikke al produktion er ens. Smykkeproduktion hos egf kombinerer arbejdsprocesser i høj kvalitet med præcist håndværk og frem for alt en stærk passion for de smukke smykker.

Smykker er et tegn på kærlighed, det intime bånd mellem to mennesker, loyaliteten og lykken. Netop de elementer inspirerer også vores medarbejdere.
Som i andre brancher inden for eksempelvis mode, arkitektur og kunst, fremstiller vi smykker i i tråd med aktuelle trends, klassisk stil og altid i højeste kvalitet - designet til at vare for evigt.

Ringe fra acredo: førsteklasses kvalitet

Med ringe fra acredo får du et smykke, hvor alle led i produktionen foregår det samme sted i Tyskland. Vi følger dine personlige smykker fra start til slut. Du er således sikret smykker af høj kvalitet, både hvad angår design i specielle profilformer, ekstraordinær høj komfort, speciel overfladekvalitet gennem særlige hærdningsmetoder, eksklusive sten og unikt design. Takket være acredos online designprogram bliver jeres ringe lige så personlige som jeres kærlighed.

Forpligtet til bæredygtighed

egf Manufaktur og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og er forpligtet til bæredygtighed.
egf Manufaktur har været medlem af RJC siden 2017 med medlemsnummer 0000 0865 0865. Desuden opfylder virksomheden RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Sørg for, at lade jeres fremtid sammen begynde med en god følelse.

RJC Zertifikat

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.