Ansvarlig smykkerådgivning

Sørg for, at jeres fremtid sammen begynder med en god følelse

Forpligtet til bæredygtighed

Producenten egf og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og har forpligtet sig til at arbejde med bæredygtighed.

egf har været medlem af RJC siden 2017 med medlemsnummer 0000 0865 0865. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

The "Chain of Custody" er en produktionsstandard for guld og andre ædle metaller med angivelse af passende standarder for menneskerettigheder, arbejdsnormer, miljøbelastning og forretningsetik i hele forsyningskæden.

egf har været medlem af RJC siden 2017 med medlemsnummer 0000 0865 0865. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Vi køber vores ædle metaller fra leverandører, der også opfylder denne standard. Vores diamanter stammer fra leverandører, som overholder de strenge FN-resolutioner.

På den måde er I sikret, at jeres fælles fremtid begynder med en god følelse.

Ansvarlig Smykkerråd Logo - Certificeret Medlem 0000 0865

Fremmelse af programmer, der overstiger de gældende lovkrav


Lukket vandcyklus i elektropletteringsprocessen


Størstedelen af ​​elbehov dækkes af solceller


Intensiv træning af detailhandlere på produktinformation


Ansvarligt Smykke rådgivning

The Responsible Jewellery Council (RJC) er en international sammenslutning af virksomheder fra guld- og smykkesektoren. Foreningen blev grundlagt i 2005 for at fastlægge standarder for en ansvarlig global forsyningskæde fra minen til detailhandel. Medlemmerne forpligter sig til at overholde følgende centrale elementer i RJC's Code of Practice:

  • Selskabsetik
  • Menneskerettigheder
  • Miljøansvar
  • Socialt ansvar

Inden for to år efter indledende medlemskab vurderer en uafhængig ekstern organisation, om RJC's Code of Practice overholdes. Hvis virksomheden opfylder de omfattende krav, tildeles det et certifikat med en treårig gyldighed. Efter dette udløber fortages en ny revision for at sikre, at standarderne overholdes.

Nærbillede af en diamant

Interview med egf

egf sluttede sig til RJC i april 2015. Hvad fik dig til at blive medlem?

Det var den generelle markedsudvikling, dvs. at bæredygtighed er vigtig, både hvad angår produkt og materiale.


Ved at tilslutte sig har egf forpligtet sig til at gennemføre alle RJC standarder inden for to år og har gennemgået dette i en ekstern revision. Hvordan forberedte du dig på dette?

For det første var vi så begejstrede for denne opgave, at det ikke tog os to år at gennemføre ændringerne, men realiserede dem inden for blot et år. Dette betød i sidste ende, at vi blev certificeret første gang. Vi har investeret meget tid, penge og passion i certificeringsprocessen og er meget stolte af at have opnået dette.


Hvad sker der i en sådan revision?

Sådan en to-dages revision betyder, at alle de berørte personer møder virksomheden på nye måder. Hvert værelse, hver maskine, hver lampe - simpelthen alt - bliver gennemgået og om nødvendigt ændret. Revisorerne talte også med flere medarbejdere, der blev valgt tilfældigt. Vi er derfor endnu gladere, da vi ikke kun overholder minimumskravene, men også har fået mulighed for at få yderligere bonuspoint.


egf blev endelig tildelt det eftertragtede RJC certifikat i februar 2017. Og egf går endnu længere, da det også overholder RJC Chain of Custody, hvilket ikke er obligatorisk for medlemmerne. Hvad drejer det sig om?

Det ansvarlige smykkeråd indførte en produktkæde standard for guld og ædle metaller i 2012, den såkaldte RJC Chain of Custody. Den definerer krav til menneskerettigheder, arbejdsnormer, miljøbelastning og forretningsetik i hele forsyningskæden for guld og ædle metaller. Vores primære motivation er at give kunderne en følelse af sikkerhed, når de beslutter sig for acredo og derfor egf. Vi er meget stolte af vores konsekvente, bæredygtige metalindkøb i løbet af de sidste ti år. Og vi har siden arbejdet med de rigtige leverandører, omend ubevidst.

Produktionen af ​​en ring

Fremstille

Fra design til forlovelsesring. Læs mere.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.