Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Ansvarlig smykkerådgivning

Sørg for, at jeres fremtid sammen begynder med en god følelse

Forpligtet til bæredygtighed

Producenten egf og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og har forpligtet sig til at arbejde med bæredygtighed.

egf har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

The "Chain of Custody" er en produktionsstandard for guld og andre ædle metaller med angivelse af passende standarder for menneskerettigheder, arbejdsnormer, miljøbelastning og forretningsetik i hele forsyningskæden.

egf har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Vi køber vores ædle metaller fra leverandører, der også opfylder denne standard. Vores diamanter stammer fra leverandører, som overholder de strenge FN-resolutioner.

På den måde er I sikret, at jeres fælles fremtid begynder med en god følelse.


Ansvarlig Smykkerråd Logo - Certificeret Medlem

Fremmelse af programmer, der overstiger de gældende lovkrav


Lukket vandcyklus i elektropletteringsprocessen


Størstedelen af ​​elbehov dækkes af solceller


Intensiv træning af detailhandlere på produktinformation


Ansvarligt Smykke rådgivning

The Responsible Jewellery Council (RJC) er en international sammenslutning af virksomheder fra guld- og smykkesektoren. Foreningen blev grundlagt i 2005 for at fastlægge standarder for en ansvarlig global forsyningskæde fra minen til detailhandel. Medlemmerne forpligter sig til at overholde følgende centrale elementer i RJC's Code of Practice:

  • Selskabsetik
  • Menneskerettigheder
  • Miljøansvar
  • Socialt ansvar

Inden for to år efter indledende medlemskab vurderer en uafhængig ekstern organisation, om RJC's Code of Practice overholdes. Hvis virksomheden opfylder de omfattende krav, tildeles det et certifikat med en treårig gyldighed. Efter dette udløber fortages en ny revision for at sikre, at standarderne overholdes.

Nærbillede af en diamant
Produktionen af ​​en ring

Fremstille

Fra design til forlovelsesring. Læs mere.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.