Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

"acredo´s designordforråd er moderne, kraftfuldt og ekspressivt, parret med elegance og en vis følelse af nonchalance.
Katharina Heubach, Designer

Vores designfilosofi

"acredos design-ordforråd er moderne, kraftfuldt og ekspressivt, parret med elegance og en vis følelse af nonchalance.
Katharina Heubach, Designer

Alle de acredo modeller, du finder på websitet og oplever i butikkerne, kan ses som inspirationskilde til dine egne personlige designs.

Vi sætter dine ideer i centrum. Du ønsker de smukkeste ringe, og vi gør dem til virkelighed - uanset hvilken stil du foretrækker: romantisk, elegant, naturlig, cool ...

Vi lykkes med vores mål takket være et hold af designere, der med engagement og passion konstant holder øje med nye trends og samtidig udvikler designs, der holder i årevis.

Klassiske tegninger og moderne CAD

Når en design-idé er udviklet, tegnes de første skitser af modeller i hånden. Og der tegnes mange skitser for at undersøge det fulde potentiale i hver idé.

Udvikling af nye designs kræver både hjerte, hjerne og ny teknologi.

Når et udvalg af mulige modeller er blevet lavet, overføres detaljerne fra tegnebrættet til CAD'en, hvor detaljerne finjusteres til perfektion.

Valg af materialer

acredos designprogram giver mulighed for at vælge hvert design i hver farve. På forhånd har vi udvalgt materialer og farvekombinationer for hver model.

Vores kunders præferencer ændrer sig, hvilket vi er meget opmærksomme på i udviklingen af designs. Den klassiske vielsesring har for eksempel været gul i lang tid. Men i dag vinder hvide metaller frem. Kombinationen af ​​hvid og rosé er særdeles elegant.

Trenden med forlovelsesringe har i de seneste år også vundet betydeligt frem. Da forlovelsesringe og vielsesringe ofte bæres i et sæt på en finger, går tendensen mod smallere ringe, som for eksempel i vores Chorus kollektion af ringsæt.

Vores designere har desuden stort fokus på valg af sten. Klare, hvide og farverige diamanter åbner uendelige muligheder, og vi udsøger os de bedste til vores modeller

Idéen bliver til virkelighed

Idéerne tager form gennem konstruktion af modeller. Et tæt samarbejde mellem vores guldsmede og designere resulterer i et perfekt smykke.

Vores innovative tilgang til design betyder, at vi ofte går til grænserne for, hvad der er muligt, så vi hele tiden udforsker nyt territorium. Med vedholdenhed og begejstring for smykkefaget finder vi altid en løsning.

Derudover kommer tilpasning af design og konfigurationsteknik, som kræver et højt niveau af systematik.

Designguide

  • Profilen er et meget vigtigt designelement og har stor betydning for komforten.

  • Overfladen ændrer ringens udseende. Vi giver en bred vifte af muligheder fra klassisk poleret til individuel finish.

  • Overfladen ændrer ringens udseende. Vi giver en bred vifte af muligheder fra klassisk poleret til individuel finish.

  • Med fortryllende fatninger tilbyder acredo et enormt udvalg af muligheder.

Ikoniske produkter

Det er en stor dag for os, når en ny acredo model er skabt. Når idéerne er indsamlet, de tekniske tegninger afsluttet, og detaljerne er finpudset i modelkonstruktion, skal hver model stå sin prøve for vores eksperters kritiske blik.

Først da blive det en del af vores kollektioner og præsenteret på vores website og i butikkerne.

Alt i alt varer designprocessen fra flere måneder til et halvt år.

En kunstners arbejde bliver hyldet. For vores designere er det en stor motivationsfaktor at se vores smykker blive båret og bringe minder om de smukkeste øjeblikke.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.