Switch to your country?

Din sikkerhed kommer først: vores butik er lukket, men vores rådgivning og service fortsætter. Find flere detaljer HER.

Kærlighed er i centrum for alt, hvad vi gør hos acredo - kærlighed mellem to mennesker såvel som vores kærlighed til produktet.

Om os

Absolut individualitet

acredo står for vielsesringe af en ganske særlig karakter. Vi forpligter os til at indfange et brudepars lykke i meget personlige vielsesringe. Vielsesringene vil ledsage parret hele livet, og derfor er det meget vigtigt for os, at vi sammen skaber perfekt formede ringe med fine detaljer.

Godt håndværk, stor kreativitet og de bedste materialer gør smykker fra acredo helt særlige.
Det er de fine detaljer, der gør hele forskellen. En elegant rille, en velplaceret sten eller et smukt farvespil.
Hvert smykke er unikt, specielt fremstillet efter dine ønsker. For smykker er den smukkeste måde at vise din påskønnelse på.

Perfektion og præcision

En forlovelsesring er et løfte og symbolet på dybe følelser. Det forpligter os. Vi stræber derfor efter perfektion og præcision.

Mange års guldsmede-erfaring og meget personlige og alligevel tidløse designs samles på vores værksted i Pforzheim.
Vores specialister arbejder omhyggeligt og med stor finesse. De skaber således unikke mesterværker med kompromisløs kvalitet. Vi reliserer dine smykkedrømme med dedikation og passion på en lang kreativ rejse

Inspirerende design

Forpligtet til bæredygtighed

Læs mere

Producenten egf og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og har forpligtet sig til at arbejde med bæredygtighed. egf har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

På den måde er I sikret, at jeres fælles fremtid begynder med en god følelse

RJC Zertifikat

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.