Switch to your country?

Din sikkerhed kommer først: vores butik er lukket, men vores rådgivning og service fortsætter. Find flere detaljer HER.

Vores krav

Profilformer, der føles godt

Profilen refererer til ringens tværsnit. Der er lige profiler, let og stærkt afrundede profiler, profiler, der trækkes i eller en kombination af disse.

For at din ring skal være komfortabel at have på, er det vigtigt, at indersiden, ydersiden og siderne passer sammen med hinanden.

Vores kandidatdesignere beskæftiger sig med denne komplicerede matematiske udfordring. Målet er fuldstændigt harmoniske - og nogle gange usædvanlige - former, der ganske enkelt føles godt, når de bæres dag efter dag.

Det optimale er, hvis du selv prøver ringene på og mærker, hvordan profilformerne føles i de forskellige bredder i vores butik.

Vores legeringer

Vickers hårdhed

Da ringe er udsat for enorm slitage, indgår der en særlig hærdningsproces i vores fremstillingsprocedure.

Hårdheden er givet i Vickers (VH), en metode udviklet af Vickers Ltd. i 1925 for flyindustrien. Hårdhedsmåling bestemmes af trykpunktbelastning.

Hårdheden af ​​ensfarvede ringe er generelt noget højere end af flerfarvede ringe; acredos legeringer er mellem 180 og 270 HV, hvilket er over gennemsnittet.

For dig betyder det, at dine ringe er mere modstandsdygtige. På trods af vores ekstra indsats for at øge hårdhedsgraden kan vi desværre ikke forhindre eller undgå tegn på slid ved hård belastning

Magien ved diamanter

Fremstillet med kærlighed i Tyskland

Mange mennesker deltager i fremstillingen af dit smykke. Og alle arbejder med stor dedikation til opgaven. Specialister deltager i arbejdet på hvert enkelt trin. Fra støbning til drejning af ringe, guldsmedearbejde og stenfatning samt polering og efterbehandling.

Pforzheim har været hjemsted for smykke- og ur-branchen i Tyskland, siden Margrave Friedrich von Baden grundlagde branchen i 1767.
På grund af beliggenheden nær guldsmede- og urmager-akademi er der i Pforzheim både håndværkere, tekniske og designorienterede specialister, der arbejder på dine smykker med største opmærksomhed på detaljerne.

Kombination af håndværk og højteknologi gør os yderst effektive, hvilket er en fordel for vores kunder, der får smykker til attraktive priser.

Hos acredo betyder Made in Germany: Pålidelighed, design og høj kvalitet

Elegant og eksklusivt

Forpligtet til at arbejde med bæredygtighed

Læs mere

Producenten egf og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og har forpligtet sig til at arbejde med bæredygtighed. egf har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

På den måde er I sikret, at jeres fælles fremtid begynder med en god følelse

RJC Zertifikat

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.