Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Vores krav

Hos acredo kombinerer vi tradition og innovation med værdi og høj kvalitet. Dette afspejles i hver eneste detalje i dine smykker.

Vi udvikler og forbedrer konstant acredos online designprogram for at tilbyde dig stadig flere muligheder, når du skaber dine smykker. Vores højt specialiserede it-team arbejder kontinuerligt med teknologien til gavn for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på detaljeret og ærlig rådgivning. Således tilbyder vi løbende vores ansatte at deltage i kurser, så de hele tiden er up to date.

acredo-produkterne fremstilles udelukkende hos efg Manufaktur, en af ​​verdens førende vielsesringe- og smykkespecialister i Pforzheim, Tyskland. Takket være kompromisløse kvalitet i produktionen var efg Manufaktur den første vielsesringproducent, der blev tildelt kvalitetsbeviset af Schmucktechnologisches Institut ved Hochschule Pforzheim (smykketeknologisk institut ved universitetet i Pforzheim). Den høje kvalitet er rundet af virksomhedens 80 års erfaring og tradition.

Profilformer, der føles godt

Profilen refererer til ringens tværsnit. Der er lige profiler, let og stærkt afrundede profiler, profiler, der trækkes i eller en kombination af disse.

For at din ring skal være komfortabel at have på, er det vigtigt, at indersiden, ydersiden og siderne passer sammen med hinanden.

Vores kandidatdesignere beskæftiger sig med denne komplicerede matematiske udfordring. Målet er fuldstændigt harmoniske - og nogle gange usædvanlige - former, der ganske enkelt føles godt, når de bæres dag efter dag.

Det optimale er, hvis du selv prøver ringene på og mærker, hvordan profilformerne føles i de forskellige bredder i vores butik.

Vores legeringer

I vores produktionsproces arbejder vi efter best in class-princippet ved selv at blande og smelte over 30 ædelmetaller.

Støberiet er et imponerende sted, hvor de enkelte komponenter i hver legering smelter under intens varme. Vores medarbejdere arbejder her både innovativt og dedikeret.

Hos acredo spænder legeringerne fra guld over palladium til platin. Vores nyeste legering er det værdifulde platinguld.

Vi blander gul, hvid, grå, rosé, pink og grønt guld, og vi har patenter på nogle af disse legeringer.

Platinguld har en meget hvid farve og i alt 97,3 % ædelmetal. Det er derfor endnu renere end platin 950 / -. og reducerer risikoen for allergier til næsten ingen.

Vickers hårdhed

Da ringe er udsat for enorm slitage, indgår der en særlig hærdningsproces i vores fremstillingsprocedure.

Hårdheden er givet i Vickers (VH), en metode udviklet af Vickers Ltd. i 1925 for flyindustrien. Hårdhedsmåling bestemmes af trykpunktbelastning.

Hårdheden af ​​ensfarvede ringe er generelt noget højere end af flerfarvede ringe; acredos legeringer er mellem 180 og 270 HV, hvilket er over gennemsnittet.

For dig betyder det, at dine ringe er mere modstandsdygtige. På trods af vores ekstra indsats for at øge hårdhedsgraden kan vi desværre ikke forhindre eller undgå tegn på slid ved hård belastning

Magien ved diamanter

Vi elsker diamanter. Derfor lægger vi stor vægt på denne konge af ​​alle ædelsten.

Diamanter handles internationalt, og vi vælger de bedste sten til jeres smykker. Hver sten inspiceres nøje ved en kvalitetskontrol, og når de ankommer til fabrikken. Det er en stor opgave i betragtning af de hundredtusinder af diamanter, der behandles hvert år.

acredo køber udelukkende de fineste hvide eller fine, hvide diamantfarver og kun diamanter, der har små, meget små eller ingen synlige indeslutninger under 10 x forstørrelse (klarhed). Det betyder, at vi arbejder i top diamantsegmentet til ekstremt god værdi for pengene.

Alle diamanter fra 0,3 ct leveres med et certifikat fra de internationalt anerkendte testinstitutter GIA, IGI og HRD.

Vores slib er kompromisløst, hvilket er helt afgørende for diamantens glans. Kun på 1 % af de brillantslebne diamanter ses denne effekt, som fortæller om absolut perfektion.

Fremstillet med kærlighed i Tyskland

Mange mennesker deltager i fremstillingen af dit smykke. Og alle arbejder med stor dedikation til opgaven. Specialister deltager i arbejdet på hvert enkelt trin. Fra støbning til drejning af ringe, guldsmedearbejde og stenfatning samt polering og efterbehandling.

Pforzheim har været hjemsted for smykke- og ur-branchen i Tyskland, siden Margrave Friedrich von Baden grundlagde branchen i 1767.
På grund af beliggenheden nær guldsmede- og urmager-akademi er der i Pforzheim både håndværkere, tekniske og designorienterede specialister, der arbejder på dine smykker med største opmærksomhed på detaljerne.

Kombination af håndværk og højteknologi gør os yderst effektive, hvilket er en fordel for vores kunder, der får smykker til attraktive priser.

Hos acredo betyder Made in Germany: Pålidelighed, design og høj kvalitet

Elegant og eksklusivt

Smykker er forbundet med uforglemmelige øjeblikke. Forestil dig, at du ser dine vielsesringe for første gang. Forlovelsesringen frembringer ikke kun glæde, men også følelsen af samhørighed.

Hvert acredo produkt leveres i en elegant æske for at sætte dette øjeblik i et eksklusivt skær.

Guld- og beige toner omgiver dit smykke i æsken, hvor det tager sig flot ud.

Som en særlig service får du også en lille pose til din vielsesring. Det vedlagte certifikat giver dig vigtige råd om smykkepleje.

Forpligtet til at arbejde med bæredygtighed

Læs mere

Producenten egf og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og har forpligtet sig til at arbejde med bæredygtighed. egf har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

På den måde er I sikret, at jeres fælles fremtid begynder med en god følelse

RJC Zertifikat

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.