Switch to your country?

Din sikkerhed kommer først: vores butik er lukket, men vores rådgivning og service fortsætter. Find flere detaljer HER.

Vores service

Læs mere

Vores ønske

Modelringe

acredos designprogram giver utroligt mange muligheder for, at du kan skabe dit eget design.
Du bestemmer højden, bredden, farven, størrelsen, stenene osv. Nogle beslutninger er nemme, nogle vanskeligere.

Hos acredo tilbyder vi modelringe, der hjælper dig på vej i beslutningsprocessen.

Modelringen er i sølv og har samme form, bredde, højde og størrelse som din drømmering, hvilket giver dig mulighed for føle helt præcist, hvordan det ville være at bære den.

Når du planlægger dit køb af ringe, bør du være opmærksom på, at vi har brug for ca. 14 dage til at lave disse ringe. Prisen på modelringen kan modregnes i forhold til ordren.

Skulle du få brug for yderligere detaljer som riller, sten, overfladestrukturer eller gravering, er dette også muligt mod et ekstra gebyr.

Smykkepleje

Inspektion af sten og fatninger

De fleste vielsesringe har i dag en eller flere sten. I et smykke er stenen ofte et dominerende element, der tiltrækker opmærksomhed.

For at sikre, stenen altid vil stråle smukt fra dit smykke, bør både sten og fatning kontrolleres regelmæssigt af vores fagfolk. Vi tilbyder denne service for at sikre, du altid vil
glædes over dine smykker fra acredo.

Hårdheden af ​​mineraler måles i Mohs på Mohs-skalaen af ​​mineralhårdhed.
Skalaen går fra 1 til 10.
Diamanter er det hårdeste mineral på 10 på Mohs skalaen. Korund, der omfatter safirer, følger med 9 på Mohs skalaen. Foruden den åbenlyse skønhed er dette grunden til, at acredo ofte bruger safirer.

Mekaniske påvirkninger kan medføre ændringer i fatningen. Du kan i så fald risikere, at stenen går tabt, men for at undgå det, anbefaler vi stærkt, at du regelmæssigt får inspiceret dine smykker i en acredo butik.

Professionel renovering

Ændring af en ring

Der er mange grunde til, at en ringstørrelse skal ændres. Måske har du besluttet at bære din ring på en anden finger. Måske ændres dine fingre afhængigt af tidspunktet på dagen - tyndere om morgenen, tykkere om aftenen. Måske har du taget på eller tabt dig.

Typisk er en kvindes ringstørrelse mellem 53 og 57, og en mands er mellem 62 og 65. Der er en bred vifte af ringstørrelser over og under det.

Afhængigt af ringmodellen kræver ombygning af en ring en større eller mindre indsats. At ændre en klassisk ensfarvet ring med en eller to størrelser er væsentligt nemmere end at ændre en ring med et diamantbånd. Dette skal som regel laves helt om.

Vi foretager enhver ændring i den ringstørrelse, du har brug for. Lad vores specialister i forretningerne råde dig.

acredo æsken

Planlægningsordninger

Vi finder det vigtigt at give vores kunder detaljerede og autentiske råd. Vi er glade for at være til din tjeneste. Så giv dig selv nok tid til en konsultation

Hvis du ønsker at lave en aftale, kan dette på forhånd aftales med vores acredo-partner. Vi anbefaler især, at du aftaler en konsultation om aftenen og i weekenden.

Ring til os via telefon, send en e-mail eller planlæg en aftale i onlinekalenderen, og vi vil sende dig en bekræftelse. En af vores rådgivere vil reservere en tid til en samtale med dig, hvor du vil kunne diskutere alle spørgsmål i detaljer. På denne måde vil vi gradvist udvikle dit helt eget smykke sammen

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.