Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Vores service

Læs mere

Vores ønske

Ringe, øreringe og halskæder ledsager os igennem en turbulent hverdag. Vi anbefaler regelmæssig pleje og inspektion for at holde ædelmetallet og dine sten funklende.

Vi ønsker, at I skal have glæde af jeres smykker i meget lang tid. De har ikke kun en materialistisk værdi, men er også forbundet med mange vidunderlige minder.

Besøg os og benyt jer af vores service. Vi glæder os til at byde jer velkommen

Modelringe

acredos designprogram giver utroligt mange muligheder for, at du kan skabe dit eget design.
Du bestemmer højden, bredden, farven, størrelsen, stenene osv. Nogle beslutninger er nemme, nogle vanskeligere.

Hos acredo tilbyder vi modelringe, der hjælper dig på vej i beslutningsprocessen.

Modelringen er i sølv og har samme form, bredde, højde og størrelse som din drømmering, hvilket giver dig mulighed for føle helt præcist, hvordan det ville være at bære den.

Når du planlægger dit køb af ringe, bør du være opmærksom på, at vi har brug for ca. 14 dage til at lave disse ringe. Prisen på modelringen kan modregnes i forhold til ordren.

Skulle du få brug for yderligere detaljer som riller, sten, overfladestrukturer eller gravering, er dette også muligt mod et ekstra gebyr.

Smykkepleje

Vielsesringe og forlovelsesringe er udsat for slitage i det daglige liv. Vi bærer dem overalt og hele tiden - der er trods alt en stærk symbolsk kraft i dem.

Vi bruger konstant hænderne. Til rengøring, oprydning, drejer håndtag, tager fat i gelændere osv. Alle disse handlinger præger vores smykker, især ringe.

Derfor anbefaler vi dig at besøge acredo butikken fra tid til anden, hvor vi vil undersøge og rengøre dine smykker.

For regelmæssig pleje af smykker derhjemme kan du anvende poleringskluden, der ligger i acredo æsken og en en lille svamp til vielsesringe, så du bibeholder ringenes vidunderlige finish.


Vi anbefaler dig også af og til at lægge dine guldsmykker i et varmt vandbad og derefter tørre dem med en polereklud.

Når smykkerne ikke bæres, bør de opbevares i et blødt materiale og adskilt fra andre smykker.

Inspektion af sten og fatninger

De fleste vielsesringe har i dag en eller flere sten. I et smykke er stenen ofte et dominerende element, der tiltrækker opmærksomhed.

For at sikre, stenen altid vil stråle smukt fra dit smykke, bør både sten og fatning kontrolleres regelmæssigt af vores fagfolk. Vi tilbyder denne service for at sikre, du altid vil
glædes over dine smykker fra acredo.

Hårdheden af ​​mineraler måles i Mohs på Mohs-skalaen af ​​mineralhårdhed.
Skalaen går fra 1 til 10.
Diamanter er det hårdeste mineral på 10 på Mohs skalaen. Korund, der omfatter safirer, følger med 9 på Mohs skalaen. Foruden den åbenlyse skønhed er dette grunden til, at acredo ofte bruger safirer.

Mekaniske påvirkninger kan medføre ændringer i fatningen. Du kan i så fald risikere, at stenen går tabt, men for at undgå det, anbefaler vi stærkt, at du regelmæssigt får inspiceret dine smykker i en acredo butik.

Professionel renovering

Tiden efterlader ikke kun spor på mennesker, men også og især på ringe. Med tiden kan den originale polering af overfladen virke mere mat, og en ring, der oprindeligt var mat, ser mere poleret ud.
Slidspor på en ring varierer og afhænger af hårdheden af ​​det anvendte materiale. Men det er heldigvis muligt at renovere smykket.

Ved renovering af guld fjernes ekstremt fine lag, hvorved overfladen af ​​metaller fra platin-familien som palladium og platin kan genindføres nærmest gnidningsfrit.

Vi tilbyder professionel renovering af dine ringe af professionelle guldsmede i vores værksted, hvis dine smykker har været udsat for hårdt slid og du gerne vil have dem som næsten nye igen.

Ændring af en ring

Der er mange grunde til, at en ringstørrelse skal ændres. Måske har du besluttet at bære din ring på en anden finger. Måske ændres dine fingre afhængigt af tidspunktet på dagen - tyndere om morgenen, tykkere om aftenen. Måske har du taget på eller tabt dig.

Typisk er en kvindes ringstørrelse mellem 53 og 57, og en mands er mellem 62 og 65. Der er en bred vifte af ringstørrelser over og under det.

Afhængigt af ringmodellen kræver ombygning af en ring en større eller mindre indsats. At ændre en klassisk ensfarvet ring med en eller to størrelser er væsentligt nemmere end at ændre en ring med et diamantbånd. Dette skal som regel laves helt om.

Vi foretager enhver ændring i den ringstørrelse, du har brug for. Lad vores specialister i forretningerne råde dig.

acredo æsken

Dit smykke er færdigt - det skal fejres. Og naturligvis præsenteres i en smuk æske.


Guld- og beige toner omgiver smykket i æsken, hvor den ligger smukt placeret. Æskens indvendige materiale er glat og fløjlsagtigt og giver dine smykker den bedst mulige beskyttelse.

Som en særlig service får du også en lille pose til opbevaring af din vielsesring. Det vedlagte certifikat giver dig vigtige råd om smykkerpleje

Planlægningsordninger

Vi finder det vigtigt at give vores kunder detaljerede og autentiske råd. Vi er glade for at være til din tjeneste. Så giv dig selv nok tid til en konsultation

Hvis du ønsker at lave en aftale, kan dette på forhånd aftales med vores acredo-partner. Vi anbefaler især, at du aftaler en konsultation om aftenen og i weekenden.

Ring til os via telefon, send en e-mail eller planlæg en aftale i onlinekalenderen, og vi vil sende dig en bekræftelse. En af vores rådgivere vil reservere en tid til en samtale med dig, hvor du vil kunne diskutere alle spørgsmål i detaljer. På denne måde vil vi gradvist udvikle dit helt eget smykke sammen

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.