Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Traditionelt håndværk

Fremstillingen af ​​dine smykker

Designet med kærlighed

Du finder en bred vifte af smykkemodeller som udgangspunkt for dit helt personlige smykke i vores butik eller på vores website.

Modellerne udspringer af idéer og erfaring hos vores designteam.

"acredos designordforråd er moderne, kraftfuldt og ekspressivt, parret med elegance og en vis følelse af nonchalance." Katharina Heubach

Vores designere er dedikerede til denne filosofi i hvert eneste design. Vi søger konstant de perfekte proportioner og harmoniske former.

De bedste designs vælges i tæt samarbejde med guldsmedene. Se modellerne i butikken.

Det hele begynder med ild

Fremstilling af dit personlige smykke begynder med legeringen.
Først har vi de rene ædle metaller. Det specielle blandingsforhold for den ønskede legering sættes sammen og smeltes ved en meget høj temperatur.

Denne proces kræver høj kompetence og finføling for at opnå et førsteklasses resultat.

Vi er specialiser i at lave vores egne legeringer på vores fabrik i Pforzheim, Tyskland, hvilket adskiller os fra de fleste andre producenter.

Vores eget forarbejde er en af årsagerne til succes i virksomhedens 80 årige historie som en af ​​de førende internationale specialister til fremstilling af vielsesringe og smykker

Fra den originale model til dit yndlingssmykke

Vi bruger en anden proces til at støbe øreringe, vedhæng og halskæder, end vi bruger til fremstilling af vielsesringe, da de er udsat for mindre slid.

Den model, du har valgt, fremstilles først i voks. Denne voksstøbning sættes i en kuvette, som indeholder en implantationspasta. Kuvetten udbrændes i en ovn. Når det opvarmes, løber voksen ud og skaber et negativ af smykket.

Formen kan nu fyldes med det flydende metal. Der kræves stor ekspertise for at lykkes med denne proces. Implantationspastaen fjernes derefter, og støbetræet rengøres.

Hverefter fortsætter guldsmeden med at arbejde på ringen.

Stenfatninger

Fattearbejde anses for at være en topdisciplin i fremstilling af smykker.

Med stor koncentration placerer fatteren den udvalgte diamant i den ønskede fatning - med rolig hånd. Fattere bruger et mikroskop for at sikre, at stenene er placeret præcist og for at fastgøre fatningen.

En klassisk fatning er 4 eller 6 grebs. En rørfatning, som omslutter stenen, giver en stor effekt. Stenen ser større ud, når den er fattet i et hvidt ædelmetal.

Hos acredo finder du ikke kun den klassiske runde fatning. Vores Cordial kollektion har hjerteformede tænger, som skabt til romantikere.

Og hvis du beslutter dig for en solitairering med en vedhæftningsfatning, gør vi ringskinnen så hård som en vielsesring, og så har du et endnu større udvalg af fatninger - også med 8 greb.

Vores fattere holder særligt meget af at fatte store sten og gerne i kombination med små sten på ringen. Karakteren af din ring træder frem i det øjeblik, hvor ringskinne og sten møder hinanden.

Magien ved diamanter

Når vi sætter stenene, har vores fattere et stort ansvar for den værdi, de holder i hænderne.

Hos acredo tilbyder vi en bred vifte af stenformer: brillantslebne diamanter, som er de runde diamanter, hjerteformede diamanter, firesidede baguetter og kvadratiske princess diamanter.

Uanset hvilken form diamanten har, er alle diamanter nøje inspiceret af vores eksperter, når de ankommer til fabrikken. Sådan sikrer vi en fremragende kvalitet, som du forventer.

Personlig gravering

Hos acredo tilbyder vi et udvalg af 10 forskellige skrifttyper til din gravering.

Du giver os din tekst, dato eller tegning, og vi graverer det på din ring ved hjælp af state-of-the-art laserteknologi. Hver enkelt ring placeres i maskinen, og de data, du har indtastet, bliver overført til materialet med laser.
Mulighederne for gravering er uendelige:
datoen, hvor I mødtes eller blev forlovet i kombination med navnet på din partner, kælenavn eller et digt er blot nogle få ideer til indgravering i forlovelsesringe.

Klassisk tekst er: "Ich liebe Dich ", "Jeg elsker dig ", "Je t'aime ", "True Love ", "Endless Love ", "Med kærlighed " og "For evigt\

Bearbejdning af overflader

Den klassiske solitairering som en forlovelsesring er ikke kun i hvidguld, gult guld eller platin. Den har også en blankpoleret overflade.

Hvis du gerne vil designe overfladen personligt, anbefaler vi at vælge en forlovelsesring, der består af en vielsesringskinne og en vedhæftningsfatning. Det giver dig frit valg af muligheder og for eksempel vælge en hamret finish til et særligt håndlavet udseende.

Overfladefinishen foregår sidst i fremstillingsprocessen. Det er her, vi gør brug af vores polerers særlige ekspertise, da polering kræver nøjagtighed og finesse.

Kvalitetskontrol

På samme måde som enhver sten er inspiceret nøje af vores specialister, indgår den sidste fase af fremstillingen også i en streng kvalitetskontrol, når det færdige smykke undersøges.

Hver detalje er kontrolleret under mikroskop: højde, bredde, slibning, profil, overflade, stenfatning og gravering.

Dit smykke har været i mange kvalificerede hænder gennem fremstillingen. Det er skabt med stor kærlighed, ekspertise og passion i egf Manufaktur i Pforzheim, Tyskland

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.