Switch to your country?

Din sikkerhed kommer først: vores butik er lukket, men vores rådgivning og service fortsætter. Find flere detaljer HER.

Traditionelt håndværk

Fremstillingen af ​​dine smykker

Designet med kærlighed

Det hele begynder med ild

Fremstilling af dit personlige smykke begynder med legeringen.
Først har vi de rene ædle metaller. Det specielle blandingsforhold for den ønskede legering sættes sammen og smeltes ved en meget høj temperatur.

Denne proces kræver høj kompetence og finføling for at opnå et førsteklasses resultat.

Vi er specialiser i at lave vores egne legeringer på vores fabrik i Pforzheim, Tyskland, hvilket adskiller os fra de fleste andre producenter.

Vores eget forarbejde er en af årsagerne til succes i virksomhedens 80 årige historie som en af ​​de førende internationale specialister til fremstilling af vielsesringe og smykker

Fra den originale model til dit yndlingssmykke

Stenfatninger

Fattearbejde anses for at være en topdisciplin i fremstilling af smykker.

Med stor koncentration placerer fatteren den udvalgte diamant i den ønskede fatning - med rolig hånd. Fattere bruger et mikroskop for at sikre, at stenene er placeret præcist og for at fastgøre fatningen.

En klassisk fatning er 4 eller 6 grebs. En rørfatning, som omslutter stenen, giver en stor effekt. Stenen ser større ud, når den er fattet i et hvidt ædelmetal.

Hos acredo finder du ikke kun den klassiske runde fatning. Vores Cordial kollektion har hjerteformede tænger, som skabt til romantikere.

Og hvis du beslutter dig for en solitairering med en vedhæftningsfatning, gør vi ringskinnen så hård som en vielsesring, og så har du et endnu større udvalg af fatninger - også med 8 greb.

Vores fattere holder særligt meget af at fatte store sten og gerne i kombination med små sten på ringen. Karakteren af din ring træder frem i det øjeblik, hvor ringskinne og sten møder hinanden.

Magien ved diamanter

Personlig gravering

Hos acredo tilbyder vi et udvalg af 10 forskellige skrifttyper til din gravering.

Du giver os din tekst, dato eller tegning, og vi graverer det på din ring ved hjælp af state-of-the-art laserteknologi. Hver enkelt ring placeres i maskinen, og de data, du har indtastet, bliver overført til materialet med laser.
Mulighederne for gravering er uendelige:
datoen, hvor I mødtes eller blev forlovet i kombination med navnet på din partner, kælenavn eller et digt er blot nogle få ideer til indgravering i forlovelsesringe.

Klassisk tekst er: "Ich liebe Dich ", "Jeg elsker dig ", "Je t'aime ", "True Love ", "Endless Love ", "Med kærlighed " og "For evigt\

Bearbejdning af overflader

Kvalitetskontrol

På samme måde som enhver sten er inspiceret nøje af vores specialister, indgår den sidste fase af fremstillingen også i en streng kvalitetskontrol, når det færdige smykke undersøges.

Hver detalje er kontrolleret under mikroskop: højde, bredde, slibning, profil, overflade, stenfatning og gravering.

Dit smykke har været i mange kvalificerede hænder gennem fremstillingen. Det er skabt med stor kærlighed, ekspertise og passion i egf Manufaktur i Pforzheim, Tyskland

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.