Switch to your country?

Din sikkerhed kommer først: vores butik er lukket, men vores rådgivning og service fortsætter. Find flere detaljer HER.

The production of your wedding rings"""

Golden craft meets state-of-the-art technology"

Legeringen

Fra en legering til en ringskinne

Først støbes nogle barrer af det meget varme, flydende metal.

Tykkelsen reduceres derefter ved gentagen rulning. Dette kondenserer materialet, og forbereder det til senere slitage af en vielsesring.

Når den endelige tykkelse er nået, bliver ringskinnen udstanset med stor kraft. Dette er anerkendt som den bedste måde at producere vielsesringe på. Ved udstansning af en hel ring er der ikke behov for en loddetråd senere.

Herefter fortsætter mand og maskine med at arbejde på ringen.

Vores ringskinner har en usædvanlig høj hårdhedsgrad på grund af vores specielle hærdningsprocesser. Hårdheden måles og udtrykkes i Vickers

"Vores kunders personlighed og kreativitet inspirerer os på fabrikken hver dag.

Vi er overbeviste om, at du kan mærke den passion, vi har for vores produkt, når du bærer dine smykker. \

Ringen tager form

Fatning af stenene

Det kræver en stabil hånd og stor præcision, når vores fattere sætter diamanterne.

Hos acredo kan du vælge mellem en bred vifte af fatninger og sten. Brillantslebne, princess, baguette eller hjerteformede diamanter - de skal ikke blot holdes sikkert på plads, men også harmonere perfekt med ringen.


Et lille skub og stenen er anbragt i en fordybning, der som regel er blevet forboret i ringen. Det komplette materiale roteres.

Mirakelkronen holder sten med 4 greb af ædelmetal. Denne fatning ser firkantet ud og passer til både enkeltsten og diamantring.

En anden populær fatning til diamantringe er kanalfatningen. Stenene sættes ved siden af ​​hinanden uden mellemrum. Stenene fatsholdes kun øverst og nederst og ser nærmest ud til at flyde.

Skinnende eller mat

Personlige graveringer

Hvert smykke bliver helt unikt, når det indgraveres. Med moderne laserteknologi kan acredo tilbyde enhver form for gravering fra det klassiske navn og dato til frihåndstegninger.

Vi har specialister, der gennemfører dine graveringsideer. Når dine ringe er blevet fremstillet på vores fabrik, gør vi dit ønske om gravering til virkelighed.

Gravering er et præcisionsarbejde.
Ringen skal placeres nøjagtigt, før laseren begynder sit arbejde, hvilket kræver både koncentration og fingerfærdighed.

Kvalitetskontrol

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.