Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

The production of your wedding rings"""

Golden craft meets state-of-the-art technology"

Legeringen

Støbning af legeringen er det første skridt i skabelse af en vielsesring.

acredos værskted arbejder efter best in class-prinicippet, blandt andet ved selv at stå for at blande og smelte over 30 ædelmetaller.


Støberiet er et imponerende sted, hvor de enkelte komponenter i hver legering smelter under intens varme af vores dedikerede medarbejdere.

Hos acredo spænder mulighederne for legering fra guld over palladium til platin. Senest er også det værdifulde platinguld kommet til.

Vores guldlegeringer er gult, hvidt, gråt, rosé, lyserødt og grønt guld. Nogle af dem har vi patenter på.

Fra en legering til en ringskinne

Først støbes nogle barrer af det meget varme, flydende metal.

Tykkelsen reduceres derefter ved gentagen rulning. Dette kondenserer materialet, og forbereder det til senere slitage af en vielsesring.

Når den endelige tykkelse er nået, bliver ringskinnen udstanset med stor kraft. Dette er anerkendt som den bedste måde at producere vielsesringe på. Ved udstansning af en hel ring er der ikke behov for en loddetråd senere.

Herefter fortsætter mand og maskine med at arbejde på ringen.

Vores ringskinner har en usædvanlig høj hårdhedsgrad på grund af vores specielle hærdningsprocesser. Hårdheden måles og udtrykkes i Vickers

"Vores kunders personlighed og kreativitet inspirerer os på fabrikken hver dag.

Vi er overbeviste om, at du kan mærke den passion, vi har for vores produkt, når du bærer dine smykker. \

Ringen tager form

De næste trin er at give ringen dens individuelle profilform og størrelse.

Drejningen foregår manuelt eller på state-of-the-art CNC-maskiner. Dine designdata afgør ædelmetallets præcise drejeproces i forhold til ringens form, bredde og højde. Ringspånerne genanvendes.

Efter hvert arbejdestrin undersøges ringen nøje med kritisk blik af vores specialister.

Hvis dit design har en rille, skæres rillen ind i ringen ved hjælp af et diamantværktøj, hvilket kræver højeste grad af præcision og koncentration.

Fatning af stenene

Det kræver en stabil hånd og stor præcision, når vores fattere sætter diamanterne.

Hos acredo kan du vælge mellem en bred vifte af fatninger og sten. Brillantslebne, princess, baguette eller hjerteformede diamanter - de skal ikke blot holdes sikkert på plads, men også harmonere perfekt med ringen.


Et lille skub og stenen er anbragt i en fordybning, der som regel er blevet forboret i ringen. Det komplette materiale roteres.

Mirakelkronen holder sten med 4 greb af ædelmetal. Denne fatning ser firkantet ud og passer til både enkeltsten og diamantring.

En anden populær fatning til diamantringe er kanalfatningen. Stenene sættes ved siden af ​​hinanden uden mellemrum. Stenene fatsholdes kun øverst og nederst og ser nærmest ud til at flyde.

Skinnende eller mat

Den vidunderlige blanke overflade på ringene opnås ved polering, hvilket kræver stor finesse.

Vores dygtige guldsmedes trænede øjne er langt bedre end nogen maskine. Polering er derfor rent håndværk.


I arbejdet tages der hensyn til de eksisterende overflader som for eksempel en satin finish.

Overfladestrukturen er et stærkt designelement.

Den klassiske ring skinner på grund af sin polerede overflade. Hvis du foretrækker en diskret designet overflade, kan du gå efter en mat eller struktureret.

Lodret eller vandret struktur, frosty look eller hamrede overflader er usædvanlige og opsigtsvækkende.

Personlige graveringer

Hvert smykke bliver helt unikt, når det indgraveres. Med moderne laserteknologi kan acredo tilbyde enhver form for gravering fra det klassiske navn og dato til frihåndstegninger.

Vi har specialister, der gennemfører dine graveringsideer. Når dine ringe er blevet fremstillet på vores fabrik, gør vi dit ønske om gravering til virkelighed.

Gravering er et præcisionsarbejde.
Ringen skal placeres nøjagtigt, før laseren begynder sit arbejde, hvilket kræver både koncentration og fingerfærdighed.

Kvalitetskontrol

På samme måde som hver en sten bliver inspiceret nøje af vores specialister, er den endelige kvalitetskontrol af det færdige smykke også højt prioriteret.

Hver detalje tjekkes under mikroskopet: højde, bredde, snitning, profil, overflade, stenfatning og gravering.

Dit smykke har været gennem mange kvalificerede hænder under fremstillingen. Det er skabt med stor kærlighed, ekspertise og passion af egf Manufaktur i Pforzheim, Tyskland

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.