Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Design. Kombiner. Udvid.

Du kan stable din lykke med ringsæt fra acredo

Et ringsæt består af mindst to og ofte flere ringe, der bæres sammen på en finger. Hver ring er smuk i sig selv og fortæller historien om kærlighed og de særlige øjeblikke i livet.

Fra forlovelse til bryllup, fra fødslen af ​​et barn til en bryllupsdag eller måske en ceremoni, hvor I fornyer jeres løfter - en dyrebar ring hjælper dig med at holde fast i de vigtigste minder.

Prøv at designe dit eget individuelle ringsæt med inspiration fra vores Chorus, Couplet og Charisma kollektioner. RIngene i disse kollektioner passer perfekt sammen og venter bare på at blive opdaget af dig

Forlovelse

Formelt begynder tilværelsen som et par med en forlovelse. Find inspiration til forlovelsesringen, der skal ledsage dit frieri, her.

Vores Charisma kollektion gør prinsessedrømmen til virkelighed - fortryllende forlovelsesringe eller solitaireringe, der er et perfekt udgangspunkt for et ringsæt.

Ringskinnen har de samme profiler som en vielsesring og er et perfekt match.

Den er kronet med en diamant i en vedhæftningsfatning og kan ledsages af en stenfatning på siderne, hvis det ønskes.

Bryllup

Brylluppet er det næste skridt efter forlovelsen. Jeres vielsesringe minder jer ikke kun om kærligheden, men også om denne særlige dag resten af livet.

Bredden af ​​en traditionel vielsesring er normalt mellem 5 mm og 6 mm. Hvis du ønsker at bære din forlovelsesring og din vielsesring på én finger, skal du overveje bredden fra begyndelsen.

Derfor har vi gjort ringene i vores Couplet og Chorus kollektioner smallere. Mandens ring kan designes i samme bredde eller bredere.

Minder

I kommer til at dele mange specielle øjeblikke med hinanden efter vielsen. En alliancering fortæller historien om disse momenter.

Hver sten symboliserer et specielt minde - en tur sammen, et barns fødsel, årsdag eller ganske enkelt din kærlighed.

Hvad er smukkere end at fastholde dine minder i form af en funklende diamant i en perfekt fatning.

Eller har I været lykkeligt gift i mange år og vil gerne forny jeres løfter ved en ceremoni? Allianceringen varer for evigt.

Ringsættet

acredo har to typer ringsæt: Couplet kollektionen er en kombination af to dameringe og en herrering. Chorus kollektionen har tre dameringe med en herrering.

Fokuspunktet i ringsættet er en solitairering med en brillant eller en princess diamant, som suppleres af en vielsesring, en alliancering eller en kombination af både vielsesring og alliancering.

Interessante effekter kan opnås ved at bruge de samme metalfarver eller lege med forskellige metaller i ringsættene.

Resultatet kan være et spændende sammensmeltet design eller en bevidst kontrast. Lad os inspirere dig.

Vi håber, du nyder at skabe din egen personlige "stabel af lykke"

Our Inspiration

Combine the special memories - your engagement, wedding and other special moments

Our Designer

Create your own bespoke jewelry

Be inspired by our wide range of models and choose your favourite design. You configure the personal details yourself, save your configuration and get in contact with one of our shops. We hope you enjoy the experience!

Magien ved 3: acredo ringsæt

En ring bæres sjældent alene. Vælg et trio-sæt fra acredo og oplev magien ved 3. Brudens vielsesring er ledsaget af den matchende komplementærring og den funklende alliancering - der tilsammen udgør ringen. Det kræver, at de to vielsesringe holdes simple i deres design, så brudens vielsesring harmonerer perfekt med en spændende ekstra ring. Det vil normalt være forlovelsesringen, der matcher vielsesringen.

Fra to til tre: perfekt matchende stabelringe

Mænd foretrækker ofte det enkle og tidløse, mens kvinder har en tendens til at elske det funklende og spændende.
acredo ringsæt bringer disse modsætninger sammen. Hold jer til det klassiske design i jeres vielsesringe med nogle få diamanter til bruden - og den funklende komplementæring med masser af små diamanter eller en stor sten vil matche hendes ring. På den måde kan hun få opfyldt sit ønske om blændende ædelsten, mens han forbliver tro mod sin tidløse stil.

acredo´s Couplet og Chorus kollektioner tilbyder en bred vifte af stabelringe, der perfekt forener det traditionelle med det moderne.

Design selv dit ringsæt

Med acredos designprogram kan du designe alle tre ringe i dit ringsæt. Du kan justere designet og komforten i brudens ekstra ringe, så de passer til vielsesringen. Design brudens vielsesring først. Diskret med få eller ingen diamanter, hvidguld eller platin, smal eller lidt bredere. acredos designprogram viser automatisk den tilsvarende ring til brudgommen. Når bredden og højden er blevet indstillet, kan bruden fortsætte med den funklende komplementærring, tilpasse profilen til at matche vielsesringen eller gå efter noget helt andet - i form af et mere sprudlende design. De forskellige muligheder i trio-sættet kan kombineres med eller uden en alliancering. Besøg ​​vores butik, hvis du vil inspireres yderligere eller drøfte kombinationerne med vores personale.
Dine stabelringe er tre gange så personlige - uanset om du har designet dem selv eller med hjælp fra vores specialister.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.