facebook

Design. Kombiner. Udvid.

Forlovelse

Bryllup

Minder

Ringsættet

Our Inspiration

Combine the special memories - your engagement, wedding and other special moments

Our Designer

Create your own bespoke jewelry

Magien ved 3: acredo ringsæt

En ring bæres sjældent alene. Vælg et trio-sæt fra acredo og oplev magien ved 3. Brudens vielsesring er ledsaget af den matchende komplementærring og den funklende alliancering - der tilsammen udgør ringen. Det kræver, at de to vielsesringe holdes simple i deres design, så brudens vielsesring harmonerer perfekt med en spændende ekstra ring. Det vil normalt være forlovelsesringen, der matcher vielsesringen.

Fra to til tre: perfekt matchende stabelringe

Mænd foretrækker ofte det enkle og tidløse, mens kvinder har en tendens til at elske det funklende og spændende.
acredo ringsæt bringer disse modsætninger sammen. Hold jer til det klassiske design i jeres vielsesringe med nogle få diamanter til bruden - og den funklende komplementæring med masser af små diamanter eller en stor sten vil matche hendes ring. På den måde kan hun få opfyldt sit ønske om blændende ædelsten, mens han forbliver tro mod sin tidløse stil.

acredo´s Couplet og Chorus kollektioner tilbyder en bred vifte af stabelringe, der perfekt forener det traditionelle med det moderne.

Design selv dit ringsæt

Med acredos designprogram kan du designe alle tre ringe i dit ringsæt. Du kan justere designet og komforten i brudens ekstra ringe, så de passer til vielsesringen. Design brudens vielsesring først. Diskret med få eller ingen diamanter, hvidguld eller platin, smal eller lidt bredere. acredos designprogram viser automatisk den tilsvarende ring til brudgommen. Når bredden og højden er blevet indstillet, kan bruden fortsætte med den funklende komplementærring, tilpasse profilen til at matche vielsesringen eller gå efter noget helt andet - i form af et mere sprudlende design. De forskellige muligheder i trio-sættet kan kombineres med eller uden en alliancering. Besøg ​​vores butik, hvis du vil inspireres yderligere eller drøfte kombinationerne med vores personale.
Dine stabelringe er tre gange så personlige - uanset om du har designet dem selv eller med hjælp fra vores specialister.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.