Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

acredo Lounge


Allehelgensgade 10
DK-4000 Roskilde
telefon: 40495859
E-mail:  kontakt@acredolounge.dk

Beregn rute

Åbningstider

tirsdag 10:00 - 17:30
onsdag 10:00 - 17:30
torsdag 10:00 - 17:30
fredag 10:00 - 18:00
lørdag 10:00 - 15:00
søndag Lukket
mandag 10:00 - 17:30

I dag åben til 17:30 Klokken

Kontakt

Har du spørgsmål om vores vielsesringe, forlovelsesringe, allianceringe eller smykker? Har du brug for råd om ringestørrelse eller gravering?

Kontakt os via telefon eller send os en mail. Vi står til rådighed for alle dine spørgsmål

acredo lounge


Besked

Når du henvender dig til os, giver du os personlige oplysninger. Disse vil kun blive brugt af os til at behandle din henvendelse og bliver herefter slettet. Yderligere opbevaring eller bearbejdning finder ikke sted. Hvis du ikke er enig i dataoverførslen, er det desværre ikke muligt for os at arbejde på din henvendelse.

Vores designer

Luksus for livet

Find dit yndlingssmykke

Juridisk meddelelse

Administrerende direktør:


Vielsesringe i Roskilde - stilfuld og individuel

Vielsesringe i Roskilde - acredo er din specialist i Roskilde til personlige vielsesringe, forlovelsesringe, allianceringe og bryllupssmykker med stil. Ligegyldigt hvilket symbol på kærlighed, du leder efter. Hos acredo er du det rigtige sted. I vores butik i Roskilde finder du en bred vifte af kærligt designede kollektioner som inspirationskilde til dine individuelle ringe eller smykker. Besøg os i Roskilde og lad os vise dig vores forlovelsesringe, vielsesringe eller allianceringe i forførende guld, palladium eller fint platin. Eller se os i Roskilde for at deltage i vores stil test , for at finde din yndlingsmodel. For at gøre udvælgelsen nemmere for dig, tilbyder vi syv forskellige ringstile fra naturlig til romantisk til cool

Vielsesringe i Roskilde - oplev kvaliteten

Da forlovelsesringe og vielsesringe ledsager os igennem hele vores liv, er komforten og følelsen af ​​ringen afgørende kriterier. Derfor er du velkommen til at komme til acredo lounge i Roskilde for at se detaljerne og prøve vores forlovelsesringe og vielsesringe. Lad de forskellige profiler, overflader, legeringer og sten fortrylle dig på stedet i vores butik i Roskilde.

Acredo mærke står inde for det højeste niveau af komfort, usædvanligt smukke sten, førsteklasses tilpasninger og udsøgt håndværk

Vielsesringe i Roskilde - rådgivning fra hjertet

Vi hjælper dig gerne med at finde dit personlige smykke i vores butik i Roskilde og dermed designe din unikke forlovelsesring eller vielsesring. Vi tager os tid til at rådgive dig og er glade for at dele vores viden med dig. Vi ønsker at lære dig at kende og arbejde målrettet for at få dine ønsker og ideer helt rigtige. En konsultation hos acredo lounge vil derfor tage ca en time. Vores butik i Roskilde byder velkommen i en behagelig atmosfære. Det store udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe suppleres med ringsæt og bryllupssmykker, der er omhyggelig og pænt arrangeret i vores montrer.


Vielsesringe i Roskilde - design din personlige model

Book en tid med vores eksperter, så forklarer vi alle detaljerne ved at bruge acredos designmodul til dine helt personlige ringe. Vi hjælper dig med at bestemme den rigtige farve, profil, legering samt bredde og højde på dine vielsesringe. Detaljer som opdeling, riller og overflade fuldender dit design. Vielsesringe i Roskilde er ofte prydet med en eller flere funklende diamanter. Desuden viser vores designmodul prisen på ringe eller smykker på hvert trin i processen, hvilket gør prissætningen gennemsigtig

Vielsesringe med gravering i Roskilde

Vi forbløffes konstant over de kreative graveringsidéer fra vores brudepar. Fra en traditionel gravering til en frihånds tegning eller et fingeraftryk - vores specialister på værkstedet indgraverer naturligvis alle slags kærlighedsbudskaber .

Absolut gennemsigtighed i prisfastsættelse af dine vielsesringe i Roskilde

Efter hvert trin i designprocessen af dine smykker viser vores designmodul den aktuelle pris. Dermed er du sikret en gennemsigtig prisudvikling undervejs i dine valg.

Vores mål er ikke blot at gøre dig glad og tilfreds, men begejstret for dit helt eget design af smukke ringe, der skal følge jer gennem livet.

Det øjeblik, hvor vi præsenterer dine unikke smykker for dig i vores butik i Roskilde, er bare magisk. Det er noget, vi glæder os til hver gang.

Velkommen i butikken.

Dit team hos acredo lounge

Vielsesringe og forlovelsesringe i Roskilde


www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.