Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Profiler med høj komfort

Ringens tværsnit i form af ringskinnen kaldes ringprofilen. Den afgør, hvordan ringen føles på fingeren.

acredos profiler er altid perfekte. Uanset om den er blød konveks eller lige og grafisk - er komforten det vigtigste.

Brug acrdeos designprogram til nemt at vælge forskellige profiler og se, hvordan profilformen ændrer ringens karakter

Smal eller bred

Når du vælger bredden af ​​din ringen beslutter du samtidig stilen. Smal og fin eller bred og udtryksfuld.

Afhængigt af profilen får du hos acreco valget mellem ringbredder på 2,00 til 10,00 mm. Ringenes bredde bestemmes også af proportionerne af din hånd.

Jo højere ring, des mere stabil er ringen.

En- eller flerfarvet

En ring behøver ikke altid at være ensfarvet og have en glat overflade. Slip fantasien og din kreativitet løs.

Når du designer ringskinnen har du et bredt udvalg af muligheder. Fra en glat, ensfarvet ring til ringe bestående af flere lag i forskellige farver.

acredos designprogram viser dig de mest populære kompositioner.

Riller som designelementer

Riller er små fordybninger i materialet og er både et designelement og nødvendige for at adskille to materialer eller overflader.

Hos acredo kan du vælge mellem flere forskellige designs. Fra den hyppigt anvendte V-rille til den harmoniske bølgeformede rille eller den populære Saturn-rille.

Solgul eller lys hvid

Kan du lide den varme glød i den klassiske gule guld, eller er du mere fascineret af den smukke elegance i hvide ædelmetaller? Prøv dig frem.

acredos deisgnprogram tilbyder dig også valget mellem flatterende rosé, ekstravagant rød, grøn og en mere diskret grå.

Måske vælger mere end én farve, for eksempel ved at tilføje et rosé bånd til en hvid ring

Renheden

Når du har bestemt farven på din ring, er det renheden, der afgør hvilke legeringer, der er tilgængelige.

Hvis du går efter rosé, giver acredo dig f.eks. valget mellem rosé guld 585 / - og rosé guld 750 / -. Priserne vises direkte på hjemmesiden.

Alle designs findes i flere guld-, palladium- og platinlegeringer

Poleret eller med struktur

Overfladestrukturen er et stærkt designelement.

Den klassiske ring skinner på grund af den polerede overflade. Hvis du foretrækker en diskret og mere individuelt designet overflade, kan du vælge en med struktur.

For eksempel giver et rustikt hamret, et frosty eller børstet look et meget anderledes udtryk på overfladen.

Funklende perfektion

Diamantens magi er vores passion, som vi også synes, du skal opleve. Derfor tilbyder vi diamantbånd til særdeles attraktive priser.

Se, hvad acredos designprogram kan tilbyde, når det gælder sten: en eller flere diamanter på ringens overside, på siden eller endda indeni. Alt er muligt.

Stenbiblioteket giver dig et nemt overblik over de mest populære muligheder.

Ved selv at vælge antallet af sten, deres størrelser og kvalitet - eller ændre farver undervejs - bliver resultatet et meget personligt smykke.

Personlig gravering og ringstørrelse

En personlig kærlighedsbesked fuldender smykket. Vi kan indgravere teksten enten på den traditionelle måde, på indersiden af ​​ringen, eller til åbent skue på ydersiden.

Med innovativ laserteknologi giver acredo mulighed for traditionelle indgraveringer som navn og dato, men også den mere kunstneriske version med et symbol eller en skitse.

Vores medarbejdere i butikken hjælper gerne med at finde den rette ringstørrelse, som regel ved at måle fingerens omkreds. Alternativt kan du også måle indersiden af ​​en anden ring, der passer dig.

Din ønskeliste

Har du designet drømmeringen? Gem dit design på din personlige ønskeliste.

Ved at indtaste dit navn, postnummer og fødselsdato kan du få adgang til det når som helst.

Vil du gerne dele resultatet med andre eller sende det via e-mail, er det også nemt at gøre via ønskelisten.

acredo designprogram

Design ringen selv, eller lad os gøre det sammen. Hos acredo er valget dit. Brug vores online designprogram til at designe dine egne vielsesringe. acredos designprogram er ideelt for jer, der elsker det ekstraordinære, kan lide at være kreative, og som gerne vil se, hvad der findes i den store verden af vielsesringe. I vores brede udvalg af forskellige ringe er der noget for enhver smag og stil. Trendy vs. klassisk, funklende vs. enkel, luksuriøs vs. diskret. Gør drømmen til virkelighed og design dine helt egne ringe med personlige symboler på kærligheden.

acredos designprogram er den direkte vej til jeres perfekte vielsesringe

Vielsesringe ledsager jer hele livet som ægtepar og er tegn på jeres samhørighed. Derfor bør de udvælges og designes med omhu for at sikre, at I vil elske at bære dem for altid. Med acredos designprogram er det nemt at gøre derhjemme, når I har tid - og med få klik.

Uanset om du finder inspiration i en trend fra Hollywood, et vennepars bryllup eller i vores kollektioner, kan du prøve dig frem i designprogrammet. Her kan du vælge forskellige designs og ændre alle individuelle komponenter som form, farve, metal, overflade og stensætning.

Design af vielsesringe: unikke ringe i få trin

Din partner, en computer, nogle ideer og en kop te eller et glas bobler er alt, du behøver for at designe jeres ringe.
Første skridt er at bestemme størrelsen og formen på brudens ring. Du kan derefter vælge hvilken farve, du vil have. Kombiner farver og teksturer frit efter dine ønsker.
Herefter kommer nok den sjoveste del for mange kvinder, nemlig udvælgelsen af ​​diamanten. Funklende eller elegant og enkel - du vælger selv.
Og endelig er det mandens tur: herreringen vises i overensstemmelse med brudens model, hvor størrelse og bredde blot skal justeres. Til allersidst kan du mærke komforten i den designede ring i ​vores butik, hvor du også kan lave bestillingen. Så nemt kan det være at skabe personlige vielsesringe.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.