facebook

Profiler med høj komfort

Smal eller bred

En- eller flerfarvet

Riller som designelementer

Solgul eller lys hvid

Renheden

Poleret eller med struktur

Funklende perfektion

Personlig gravering og ringstørrelse

Din ønskeliste

acredo designprogram

Design ringen selv, eller lad os gøre det sammen. Hos acredo er valget dit. Brug vores online designprogram til at designe dine egne vielsesringe. acredos designprogram er ideelt for jer, der elsker det ekstraordinære, kan lide at være kreative, og som gerne vil se, hvad der findes i den store verden af vielsesringe. I vores brede udvalg af forskellige ringe er der noget for enhver smag og stil. Trendy vs. klassisk, funklende vs. enkel, luksuriøs vs. diskret. Gør drømmen til virkelighed og design dine helt egne ringe med personlige symboler på kærligheden.

acredos designprogram er den direkte vej til jeres perfekte vielsesringe

Vielsesringe ledsager jer hele livet som ægtepar og er tegn på jeres samhørighed. Derfor bør de udvælges og designes med omhu for at sikre, at I vil elske at bære dem for altid. Med acredos designprogram er det nemt at gøre derhjemme, når I har tid - og med få klik.

Uanset om du finder inspiration i en trend fra Hollywood, et vennepars bryllup eller i vores kollektioner, kan du prøve dig frem i designprogrammet. Her kan du vælge forskellige designs og ændre alle individuelle komponenter som form, farve, metal, overflade og stensætning.

Design af vielsesringe: unikke ringe i få trin

Din partner, en computer, nogle ideer og en kop te eller et glas bobler er alt, du behøver for at designe jeres ringe.
Første skridt er at bestemme størrelsen og formen på brudens ring. Du kan derefter vælge hvilken farve, du vil have. Kombiner farver og teksturer frit efter dine ønsker.
Herefter kommer nok den sjoveste del for mange kvinder, nemlig udvælgelsen af ​​diamanten. Funklende eller elegant og enkel - du vælger selv.
Og endelig er det mandens tur: herreringen vises i overensstemmelse med brudens model, hvor størrelse og bredde blot skal justeres. Til allersidst kan du mærke komforten i den designede ring i ​vores butik, hvor du også kan lave bestillingen. Så nemt kan det være at skabe personlige vielsesringe.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.