Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Vielsesringe til unisex par

Regnbuens historie

Når en regnbue vises, er det som en farverig gave fra himlen. Hver farve står for sig selv og har en betydning. Tanker, følelser og stemninger påvirkes af farver. Grøn står for håb, gul for misundelse og rød for kærlighed. Selve regnbuen står for demokrati. Spillet med farver på himlen skinner for alle og viser en mangfoldigheden af følelser.
Tilbage i 1978 inspirerede dette designeren Gilbert Baker til at skabe et regnbueflag til Gay Freedom Day i San Francisco, som herved blev symbolet for den homoseksuelle stolthed over hele verden.
Acredo har integreret betydningen af farverne og regnbue-symbolikken i sin LGBT+-vielsesringkollektion, og har herudfra designet smukke regnbue-ringe. Lad din ring ledsage dig for evigt – materiale og design skal være det rigtige for dig og din partner, kvinde eller mand.

Design din helt egen unikke ring

Design din egen vielsesring på hjemmesiden eller kom ned i butikken og få hjælp af vores eksperter.
Du kan også få besøg af Acredos eksperter hjemme hos dig selv.
Det koster dig ikke noget at få os på besøg og der er ingen krav om at du skal købe efterfølgende.
Ring til os nu eller book et besøg – sammen skaber vi ringene, som I bærer resten af livet.

LGBT+ vielsesringe er skabt til inspiration

Kan der være et smukkere symbol på jeres kærlighed, end en vielsesring? Vielsesringen siger ”vi tilhører hinanden”.
Det står for et livslangt løfte.
Men hvordan ser den ud, den perfekte LGBT+ vielsesring? En ting er sikkert: Uanset om det drejer sig om en ring til mænd eller kvinder, bør bryllupssmykket symbolisere to-enighed og deres fælles kærlighed.

Trends og tendenser for vielsesringe

Vielsesringen for LGBT+ symboliserer evig kærlighed. Derfor er materiale af høj kvalitet samt et sofistikeret design essentielt. Skal ringen være enkel og elegant eller spændende og cool? Det, der er smukt, er det, der er unikt og passer dig.
Kærlighedssymbolet for LGBT+ par er selvfølgelig også præget af nutidige trends og tendenser. Særlig populært i øjeblikket er platinringe til mænd, og til kvinder er vielsesringe af roséguld i høj kurs.
Detaljer med perle-led, diamanter, farvede ædelstene eller mix & match, er ligeledes i Acredos sortiment til LGBT+ par. Acredo præsenterer jer for et unikt og bredt udvalg, uanset jeres stil og præferencer.
Acredo designer helt unikke vielsesringe – fordi det handler om stærke følelser.

Jeres livs ringe

Indgraveringen giver jer endnu en mulighed for at sætte et unikt præg på de vigtigste ringe, som I nogensinde vil bære. I kan gå med en tyk og stilrent skrifttype eller en romantisk kursiv skrifttype. I kan endda anvende jeres egen håndskrift i ringene. Kun fantasien sætter grænser. Med en personlig kærlighedsbesked eller et specielt symbol, der forener jer, vil din vielsesring være helt unik.
I ved, at I er skabt for hinanden, og det vil komme til udtryk med en vielsesring fra Acredo LGBT+kollektionen.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.