Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Vielsesringe i palladium

Vielsesringe af palladium

Et usædvanligt materiale til et usædvanligt menneske: Når I udveksler vielsesringe af palladium, er det en understregning af et unikt forhold. Palladium er nemlig ikke så ofte brugt som materiale i vielsesringe. Ved at vælge palladiumringe siger det noget om, at I vælger jeres egne fælles veje i livet.

Vielsesringe af palladium er høj kvalitet til en lavere pris

Vielsesringe af palladium er ikke kun et trendy valg, men også et let valg. I hvert fald når man ser på disse ringes vægt og vidunderlige komfort.
Vielsesringenes skinnende sølvhvide farve ændres ikke selv efter flere år på fingeren, og materialet smitter ikke af. Vores anbefaling er palladium 950, der holder sin glans i lang tid.

Vielsesringe af palladium viser ikke tegn på slid, selv efter årtiers ægteskab. Ringe af palladium er ikke bare et symbol på evig kærlighed, men helt konkret skabt til at kunne holde for altid.
En vielsesring fremstillet i palladium er måske nok nemmere at vedligeholde end en ring af guld eller platin, men bestemt ikke mindre elegant i udseendet.

Design dine egne vielsesringe af palladium

Slip din kreativitet løs og design dine egne vielsesringe lavet af palladium efter dine ønsker: tidløst simpelt eller spændende nyt.
I acredos online designprogram kan du vælge mellem forskellige designs, metaller og et væld af detaljer. Vielsesringe af palladium er takket være deres robuste karakter særligt velegnede til at indarbejde diamanter. Vælg ringene i ro og mag derhjemme og rådfør dig ved behov hos personalet i vores butik om designet i jeres alt andet end ordinære vielsesringe. Med individuelt designede palladiumringe har du lagt kursen an på livslang kærlighed.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.