Vores filosofi

Om os

Kærlighed er i centrum for alt, hvad vi gør hos acredo - to menneskers kærlighed til hinanden og vores kærlighed til produktet.

Vi forbinder tradition med innovation, varig værdi med en høj kvalitetsstandard.

Hvad gør acredo til noget særligt:

  • inspirerende design
  • perfekte former med exceptionel bærekomfort
  • usædvanlige sten og førsteklasses indfatninger
  • absolut individualitet gennem konfiguration
  • højeste kvalitet i fremstillingen
pages.aboutPhilosophy
Absolut individualitet

Absolut individualitet

Brandet acredo står for en vielsesringskultur af en særlig slags. Vi er forpligtet til at indfange brudeparrets lykke i meget personlige vielsesringe. Vielsesringene vil ledsage parret hele livet. Derfor finder vi det særligt vigtigt at designe, sammen med jer, perfekt formede ringe med kærlige detaljer.

Fineste håndværk, høj kreativitet og de fineste materialer gør smykker fra acredo til noget helt særligt. Det er de fine detaljer, der gør hele forskellen. En elegant rille, en bevidst placeret sten, farvespil. Hvert smykke er unikt, specielt skabt efter dine ønsker. For smykker er den smukkeste måde at vise din påskønnelse på.

Inspirerende. 100% unik. International.

Perfektion og præcision

En forlovelsesring er et løfte. Den er symbolet på dybe følelser, som er beregnet til evigheden. Dette er vores forpligtelse. Vi stræber derfor efter perfektion og præcision.

Mange års guldsmedeerfaring og et meget individuelt og alligevel tidløst design mødes i vores fabriksværksted i Pforzheim. Vores specialister arbejder med stor omhu og finesse. De skaber således unikke mesterværker med kompromisløs kvalitet. Dine smykkedrømme bliver realiseret med engagement og passion på en lang kreativ rejse.

pages.aboutPhilosophy
jeweller

Inspirerende designs

Mellem minimalisme og overdådighed, tradition og modernitet skaber vores interne designer acredo kollektioner, der tjener vores kunder som inspirationskilde. acredo står for moderne, tidløs luksus. Harmoni og æstetik i designet udspringer af proportionerne og den kunstneriske form, der er reduceret til det væsentlige. Den sanselige klarhed i et vellykket design er grundlaget for meget individuelle smykker til vores kunder.

Opdag nu

pages.aboutPhilosophy
Forpligtet til bæredygtighed

Forpligtet til bæredygtighed

egf Manufaktur og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og er forpligtet til bæredygtighed. egf Manufaktur har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Sørg for, at jeres fælles fremgang begynder med en god følelse.

Opdag nu