Inspirerende.
  Unik.
  Bæredygtig.

  Erfaring Showroom

  Overbevis dig selv om den håndgribelige acredo-kvalitet og den uforlignelige bærekomfort på et sted i nærheden af dig.
  Specialisterne i vores butikker vil rådgive dig med stor passion.

  Virtuel Aftale

  Som supplement eller som forberedelse til rådgivning i butikken tilbyder vores partnere dig professionel rådgivning via chat, telefon, e-mail eller videokonference. Simpelthen god rådgivning.

  Vi er der for dig - vores butikker

  acredo-brandet er repræsenteret internationalt. Det er til stede med over 90 partnere i 14 lande. Partnere i Europa, Asien og Amerika er en del af acredo-familien og repræsenterer mærket med masser af hjerte og kompetence. Made in Germany er og forbliver et kvalitetsmærke for forlovelsesringe , vielsesringe og specielle smykker som halskæder og øreringe. Derfor har acredo i årevis nydt stigende tillid og støt international vækst.

  Rådgivning i Tyskland

  acredos hjemmemarked er Tyskland. Det er her, at mærket blev grundlagt. Derfor har acredo traditionelt set en stærk tilstedeværelse i Tyskland, Østrig og Schweiz. I disse lande kan acredo findes i butikkerne hos sin eksklusive salgspartner 123gold. Du er sikker på at finde en butik i nærheden af dig.

  Fra Aachen til Zwickau - oplev acredo's verden live på mange steder i Tyskland. Vores teams glæder sig til at møde dig. Glæd dig til smykker, forlovelsesringe, vielsesringe og mange andre ringe med stil, kreativitet og individualitet. Besøg et sted og mærk acredos unikke kvalitet og høje bærekomfort. Overbevis dig selv personligt og stol på vores specialister i butikkerne. De vil med glæde rådgive dig med passion. Det kvalificerede personale hos vores lokale partnere hjælper dig med alle dine spørgsmål om ringe og smykker. Vi tilbyder også en særlig pleje- og inspektionsservice på alle vores lokationer. Så du kan have glæde af dine ringe fra acredo i lang tid.

  acredo i Europa

  Også i Østrig og Schweiz venter vores kolleger på dig med de høje kvalitetsstandarder, som du kan forvente af acredo. Otte gange i Østrig og en gang centralt i Schweiz glæder vores kolleger sig til at møde dig. Især i Schweiz byder vi dig velkommen på flere sprog. Vores hjemmeside er også tilgængelig på flere sprog for Schweiz.
  Europæiske partnere for acredo findes bl.a. i Spanien, Holland, Belgien og Estland.

  acredo i Asien

  I Asien finder du acredo-lokationer af meget høj kvalitet i Korea, Taiwan, Hongkong og Japan. Kombineret med en utrolig venlighed venter der dig en eksplosion af kreativitet. Især i Asien skabes der helt unikke ringe med meget individuelle graveringer og interessante designkombinationer. Lad dig inspirere. Også fra partnerne i USA, hvor forlovelsesringen er i fokus.

  Instore Services

  Du har allerede konfigureret din ring individuelt online, efter dine ønsker? Du er velkommen til at tage dine idéer med dig. Ved hjælp af de ringe, der er gemt på din ønskeliste eller din udskrift, kan yderligere ønsker som f.eks. materialeændringer eller stenindstilling diskuteres og afklares i butikkerne eller under en virtuel aftale. Frem for alt kan du overbevise dig selv om den fremragende følelse af acredo ringe og smykker. Bestemmelse af ringstørrelsen er også en vigtig del af den lokale service. Vores uddannede personale og medarbejdere ved, hvad der er vigtigt. Find din nærmeste acredo-lokation nu. Vores teams glæder sig til at møde dig. Så længe, vi ses til din lokale konsultation med hjertet.