Fremragende kvalitet

Opdag noget interessant

Vores krav

Hos acredo kombinerer vi tradition og innovation med varig værdi og en høj kvalitetsstandard. Hver eneste detalje i dine smykker afspejler dette.

Vi fortsætter med at videreudvikle og forbedre acredo designeren for at kunne tilbyde dig uendelige muligheder, når du konfigurerer dine smykker. Vores højt specialiserede IT-team presser på med teknologien i vores kunders interesse.

Vi lægger stor vægt på en detaljeret og ærlig rådgivning. Derfor tilbyder vi løbende kurser for vores acredo-partnere og deres medarbejdere for at holde dem opdateret.

acredo-produkterne fremstilles udelukkende hos efg Manufaktur, en af verdens førende specialister inden for vielsesringe og smykker i Pforzheim, Tyskland. Takket være den kompromisløse produktionskvalitet var efg Manufaktur den første vielsesringsproducent, der fik tildelt kvalitetscertifikatet fra Schmucktechnologisches Institut at Hochschule Pforzheim (smykketeknologisk institut ved universitetet i Pforzheim). Kvaliteten er resultatet af virksomhedens 80 års erfaring og tradition.

pages.aboutQuality
quality
Profilformer med en feel-good-faktor

Profilformer med en feel-good-faktor

Profilen henviser til ringens tværsnit. Der findes lige profiler, let og kraftigt afrundede profiler, profiler, der er trukket ind, eller en kombination af disse.

For at din ring skal være behagelig, er det vigtigt, at indersiden, ydersiden og siderne går perfekt i ét med hinanden.

Vores færdiguddannede designere tager sig af dette matematisk komplekse spørgsmål. Vi stræber efter at udvikle helt harmoniske, til tider usædvanlige former, der ganske enkelt føles godt, når de bæres hver dag.

Det er bedst, hvis du selv finder ud af det ved at opleve profilformernes berøring og følelse i de forskellige bredder i vores acredo butikker.

Vores legeringer

Acredo-produktionen arbejder efter princippet om det bedste i klassen. Derfor blander og smelter vi selv over 30 ædelmetaller.

Støberiet er et imponerende sted, hvor de enkelte komponenter i hver enkelt legering smeltes under intens varme. Vores støbere er ikke kun passionerede, de er også innovative.

Hos acredo går rækken af legeringer fra guld over palladium til platin. Vores nyeste tilføjelse er det værdifulde platinguld.

Vi blander gult, hvidt, gråt, rosa, rødt og grønt guld. Vi har patenter på nogle af disse legeringer.

Platinguld har en ekstremt hvid farve og i alt 97,3 % ædelmetal; det er derfor endnu renere end platin 950/-. Dette reducerer risikoen for allergier til praktisk talt ingen.

Opdag nu

pages.aboutQuality

Vickers-hårdhed

Da ringe udsættes for enormt slid, omfatter vores fremstillingsproces en særlig hærdningsproces. Ringskinnens hårdhed angives i Vickers (VH) i henhold til en metode, der blev udviklet af Vickers Ltd. i 1925 til flyindustrien. Hårdhedsmålingerne bestemmes ved trykpunktbelastning. Hårdheden for ensfarvede ringe er generelt noget højere end for flerfarvede ringe; acredo-legeringer ligger mellem 180 og 270 HV. Det er værdier, der ligger over gennemsnittet. For dig betyder det, at dine ringe er mere modstandsdygtige. Men på trods af vores øgede hårdhed kan vi desværre ikke hindre eller undgå tegn på slitage ved kraftig belastning.

hardness

Diamanternes magi

Vi elsker diamanter. Derfor er vi meget opmærksomme på kongen af alle ædelstene.

Der handles internationalt med diamanter. Vi udvælger de bedste sten fra dette udbud til dine smykker. Hver sten inspiceres nøje, når de ankommer til fabrikken og under kvalitetskontrollen. Dette er en gigantisk opgave i betragtning af de hundredtusinder af diamanter, der behandles hvert år.

Kun de fineste hvide eller fine hvide diamantfarver købes af acredo. Vi godkender kun diamanter, der har små, meget små eller ingen synlige indeslutninger under 10x forstørrelse (klarhed). Det betyder, at vi arbejder i det bedste diamantsegment til ekstremt gunstig værdi for pengene.

Alle diamanter fra 0.30 ct leveres med et certifikat. Og da certifikater ikke altid er lige værdifulde, beskytter vi både dig og os selv ved kun at bruge ekspertise fra de internationalt anerkendte testinstitutter GIA, IGI og HRD.

Vores slibning er endnu mere kompromisløs, fordi en fremragende slibning er nødvendig for diamantens gnist. Hos acredo viser de bedste diamanter fra 0.30 ct Hearts & Arrows de bedste diamanter. Kun 1 % af brillantslebne diamanter har denne effekt, som står for absolut perfektion.

Opdag nu

pages.aboutQuality
crystal

Forpligtet til bæredygtighed

egf Manufaktur og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og er forpligtet til bæredygtighed. egf Manufaktur har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Sørg for, at jeres fælles fremgang begynder med en god følelse.

Opdag nu

pages.aboutQuality
Fremstillet i Tyskland med kærlighed

Fremstillet i Tyskland med kærlighed

Mange hænder er meget opmærksomme på et smykke under dets fremstilling. Der er brug for specialister til hvert trin: fra støbning, omdrejning af ringe, guldsmed og indfatning samt polering og efterbehandling.

Pforzheim har været hjemsted for smykke- og urmagerindustrien i Tyskland, siden markgreve Friedrich von Baden grundlagde industrien i 1767. På grund af nærheden til guldsmede- og urmagerakademiet har Pforzheim både håndværkere og tekniske og designorienterede specialister, der arbejder på dine smykker med største sans for detaljen.

Denne kombination af håndværk og højteknologi gør det muligt for os at være yderst effektive, hvilket vi giver videre til dig i form af vores attraktive priser.

Hos acredo betyder Made in Germany: Pålidelighed, design og høj kvalitet.

Elegant og eksklusiv

Smykker er altid forbundet med uforglemmelige øjeblikke. Forestil dig, hvordan æsken åbnes, og du ser dine vielsesringe for første gang. Forlovelsesringen fremkalder ikke kun glæde, men også det længe ønskede "ja".

Hvert acredo-produkt leveres i et elegant etui for at give netop dette øjeblik en værdig og eksklusiv ramme.

Guld- og beigefarvede toner omgiver smykket og giver det en central plads.

Som en særlig service og til opbevaring får du også en lille pose til din vielsesring. Det vedlagte certifikat giver dig vigtige råd om pleje af smykker.

pages.aboutQuality