Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Graveringen

Tip til kærlighedsbeskeder

Helt unikt

Hvert smykke bliver helt unikt, når det indgraveres. Med moderne laserteknologi kan acredo tilbyde enhver form for gravering fra det klassiske navn og dato til tegninger.

Du er hjetelig velkommen til at være kreativ og udtrykke din kærlighed.

Ofte bliver vi overvældet af vores kunders gode idéer. Vi vil gerne dele vores bedste tip med dig

Den klassiske indgravering til vielsesringe

Helt klassisk er graveringen på vielsesringe skjult på ringens inderside med fornavne og bryllupsdato.

En kombination af brudeparrets fornavne og bryllupsdatoen er et populært valg. Rækkefølgen på ​​navne kan ændres i den anden ring. Gommens navn kommer først i dameringen, og navnet på bruden er først i mandens ring.

Kombinationen af ​​partnerens fornavn med bryllupsdagen, dvs. navnet på brudgommen i dameringen og navnet på bruden i mandens ring, er også populær

Skrifttyper til gravering

Hos acredo tilbyder vi et udvalg af 10 forskellige skrifttyper til din gravering.

Du skal blot indtaste din tekst til graveringen i afsnittet "personlige data" i designprogrammet. Teksten vises, så snart du har valgt en af ​​skrifttyperne.

Hvis du ønsker et endnu mere personligt alternativ, laver vi også meget gerne en gravering i din egen håndskrift

Gravering på siden af ​​ringen

Ringens side er et interessant sted at lave en gravering.

Normalt vil man her indgravere navne og datoen, og en diskret sten eller små hjerter er et populært supplement til teksten.

Det er dog også et godt sted at sige "Jeg elsker dig" - altid synligt for din elskede.

Altid synlig - en gravering uden på ringen

Hvis I gerne vil fortælle hele verden om jeres lykke, kan I overveje en gravering på ydersiden af ​ringene.

Få indgraveret navne i stor skrifttype - almindelig eller kursiv. Du kan også lade et kort bryllupsløfte, en kærlighedshistorie eller et digt pryde ringene.

Tilføj ​​små diamanter og du vil have et lille personligt mesterværk.

Indgraverede symboler

Vil du gå videre end den klassiske gravering med fornavne og bryllupsdato?
I så fald kan du vælge mellem vores forskellige graveringssymboler:

hjerte, dobbelthjerter, hjerte og pil, dobbelthjerter og pil, uendelighedstegn, sammenflettede ringe og en due, symbol for fred og solidaritet kan fås som standardgraveringer

Fingeraftrykket

Indgravering af ​​et fingeraftryk er et håndværksmæssigt kunststykke og meget personligt.

Fingeraftrykket symboliserer uden ord, at du altid vil være ved din partners side.

Fingeraftrykket overføres ved hjælp af laserteknologi, og hver en lille linje er en påmindelse om din kærlighed

Fortæl jeres historie

I glemmer nok aldrig stedet, hvor I mødte hinanden eller kyssede første gang? To sjæle har fundet hinanden og begynder et liv sammen.

Stemninger og minder som disse kan indfanges i en skitse, som vi kan gravere i jeres ringe.

Er du ikke en stjerne til at tegne? Prøv alligevel - det skal nok lykkes at indfange en følelse på papir. Det er bare vigtigt at bruge en sort kuglepen til din skitse, så vi kan overføre det ordentligt

Gravering af dit barns fødselsdato

Fødslen af jeres barn er en speciel oplevelse. Et øjeblik, du absolut ønsker at gemme som et minde med en dato i ringen.

Det er særligt smukt, når du dekorerer graveringen med en sten i en farve, der passer til dit barn.

Tilføj et symbol til navn og fødselsdato: hjerte, blomst, due, engel eller stjerne.

Du kan også mindes den søde barndomstid med et træ og vinger som symboler på barnets tid hos dig, indtil han eller hun flyer fra reden.

Et fodaftryk fra dit barn er et kært minde, som allerede hænger på mange vægge i børneværelserne. Men har du overvejet at få det indgraveret i en ring? Eller at forevige en særlig god tegning, dit barn har lavet?
Der er ingen begrænsninger for din fantasi

Kærlighedens by

Din kærlighedsbesked skrives ved hjælp af innovativ teknologi

Vores specialister udfører dine ønsker om indgravering. Når dine jeres er færdige, gør vi idéerne til virkelighed.

Hver gravering er et præcisionsarbejde. Ringen skal placeres nøjagtigt, før laseren sættes i gang. Koncentration og snilde er uundværlige færdigheder i denne proces. Din skitse overføres trin for trin til ringen og bliver til sidst gennemgået med et kritisk blik.

Graveringer hos acredo

Udtryk jeres unikke kærlighed med en personlig gravering på vielsesringene eller andre smykker som forlovelsesringe eller allianceringe. Foruden et bredt udvalg af skrifttyper og idéer til indgravering giver acredo dig muligheden for at pryde din smykker med personlige lasergraveringer.
Tilføj bryllupsdato og navn på din partner, et lille digt eller et uddrag af "jeres" sang, billeder eller fingeraftryk - fortæl os dine ønsker om personlige graveringer.

Tradition vs moderne: Eksempler på indgraveringer på dine smykker.

Mange par har svært ved at sætte ord på deres kærlighed. acredo hjælper med søde eksempler, så du kan finde de rigtige ord til at udtrykke dine følelser. En fin tradition er at indgravere navne og bryllupsdato i ringene. En indgravering på indersiden med kursiv skrift er blandt de mest populære.

Gravering er romantisk og indforstået mellem jer to. Mange par foretrækker at gøre tingene lidt anderledes og vælger unikke graveringer.

Ved hjælp af moderne teknologi gengiver acredo for eksempel jeres personlige håndskrift på indersiden eller uden på jeres ringe.

Skrifttyper til indgravering er nu endnu mere personlige

Foruden personlig håndskrift er der mange flere muligheder for individuelle graveringer hos acredo. Faktisk behøver du ikke engang at sætte ord på din kærlighed - med et fingeraftryk, en skitse eller et tegnbliver jeres smykker 100 % særlige.
En gravering, der er designet af dig, dit eget digt eller et minde fra din første date er bare nogle af de måder, hvorpå I kan gøre ringene til jeres helt egne. Graveringer fra acredo er en individuel kærlighedserklæring - hvad enten det sker med ord eller billeder på indersiden ydersiden af ringen, klassisk eller moderne.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.