Helt unikt

Gravering

Hvert smykke bliver helt unikt, når det bliver graveret. Moderne laserteknologi betyder, at acredo kan lave enhver form for gravering fra det klassiske navn og dato til frie tegninger.

Vi inviterer dig hjerteligt til at være kreativ og udtrykke din kærlighed.

Vi bliver ofte overvældet af kundernes rige idéer. Vi deler derfor gerne vores bedste tips med dig.

Se ideer og inspirationer

pages.engraving
Den klassiske gravering af vielsesringe

Den klassiske gravering af vielsesringe

Gravering af vielsesring

Den klassiske gravering til vielsesringe er skjult på indersiden af ringen med fornavne og bryllupsdato.

En kombination af brudeparrets to fornavne og bryllupsdatoen er et populært valg. Rækkefølgen af navnene kan ændres i den anden ring. Gommens navn kommer først i damernes ring, og brudens navn står først i mændenes ring.

Kombinationen af partnerens fornavn med bryllupsdatoen, dvs. gommens navn i dameringen og brudens navn i mændenes ring, er også populær.

Se skrifttyper

Symboler til gravering

Gravering af symboler

Den klassiske gravering med fornavne og bryllups-, forlovelses- eller bekendtskabsdato er ikke nok for dig?

I dette tilfælde kan du vælge mellem vores forskellige graveringssymboler:

Du kan vælge mellem forskellige graveringer: hjerte, dobbelte hjerter, hjerte og pil, dobbelte hjerter og pil, uendelighedstegn, sammenflettede ringe og en due, symbolet for fred og solidaritet, er tilgængelige som standardgravering.

Se symboler

Gravering

Gravering

Ordsprog

En stump tekst eller et ordsprog kan indgraveres både på indersiden og ydersiden af ringen. En indvendig tekst er mere en skjult kærlighedsbesked. Et ordsprog indgraveret på ydersiden af ringen er et synligt designelement.

Det er muligt enten at have det samme ordsprog på begge ringe eller at sprede teksten over begge ringe. På den måde bliver de to halvdele til en helhed.

Der findes passende ordsprog til elskende, mødre, fædre, venner, døtre, sønner ... Der er sjove, intime, kærlige ordsprog og dem, der giver mod. Lad dig inspirere.

Gå på opdagelse i ordsprog

Fortæl din historie

Historie

Det sted, hvor I mødtes, er uforglemmeligt. Hvor kyssede I for første gang? Hun er fra kysten, han er fra bjergene. Nu har de fundet et nyt hjem sammen.

Alt dette kan indfanges i en tegning, som vi indgraverer i jeres ringe.

Er du ikke så god til at tegne? Hav mod. Giv det et forsøg. Det vil helt sikkert lykkes for dig. Det er blot vigtigt at bruge en sort pigmentliner til din skabelon, så vi kan overføre den korrekt.

pages.engraving
Individuel

Individuel

Aftryk

At gravere et fingeraftryk på vielsesringe eller bryllupsringe er den ypperste graveringskunst og samtidig meget individuelt.
Uden store ord symboliserer fingeraftrykket, at du altid er ved din partners side. Ved hjælp af vores laserteknologi bliver hver eneste detalje i dit fingeraftryk overtaget i en detaljeret proces og fastholdt for evigt. Hver linje er en påmindelse om jeres store kærlighed.

For den helt store, individuelle kærlighed stabler vi to fingeraftryk, så de danner et hjerte. Derudover er vi i stand til at overføre håndaftryk, fodaftryk og endda en kyssemund til ringe ved hjælp af laserteknologi.

Uforglemmelig

Dato

Hvornår mødte I hinanden? Hvornår blev I gift? Du bør have et hurtigt og sikkert svar på disse spørgsmål. Forslag: Gør datoen, hvor I mødtes eller blev gift, til et designelement i din ring.

En indgravering af datoen ser også godt ud på ydersiden eller siden af vielsesringen eller ringen. Et stilfuldt alternativ er at indgravere kalenderen og markere datoen med en diamant eller en farvet ædelsten.

pages.engraving
Byen

Byen

af din kærlighed

Paris er kendt verden over som kærlighedens by. Mange elskende bliver fortryllet af den drømmeagtige natur, kunst og kultur. Mange par tiltrækkes også af det maleriske Venedig med de romantiske laguner. Uforglemmelige oplevelser sammen i Rom, Wien, Prag, Hamborg, Las Vegas ...

Har et af disse romantiske hotspots ramt dig lige i hjertet, eller er der en anden by, der betyder meget for dig? Så udødeliggør din kærlighedsby ved hjælp af en lasergravering på dine ringe. Vi gør dit ønske til virkelighed.

Dyr

Aftryk

Kærlighed kommer nogle gange på stille poter. Vores firbenede venner er ikke kun vores ledsagere, men også elskede familiemedlemmer. Grund nok til at inkludere poteaftrykket af din lille skat i ringdesignet eller til at skabe et ringdesign ud fra poteaftrykket.

Poteaftrykket kan indgraveres en eller flere gange på indersiden eller ydersiden af ringen. Vi kombinerer også gerne aftrykket med en diamant. Vær kreativ.

Vores specialister vil grafisk revidere og præcist indgravere de brugerdefinerede linjer i poteaftrykket.

pages.engraving
Gravering på siden af ringen

Gravering på siden af ringen

på siden af ringen

Ringenes sider er også et interessant sted for en gravering.

Vi graverer normalt navne og dato her. Det er populært at ledsage graveringen med en diskret stenfatning eller små hjerter.

Dette er dog også et godt sted at sige "Jeg elsker dig" som en kærlighedserklæring, da bæreren altid vil kunne læse det.

Tydeligvis synlig - en gravering på ydersiden

Gravering på ydersiden

Du kunne omfavne hele verden og lade den deltage i din lykke? Så tænk på en indgravering på ydersiden af dine ringe.

Her kan I indgravere jeres navne i en stor skrifttype - med normale eller kursive bogstaver. Eller I kan vælge et kort bryllupsløfte, en kærlighedshistorie eller et digt, der giver jeres ringe et dekorativt udseende.

Anvendelsen af små diamanter vil gøre disse ringe til meget individuelle mesterværker.

pages.engraving
Innovativ teknologi til dit budskab om kærlighed

Innovativ teknologi til dit budskab om kærlighed

Teknologi

Vi har specialister, der gennemfører dine graveringsidéer. Når dine ringe er blevet fremstillet på vores fabrik, gør vi din skabelon til virkelighed.

Hver gravering er præcisionsarbejde. Ringen skal placeres nøjagtigt, før laseren begynder sit arbejde. Koncentration og fingerfærdighed er uundværlige til dette. Din tegningsskabelon overføres trin for trin til ringen for til sidst at blive gennemgået med et kritisk øje.

Graveringer om et barns fødsel

ved et barns fødsel

Dit barns fødsel ramte dig i din inderste kerne. Det er et øjeblik, som du helt sikkert ønsker at indfange.

Det er særligt smukt, når du dekorerer graveringen med en sten, der passer til dit barns køn: blå for en søn og rosé for en datter.

Tilføj et symbol til navnet og fødselsdatoen: hjerte, blomst, due, due, engel eller stjerne.

Der er kun to permanente værdier, som vi kan håbe på at give vores børn. Den ene er rødder, den anden er vinger. Hvad med et træ eller vinger som et symbol?

Et aftryk af en babyfod pryder mange børneværelser. Har du nogensinde tænkt på at få det indgraveret på en ring? Eller at forevige en særlig smuk tegning, som dine børn har lavet på en særlig værdifuld måde. Der er ingen grænser for din fantasi.

pages.engraving

Graveringer hos acredo

til ringe & co

Skriv din unikke kærlighed ud - med en personlig gravering på dine vielsesringe eller andre smykker som forlovelsesringe eller allianceringe. Ud over et stort udvalg af skrifttyper og graveringsideer tilbyder acredo dig muligheden for at sætte individuelle lasergraveringer på dine smykker, som holder for evigt. Tilføj bryllupsdatoen og din partners navn, verset fra et digt eller "din" sang, billeder eller fingeraftryk - giv frit løb for dine ønsker til individuelle graveringer hos acredo.

Tradition vs. moderne: eksempler på graveringer til dine smykker

Mange par finder det svært at sætte ord på deres kærlighed. Graveringseksempler fra acredo hjælper jer med at finde de rigtige ord til at udtrykke jeres kærlighed. Hvis I kan lide at holde traditioner, graverer par ofte bryllupsdatoen og partnerens navn ind i deres ringe. Kursive skrifttyper og en indgravering på indersiden er de mest populære.

Indgraveringen er romantisk og er kun beregnet til parret. Men mange par foretrækker en mere usædvanlig tilgang og gør deres vielsesringe unikke med graveringen. Og moderne teknologi gør det muligt: ved hjælp af avancerede teknikker og lasere fremtryller acredo din personlige håndskrift på indersiden eller ydersiden af din ring.

Graveringsskrifttyper er nu mere personlige

Ud over personlig håndskrift er der mange flere muligheder for individuelle graveringer hos acredo. Og til dette behøver du ikke engang at sætte ord på din kærlighed. Med et fingeraftryk, et selvmalet billede eller et symbolsk tegn bliver dit smykke 100 % specielt. En gravering, der er designet af dig selv, eller dit eget digt eller et minde om jeres første date er alle måder at gøre dit smykke unikt på. Graveringer fra acredo er en individuel kærlighedserklæring - uanset om det er med ord eller billeder, på indersiden eller ydersiden af ringen, klassisk eller moderne!