facebook

Graveringen

Tip til kærlighedsbeskeder

Helt unikt

Den klassiske indgravering til vielsesringe

Skrifttyper til gravering

Gravering på siden af ​​ringen

Altid synlig - en gravering uden på ringen

Indgraverede symboler

Fingeraftrykket

Fortæl jeres historie

Gravering af dit barns fødselsdato

Kærlighedens by

Din kærlighedsbesked skrives ved hjælp af innovativ teknologi

Graveringer hos acredo

Udtryk jeres unikke kærlighed med en personlig gravering på vielsesringene eller andre smykker som forlovelsesringe eller allianceringe. Foruden et bredt udvalg af skrifttyper og idéer til indgravering giver acredo dig muligheden for at pryde din smykker med personlige lasergraveringer.
Tilføj bryllupsdato og navn på din partner, et lille digt eller et uddrag af "jeres" sang, billeder eller fingeraftryk - fortæl os dine ønsker om personlige graveringer.

Tradition vs moderne: Eksempler på indgraveringer på dine smykker.

Mange par har svært ved at sætte ord på deres kærlighed. acredo hjælper med søde eksempler, så du kan finde de rigtige ord til at udtrykke dine følelser. En fin tradition er at indgravere navne og bryllupsdato i ringene. En indgravering på indersiden med kursiv skrift er blandt de mest populære.

Gravering er romantisk og indforstået mellem jer to. Mange par foretrækker at gøre tingene lidt anderledes og vælger unikke graveringer.

Ved hjælp af moderne teknologi gengiver acredo for eksempel jeres personlige håndskrift på indersiden eller uden på jeres ringe.

Skrifttyper til indgravering er nu endnu mere personlige

Foruden personlig håndskrift er der mange flere muligheder for individuelle graveringer hos acredo. Faktisk behøver du ikke engang at sætte ord på din kærlighed - med et fingeraftryk, en skitse eller et tegnbliver jeres smykker 100 % særlige.
En gravering, der er designet af dig, dit eget digt eller et minde fra din første date er bare nogle af de måder, hvorpå I kan gøre ringene til jeres helt egne. Graveringer fra acredo er en individuel kærlighedserklæring - hvad enten det sker med ord eller billeder på indersiden ydersiden af ringen, klassisk eller moderne.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.