Graveringen

Vores tips til dit besked om kærlighed

Den klassiske gravering af vielsesringe

Den klassiske gravering af vielsesringe

Den klassiske gravering til vielsesringe er skjult på indersiden af ringen med fornavne og bryllupsdato.

En kombination af brudeparrets to fornavne og bryllupsdatoen er et populært valg. Rækkefølgen af navnene kan ændres i den anden ring. Gommens navn kommer først i damernes ring, og brudens navn står først i mændenes ring.

Kombinationen af partnerens fornavn med bryllupsdatoen, dvs. gommens navn i dameringen og brudens navn i mændenes ring, er også populær.

Skrifttyper til gravering

Skrifttyper til gravering

Hos acredo tilbyder vi dig et udvalg af 10 forskellige lige og buede skrifttyper til din indgravering.

Du skal blot indtaste din tekst til graveringen i afsnittet "personlige data" i designeren. Teksten vises tilsvarende, så snart du har valgt en af skrifttyperne.

Hvis du er på udkig efter et endnu mere personligt alternativ, laver vi også gerne en gravering med din egen håndskrift.

Skrifttyper til gravering
handwriting
handwriting

Inspirerende. 100% unik. International.

Gravering på siden af ringen

Ringenes sider er også et interessant sted for en gravering.

Vi graverer normalt navne og dato her. Det er populært at ledsage graveringen med en diskret stenfatning eller små hjerter.

Dette er dog også et godt sted at sige "Jeg elsker dig" som en kærlighedserklæring, da bæreren altid vil kunne læse det.

Gravering på siden af ringen

Tydeligvis synlig - en gravering på ydersiden

Du kunne omfavne hele verden og lade den deltage i din lykke? Så tænk på en indgravering på ydersiden af dine ringe.

Her kan I indgravere jeres navne i en stor skrifttype - med normale eller kursive bogstaver. Eller I kan vælge et kort bryllupsløfte, en kærlighedshistorie eller et digt, der giver jeres ringe et dekorativt udseende.

Anvendelsen af små diamanter vil gøre disse ringe til meget individuelle mesterværker.

Tydeligvis synlig - en gravering på ydersiden
Tydeligvis synlig - en gravering på ydersiden
Symboler til gravering

Symboler til gravering

Den klassiske gravering med fornavne og bryllups-, forlovelses- eller bekendtskabsdato er ikke nok for dig?

I dette tilfælde kan du vælge mellem vores forskellige graveringssymboler:

Du kan vælge mellem forskellige graveringer: hjerte, dobbelte hjerter, hjerte og pil, dobbelte hjerter og pil, uendelighedstegn, sammenflettede ringe og en due, symbolet for fred og solidaritet, er tilgængelige som standardgravering.

Symboler til gravering

Inspirerende. 100% unik. International.

Fingeraftryk

Fingeraftryk. Gravering af et fingeraftryk er den højeste kunst inden for graveringshåndværket og samtidig meget individuelt.

Fingeraftrykket symboliserer uden mange ord, at du altid vil være ved din partners side.

I en kompleks procedure indskrives hver eneste detalje af dit fingeraftryk ved hjælp af vores laserteknologi - for at blive bevaret for evigt. Hver linje er et minde om jeres store kærlighed.

Fingeraftryk
Fortæl din historie

Fortæl din historie

Det sted, hvor I mødtes, er uforglemmeligt. Hvor kyssede I for første gang? Hun er fra kysten, han er fra bjergene. Nu har de fundet et nyt hjem sammen.

Alt dette kan indfanges i en tegning, som vi indgraverer i jeres ringe.

Er du ikke så god til at tegne? Hav mod. Giv det et forsøg. Det vil helt sikkert lykkes for dig. Det er blot vigtigt at bruge en sort pigmentliner til din skabelon, så vi kan overføre den korrekt.

Fortæl din historie
Graveringer om et barns fødsel

Graveringer om et barns fødsel

Dit barns fødsel ramte dig i din inderste kerne. Det er et øjeblik, som du helt sikkert ønsker at indfange.

Det er særligt smukt, når du dekorerer graveringen med en sten, der passer til dit barns køn: blå for en søn og rosé for en datter.

Tilføj et symbol til navnet og fødselsdatoen: hjerte, blomst, due, due, engel eller stjerne.

Der er kun to permanente værdier, som vi kan håbe på at give vores børn. Den ene er rødder, den anden er vinger. Hvad med et træ eller vinger som et symbol?

Et aftryk af en babyfod pryder mange børneværelser. Har du nogensinde tænkt på at få det indgraveret på en ring? Eller at forevige en særlig smuk tegning, som dine børn har lavet på en særlig værdifuld måde. Der er ingen grænser for din fantasi.

Inspirerende. 100% unik. International.

engravingCity

Byen af din kærlighed

engravingCity

Innovativ teknologi til dit budskab om kærlighed

Vi har specialister, der gennemfører dine graveringsidéer. Når dine ringe er blevet fremstillet på vores fabrik, gør vi din skabelon til virkelighed.

Hver gravering er præcisionsarbejde. Ringen skal placeres nøjagtigt, før laseren begynder sit arbejde. Koncentration og fingerfærdighed er uundværlige til dette. Din tegningsskabelon overføres trin for trin til ringen for til sidst at blive gennemgået med et kritisk øje.

Innovativ teknologi til dit budskab om kærlighed

Graveringer hos acredo

Skriv din unikke kærlighed ud - med en personlig gravering på dine vielsesringe eller andre smykker som forlovelsesringe eller allianceringe. Ud over et stort udvalg af skrifttyper og graveringsideer tilbyder acredo dig muligheden for at sætte individuelle lasergraveringer på dine smykker, som holder for evigt. Tilføj bryllupsdatoen og din partners navn, verset fra et digt eller "din" sang, billeder eller fingeraftryk - giv frit løb for dine ønsker til individuelle graveringer hos acredo.

Tradition vs. moderne: eksempler på graveringer til dine smykker

Mange par finder det svært at sætte ord på deres kærlighed. Graveringseksempler fra acredo hjælper jer med at finde de rigtige ord til at udtrykke jeres kærlighed. Hvis I kan lide at holde traditioner, graverer par ofte bryllupsdatoen og partnerens navn ind i deres ringe. Kursive skrifttyper og en indgravering på indersiden er de mest populære.

Indgraveringen er romantisk og er kun beregnet til parret. Men mange par foretrækker en mere usædvanlig tilgang og gør deres vielsesringe unikke med graveringen. Og moderne teknologi gør det muligt: ved hjælp af avancerede teknikker og lasere fremtryller acredo din personlige håndskrift på indersiden eller ydersiden af din ring.

Graveringsskrifttyper er nu mere personlige

Ud over personlig håndskrift er der mange flere muligheder for individuelle graveringer hos acredo. Og til dette behøver du ikke engang at sætte ord på din kærlighed. Med et fingeraftryk, et selvmalet billede eller et symbolsk tegn bliver dit smykke 100 % specielt. En gravering, der er designet af dig selv, eller dit eget digt eller et minde om jeres første date er alle måder at gøre dit smykke unikt på. Graveringer fra acredo er en individuel kærlighedserklæring - uanset om det er med ord eller billeder, på indersiden eller ydersiden af ringen, klassisk eller moderne!