facebook

Vi elsker diamanter

Læs mere om kongen af ​​alle ædelsten

Fremragende kvalitet

Internationale topcertifikater

Et certifikater er ikke bare et certifikat. Vi har kun certifikater fra de tre førende institutter, GIA, IGI og HRD, som er uafhængige internationale testinstitutter med et fremragende ry på grund af deres særligt strenge standarder.

Når testene er blevet udført af flere eksperter, registreres ægtheden og kvaliteten af ​​diamanter på en pålidelig og præcis måde i certifikatet eller ekspertisen. Dette er en slags diamant ID-kort.

Institutternes vurderinger finder sted i overensstemmelse med internationalt aftalte og accepterede kriterier. "

Kærlighedstegnet Hearts & Arrows

Carat

Klarhed

Cut

Valg af slib

  • Brillant

  • Princess

  • Baguette

Farvede diamanter

Prisvenlige diamanter

Diamanter som investering

Diamanten: Konge af alle ædelsten

Den er sjælden, den er lavet af et stærkt materiale, den glitrer i alle retninger: diamanten er afledt af det græske ord "adamas" (uovervindelig) og kaldes derofr helt naturligt for kongen af ​​alle ædelsten. Diamanten reflekterer op til 100 % af det indkommende lys og har derfor det højeste brydningsindeks for alle ædelsten med en værdi på 2,42.
Diamanten er en af ​​verdens hårdeste kendte mineraler og scorer 10 på Mohs-skalaen af ​​mineralhårdhed. Diamanter er sjældne og meget vanskelige at finde, fordi de dannes under stort tryk ved en høj temperatur på 1700 ° C og i en dybde på 150 til 200 km.
I dag kræver det en stor indsats at udvinde diamanter både fra åbne og underjordiske miner samt fra offshore miner. Kun en fjerdedel af disse naturlige skatte er velegnet til brug i smykker. Derfor er diamanter et dyrebart kærlighedstegn.

De 4 C´er bestemmer kvaliteten af ​​en diamant

Carat, klarhed (Clarity), farve (Color) og slebet (Cut) er de såkaldte fire C´er, der bruges til at bedømme kvaliteten af ​​diamanter.
Udtrykket carat er opkaldt efter frø af carob træet på grund af deres vægt (200 milligram) og har været brugt til at veje diamanter over hele verden siden 1875.
Prisen på en diamant afhænger meget af klarheden. Jo færre indeslutninger, en diamant har, såsom krystallinske strukturer eller andre mineraler, desto højere klassificering og dyrere er den.

Hvis der ikke ses nogen indeslutninger i diamanten under ti gange forstørrelse, er diamanten klassificeret som lupren og anses for at være særlig værdifuld.

Farven bestemmer også prisen på en diamant. Farveløse diamanter er meget populære og dyre, især i smykker. Imidlertid er fancy diamanter i farver som rød, blå og sort også meget værdifulde på grund af deres sjældenhed.

I modsætning til de tre første elementer er diamantslebet påvirket af mennesker. Slebet samt proportionerne bestemmer glansen af ​​en diamant. Diamanter kan slibes med den runde brillantslib, den firkantede princess cut eller det rektangulære baguette, i en hjerteform, en oval, marquise eller pæreform.

Internationale topcertifikater hos acredo

Du vil modtage en top international ekspertbedømmelse for hver diamant fra 0,30 ct købt på acredo. Vi bruger udelukkende certifikater fra de uafhængige, internationale institutter GIA, IGI og HRD. Ud over diamanternes dimensioner indbefatter disse certifikater kriterierne form, vægt, farve, klarhed, polish, symmetri, proportionalitet og fluorescens. Hver diamant er lige så unik som din kærlighed og er derfor blevet vurderet og klassificeret af flere specialister i henhold til forskellige konkrete kriterier.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.