Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Vi elsker diamanter

Læs mere om kongen af ​​alle ædelsten

Fremragende kvalitet

En enkelt lysstråle er alt, hvad der er nødvendigt for at udfolde ilden i diamantens indre. Hver sten er speciel, født i Jordens indre.

Kvaliteten og dermed værdien af ​​en diamant bestemmes af kombinationen af ​​de såkaldte
4 C´er - Cut, Color, Clarity og Carat.

Hos acredo tilbyder vi kun meget god kvalitet i diamanter. Fra en stenstørrelse på 0,3 ct leveres hver sten med et certifikat fra et anerkendt internationalt testinstitut. Slebet af de bedste diamanter er altid fremragende og viser Hearts & Arrow

Internationale topcertifikater

Et certifikater er ikke bare et certifikat. Vi har kun certifikater fra de tre førende institutter, GIA, IGI og HRD, som er uafhængige internationale testinstitutter med et fremragende ry på grund af deres særligt strenge standarder.

Når testene er blevet udført af flere eksperter, registreres ægtheden og kvaliteten af ​​diamanter på en pålidelig og præcis måde i certifikatet eller ekspertisen. Dette er en slags diamant ID-kort.

Institutternes vurderinger finder sted i overensstemmelse med internationalt aftalte og accepterede kriterier. "

De 4 C'er blev udviklet af Gemological Institute of America (GIA), som blev grundlagt i 1931 og sætter en ære i at være upartisk og pålidelig.

IGI, International Gemological Institute har specialiseret sig i at analysere og certificere diamanter, ædelsten og smykker siden 1975. IGI laboratorier og registrerede kontorer findes på diamant hotspots over hele kloden.

HRD står for Hoge Raad voor Diamant. Dette institut er baseret i Antwerpen. Et dobbeltkodningssystem garanterer objektiviteten af ​​vurderinger af HRD

Kærlighedstegnet Hearts & Arrows

Hos acredo har alle diamanter fra 0.3 ct ikke kun en international ekspertise men også
Hearts & Arrows.

Kærlighedstegnet ses med en særlig forstørrelseslinse i den specielle diamantskårede form med otte pile på toppen af ​​diamanten og otte hjerter på bunden.

Kun omkring 1 % af slebne diamanter har denne grad af perfektion, fordi det kræver meget specielle vinkel- og længdeforhold, som er den eneste måde at opnå absolut symmetri på.

Brillantslebne diamanter med Hearts & Arrows udmærker sig med en fremragende glans. Sjældne skatte fra Jordens indre.

Carat

Vægten af ​​en diamant er specificeret i carat. En carat vejer 0,2 gram. Udtrykket carat stammer fra frø af carob-træet, som vejer 0,2 gram.

Denne vægtenhed er blevet brugt til at måle diamanter over hele verden siden 1875. Jo højere carat, des højere er prisen på en diamant.

Udover vægten er størrelsen af ​​en diamant underlagt andre faktorer som slebet, formen af ​​stenen og proportionerne.

Den visuelle størrelse af en sten påvirkes også af fingerens længde og fatningen. Hvide ædelmetalfatninger som hvidguld og platin øger stenens visuelle størrelse.

Klarhed

Klarhed, Clarity, beskriver renheden af ​​diamanten. Dette kriterium adskiller sjældne rene diamanter fra diamanter med indeslutninger.

Indeslutninger kan fx være krystaller eller urenheder. Mineraler, der er karakteristiske for arten eller andre arter, kan fanges i en diamant. Der kan også være naturlige revner eller vækstfænomener. Indeslutningerne er klassificeret efter antal, størrelse, placering og type. Skalaen går fra store inklusioner, der er nemme at se (I3) til fejlfri (FL / IF).

Fejlfri diamanter har ingen synlige indeslutninger ved 10 x forstørrelse

Cut

Cut beskriver diamantens sleb. Stenens glans bestemmes af slebet og proportionerne af stenen. Cut er således et af de grundlæggende bedømmelseskriterier for en diamant.

Slibegrader fra fair, god og meget god til fremragende for enestående glans med de bedste proportioner og symmetri. I forhold til proportionen, vinklen og 8 andre kriterier, og med hensyn til symmetri gennemgås 18 parametre.

Da stenens glans er meget vigtig for os, fokuserer vi hos acredo udelukkende på meget gode til fremragende slebne diamanter

Valg af slib

  • Brillant

  • Princess

  • Baguette

Den mest kendte og elskede slib er den runde brillantslebne med sine maksimale 58 facetter. Lysreflektionerne, der giver diamanten sin fascinerende glans, opstår, når disse facetter er i perfekt vinkel.

Andre populære diamantsleb omfatter den firesidede prinsesse cut, den rektangulære baguette cut og smaragd cut.

Hjerteform er for romantikere. Men også navette eller marquise cut, de ovale eller pæreformede udskæringer har deres egen specielle tiltrækningskraft.

Farvede diamanter

Hos acredo finder du farvede diamanter, så du kan skabe charmerende ringe og smykker. Disse diamanter er ikke fancy diamanter, men diamanter med ændret farve.

Diamantens farve ændres med tryk og varme. Denne proces efterligner den naturlige proces, hvor fancy diamanter udvikler deres farve.

I denne proces undersøges hver diamant for eksisterende understøtningselementer, der tillader lysdispersion, inden de gennemgår en eller flere HTHP-processer.

Væg fx mellem forskellige blå, en varm guld eller cognac farve, en frisk grøn, rød og sort er tilgængelige til dine eksklusive kreationer

Prisvenlige diamanter

Diamanter repræsenterer en meget høj værdi i en meget lille sten. Prisudviklingen på diamanter er forholdsvis stabil. Andre aktiver som guld eller aktier svinger mere i værdi.

Prisen på diamanter har været konstant stigende i over 30 år. Diamantmarkedet var kun præget af mere prisudsving mellem 2008 og 2011.

Prisudvikling kan afhænge af stenens størrelse. Prisen på større sten stiger i et langsommere tempo.

Da den årlige efterspørgsel på diamanter fortsætter med at stige, og de primære og sekundære kilder bliver udtømt, forventer eksperter, at priserne stiger i de kommende år.

acredo tilbyder diamanter på et fornuftigt prisniveau. Lad vores specialister rådgive dig.

Diamanter som investering

acredo ser primært en diamant som et smykke. Vi elsker skønheden og udstrålingen af ​​disse uovertrufne sten.

Hvis du vil kombinere investering og skønhed, anbefaler vi at investere i den højeste stenkvalitet. Stenens størrelse afhænger af dit budget.

Et certifikat, der beviser stenens kvalitet, er vigtig for en investeringsdiamant. Hos acredo modtager du automatisk et internationalt topcertifikat fra GIA, IGI eller HRD for hver diamant fra 0,3 ct.

Invester i farven, klarheden og vigtigst af alt, slebet. Betydningen af ​​slebet bliver kun større, da dette er afgørende for refleksionen af ​​det indkommende lys og dermed stenens vibrering.

Derfor har vi på acredo kun diamanter med Hearts & Arrows og 3 x fremragende slib.

Vores anbefaling til en investeringssten er således: River, lupren med 3 x fremragende slib og Heart and Arrows. Lad dig begejstre af din nye diamant.

Diamanten: Konge af alle ædelsten

Den er sjælden, den er lavet af et stærkt materiale, den glitrer i alle retninger: diamanten er afledt af det græske ord "adamas" (uovervindelig) og kaldes derofr helt naturligt for kongen af ​​alle ædelsten. Diamanten reflekterer op til 100 % af det indkommende lys og har derfor det højeste brydningsindeks for alle ædelsten med en værdi på 2,42.
Diamanten er en af ​​verdens hårdeste kendte mineraler og scorer 10 på Mohs-skalaen af ​​mineralhårdhed. Diamanter er sjældne og meget vanskelige at finde, fordi de dannes under stort tryk ved en høj temperatur på 1700 ° C og i en dybde på 150 til 200 km.
I dag kræver det en stor indsats at udvinde diamanter både fra åbne og underjordiske miner samt fra offshore miner. Kun en fjerdedel af disse naturlige skatte er velegnet til brug i smykker. Derfor er diamanter et dyrebart kærlighedstegn.

De 4 C´er bestemmer kvaliteten af ​​en diamant

Carat, klarhed (Clarity), farve (Color) og slebet (Cut) er de såkaldte fire C´er, der bruges til at bedømme kvaliteten af ​​diamanter.
Udtrykket carat er opkaldt efter frø af carob træet på grund af deres vægt (200 milligram) og har været brugt til at veje diamanter over hele verden siden 1875.
Prisen på en diamant afhænger meget af klarheden. Jo færre indeslutninger, en diamant har, såsom krystallinske strukturer eller andre mineraler, desto højere klassificering og dyrere er den.

Hvis der ikke ses nogen indeslutninger i diamanten under ti gange forstørrelse, er diamanten klassificeret som lupren og anses for at være særlig værdifuld.

Farven bestemmer også prisen på en diamant. Farveløse diamanter er meget populære og dyre, især i smykker. Imidlertid er fancy diamanter i farver som rød, blå og sort også meget værdifulde på grund af deres sjældenhed.

I modsætning til de tre første elementer er diamantslebet påvirket af mennesker. Slebet samt proportionerne bestemmer glansen af ​​en diamant. Diamanter kan slibes med den runde brillantslib, den firkantede princess cut eller det rektangulære baguette, i en hjerteform, en oval, marquise eller pæreform.

Internationale topcertifikater hos acredo

Du vil modtage en top international ekspertbedømmelse for hver diamant fra 0,30 ct købt på acredo. Vi bruger udelukkende certifikater fra de uafhængige, internationale institutter GIA, IGI og HRD. Ud over diamanternes dimensioner indbefatter disse certifikater kriterierne form, vægt, farve, klarhed, polish, symmetri, proportionalitet og fluorescens. Hver diamant er lige så unik som din kærlighed og er derfor blevet vurderet og klassificeret af flere specialister i henhold til forskellige konkrete kriterier.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.