Vores service

Din fordel

Vores ønske

Ringe, øreringe og halskæder ledsager os gennem vores turbulente hverdag. Vi anbefaler regelmæssig pleje og inspektion for at bevare dine ædelmetallers glans og dine stenes glans.

Vi ønsker, at du skal have glæde af dine smykker i meget lang tid. Dine smykker har ikke kun en materialistisk værdi, men er også forbundet med mange vidunderlige minder.

Besøg os og gør brug af vores service. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

pages.aboutService
tools
Model ringe

Model ringe

Konfigurationen åbner utrolige muligheder. På den anden side kræver den også, at du som kunde skal træffe mange beslutninger. Du bestemmer højden, bredden, farven, størrelsen, stenene osv. Nogle beslutninger er lette, andre mere vanskelige.

Hos acredo har vi modelringe på hylderne, der støtter dig mest muligt i din beslutningsproces og for at undgå usikkerhed.

Modelringene er af sølv og har samme form, bredde, højde og størrelse som dine drømmeringe, hvilket gør det muligt for dig at udvikle en perfekt fornemmelse af, hvordan det ville være at bære dem.

Vi har brug for ca. 10-14 dage til at lave disse ringe. Husk venligst denne tidsramme, når du planlægger købet af dine ringe. Prisen for modelringene kan modregnes i ordren.

Hvis du ønsker yderligere detaljer som f.eks. riller, sten, overfladestrukturer eller gravering, er dette også muligt mod et tillægsgebyr.

Inspirerende. 100% unik. International.

Pleje af smykker

Vielsesringe og forlovelsesringe udsættes for slitage i det daglige. Vi bærer dem overalt og hele tiden, for vi ønsker jo at føle deres symbolske kærlighedskraft hele tiden.

Vores hænder er i aktion hele dagen lang. Vi laver husarbejde, drejer dørhåndtag, tager fat i gelænder osv. Alle disse handlinger sætter deres præg på vores smykker, især på ringe.

Derfor anbefaler vi dig at besøge din acredo partner fra tid til anden. Ud over at inspicere smykkerne bedes du give os mulighed for at udføre professionel rengøring.

Til regelmæssig pleje af dine smykker derhjemme får du en poleringsklud med i acredo-kassen og endda en matteringssvamp til vielsesringe. Dette gør det muligt for dig selv at genetablere den vidunderlige overflade på matte ringe.

Vi anbefaler også, at du fra tid til anden lægger dine guldsmykker i et varmt vandbad og derefter tørrer dem med en poleringsklud.

Når du ikke bærer dine smykker, bedes du opbevare dem i et blødt materiale og adskilt fra hinanden. De vil være taknemmelige og holde sig funklende for dig.

pages.aboutService
Inspektioner af sten og indfatning

Inspektioner af sten og indfatning

De fleste vielsesringe har nu til dags en eller flere sten. I smykker er stenen et dominerende designelement, der tiltrækker alles opmærksomhed.

For at få dette til at holde, bør du få stenen og indfatningen kontrolleret regelmæssigt af vores fagfolk. Vi tilbyder gerne denne service for at sikre fortsat og ubesværet glæde ved dit smykke.

Mineralers hårdhed måles i Mohs på Mohs skalaen for mineralhårdhed. Skalaen går fra 1 til 10.
Diamanter er det hårdeste mineral med 10 på Mohsskalaen. Korund, som omfatter safirer, følger efter med en værdi på 9 på Mohs-skalaen. Ud over dens skønhed er dette grunden til, at acredo ofte bruger safirer.

Mekaniske påvirkninger kan medføre, at fatningerne ændres. Stenen kan gå tabt. For at undgå at miste stenen anbefaler vi dig stærkt at få dine smykker inspiceret regelmæssigt i en acredo-forretning.

Professionel renovering

Livet sætter ikke kun sit præg på mennesker, men også og især på ringe. Med tiden bliver overfladens oprindelige polering mere mat, og en ring, der oprindeligt var mat, ser mere poleret ud.

Slidets indvirkning på en ring varierer og afhænger af det anvendte materiales hårdhed. Dette har igen en indvirkning på mulighederne for renovering.

Ved en renovering af guld fjernes ekstremt fine lag, hvorimod overfladen af metaller fra platinfamilien som palladium og platin kan genetableres med næsten ingen gnidning.

Vi tilbyder dig professionel renovering af dine ringe af fagfolk på vores værksted, hvis dine smykker har været udsat for hårdt slid, og du gerne vil have dem til at skinne igen.

pages.aboutService

Inspirerende. 100% unik. International.

Ændring af størrelsen på en ring

Ændring af størrelsen på en ring

Der er mange grunde til, at en ringstørrelse kan ændre sig. Måske har du besluttet at bære din ring på en anden finger. Måske ændrer dine fingre sig afhængigt af tidspunktet på dagen - tyndere om morgenen, tykkere om aftenen. Måske har du taget på eller tabt dig.

Typisk er en kvindes ringstørrelse mellem 53 og 56 og en mands mellem 62 og 65. Der er en bred vifte af ringstørrelser over og under dette.

Afhængigt af ringmodellen kræver det mere eller mindre besvær at ændre størrelsen på en ring. Det er betydeligt nemmere at ændre en klassisk ensfarvet ring med et eller to tal end at ændre en ring med diamantbånd. Denne skal normalt laves helt om.

Vi udfører enhver ændring af den ringstørrelse, du har brug for. Lad vores specialister i butikkerne give dig råd.

acredo kassen

Præsentationen og opbevaringen af et smykke skal fejres. Og acredo-etuiet blev skabt præcis til dette formål.

Guld- og beigefarvede toner omgiver smykket og giver det en central plads. Det indvendige materiale har en vidunderlig fornemmelse. Det føles glat og fløjlsagtigt og giver dit smykke den bedst mulige beskyttelse.

Som en særlig service og til opbevaring får du også en lille pose til din vielsesring. Det vedlagte certifikat giver dig vigtige råd om smykkepleje.

pages.aboutService