Omkring acredo

Filosofi

Filosofi

Kærlighed er i centrum for alt, hvad vi gør hos acredo - to menneskers kærlighed til hinanden og vores kærlighed til produktet.

Hvert menneske og hvert forhold er unikt. Derfor kombinerer vi absolut individualitet med fremragende kvalitet.

Opdag nu

Produktionen af vielsesringen

Forpligtet til bæredygtighed

egf Manufaktur og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og er forpligtet til bæredygtighed. egf Manufaktur har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Sørg for, at jeres fælles fremtid begynder med en god følelse

Opdag nu

pages.about

Designet med kærlighed

Der er investeret stor erfaring, stor empati og masser af hjerte og sjæl i designet af acredo-modellerne. Der er lang vej fra det første design over fremstillingen af modellerne til den endelige kollektion. Vi har været glade for muligheden for at ledsage vores designer Katharina Heubach under denne kreative proces.

Inspirerende. 100% unik. International.

Traditionel fremstilling

Hvert smykke går gennem mange hænder, før dets skabelseshistorie er afsluttet. Vores støbere, guldsmede, fattere og polermestre er yderst opmærksomme på hver eneste detalje.

Opdag nu

pages.about
Fremragende kvalitet

Fremragende kvalitet

Smykker har en særlig symbolsk kraft. De fortæller deres historie - nogle gange på tværs af generationer. Vi lægger derfor stor vægt på den fremragende kvalitet af vores produkter.

Opdag nu

Den perfekte pasform

Hos acredo finder du både smalle ringe og bredere ringe. Den perfekte ringstørrelse afhænger også af profilens form. Vores specialister i vores butikker rådgiver dig gerne.

Opdag nu

pages.about

Inspirerende. 100% unik. International.

Personlige graveringer

Personlige graveringer

Uanset om du vælger den klassiske løsning med bryllupsdato og navnet på din partner på ringens inderside eller er meget kreativ med din egen tegning, måske endda på ydersiden af ringen - acredo giver dig uendelige muligheder.

Opdag nu

acredo leverer kvalitet "made in Germany"

Gyldent håndværk møder avanceret teknologi

acredo forener tradition med moderne teknologi - ikke kun i designet af dine ringe, men også i produktionsprocesserne. Vores produktion finder udelukkende sted i Tyskland - i ur- og smykkeindustriens oprindelige hjemsted, byen Pforzheim. Vores mangeårige partner, egf Manufaktur for forlovelses-, bryllups- og allianceringe, kan se tilbage på mange års erfaring og var den første producent af vielsesringe, der fik tildelt et kvalitetscertifikat af Schmucktechnologisches Institut Pforzheim (det smykketeknologiske institut i Pforzheim). Dine unikke vielsesringe, der er fremstillet i Tyskland, fremstilles ved at kombinere den nyeste produktionsteknologi med den traditionelle guldsmedekunst. Fremragende håndværk og de bedste materialer er af største vigtighed hos acredo for at vi kan skabe ringe, der holder for evigt.

Præcisionen, tidsånden og følelserne påvirker vores produktion

Ikke al produktion er ens. Smykkeproduktion hos egf Manufaktur kombinerer ikke kun arbejdsprocesser af høj kvalitet og præcist håndværk, men knytter frem for alt en stærk følelsesmæssig værdi til de fremstillede smykker.

Smykker er et tegn på kærlighed, det intime bånd mellem to mennesker, loyalitet og lyksalighed. Og det er netop denne symbolik, der også inspirerer vores medarbejdere i deres arbejde. I tråd med de aktuelle tendenser inden for mode, arkitektur og kunst fremstiller vi stilfulde og følelsesmæssigt berigede smykker af høj kvalitet - smykker som symbol på jeres evige kærlighed.

Ringe fra acredo: førsteklasses kvalitet

Med ringe fra acredo får du alt fra en enkelt kilde og fra Tyskland. For vi ledsager dine særlige smykker fra start til slut. Støberiet til stængerne, udstøbning af støbningen, guldsmedens beslutninger om form og farve ved drejning, sintring og lodning, indfatningen af stenene, graveringen og færdiggørelsen med polering og mattering - alle disse trin udføres personligt af medarbejdere fra egf Manufaktur i Tyskland. Samtidig giver vi dig særlige profilformer for en ekstraordinær bærekomfort, en særlig overfladekvalitet takket være særlige hærdningsmetoder, eksklusive sten og førsteklasses indfatninger samt en unik individualitet takket være den nye vielsesringdesigner. Dine ringe bliver lige så usædvanlige og specielle som din kærlighed.