Den perfekte pasform

Værd at vide om ringstørrelse og pasform

Den rette størrelse

Et af højdepunkterne ved ethvert bryllup er udvekslingen af ringene. De skal glide let på fingeren og sidde som en anden hud.

I hverdagen bør en ring ikke sidde for løst for at forhindre, at bæreren mister den. Hvis ringen er for stram, er den ikke behagelig at have på.

Derfor er det vigtigt at bestemme den rigtige ringstørrelse omhyggeligt. Der er forskellige muligheder for, hvordan du kan tage denne sag i egen hånd.

Den sikreste måde er dog at besøge en af vores butikker og lade vores specialister hjælpe dig med at bestemme din ringstørrelse.

I øvrigt: Jo flere sten der er inkluderet i ringenskinnen, jo vigtigere er det at bestemme ringstørrelsen korrekt.

Find den perfekte ringstørrelse

pages.ringSizes
Fingerens omkreds

Fingerens omkreds

Omkredsen af fingeren svarer til ringens indre omkreds. Vikl et stabilt stykke tråd eller en tynd papirstrimmel rundt om den del af fingeren, hvor du ønsker at bære ringen. Sørg for, at tråden eller papiret også kan bevæges hen over knoerne.

Klip tråden eller papirstykket af præcis der, hvor enderne mødes, og mål længden med en lineal. Ringens indvendige omkreds er længden i mm.

Den indvendige diameter

Denne metode er meget velegnet til måling af størrelsen i hemmelighed. Tag en veltilpasset ring fra den person, du vil overraske, for at måle den indre diameter.

Ideelt set skal den ring, du bruger til målingen, og den nye ring have samme profilform og bredde som den nye ring.

Tag en lineal eller en målepind til at måle ringens indre diameter. Gang dette med 3,14, og du har den indre omkreds.

Alternativt kan du lægge en papirstrimmel ind i ringen og måle længden i mm.

pages.ringSizes

Inspirerende. 100% unik. International.

Den højre side til ringen

Den højre side til ringen

Vores rådgivere bliver ofte spurgt: "På hvilken hånd bærer du ringen?"

Da dette kan være forskelligt fra land til land, giver vi dig en oversigt nedenfor:

I Tyskland og Østrig bæres vielsesringen på den højre, den "retfærdige" hånd. Internationalt bæres vielsesringen på den venstre hånd, tættest på hjertet.

Forlovelsesringen bæres normalt på venstre hånd. Der er en klar international tendens til at kombinere forlovelsesring og vielsesring på én finger.

Hvis du bærer din ring som et smykke eller en venskabsring, kan du frit vælge hvilken som helst finger.

Indflydelse af ringens profil og bredde

Besøg vores acredo-partnere for at finde et omfattende udvalg af størrelsesmål til forskellige ringprofiler. Profilformen og ringens bredde kan have stor betydning for ringstørrelsen.

Ringe med en buet indvendig profil glider meget mere smidigt på fingeren end ringe med en lige indvendig profil. Det samme gælder for smalle ringe. De er også lettere at tage på og af end brede ringe.

Vores prøveservice garanterer perfekt bærekomfort. Vi fremstiller en prøvering med den profil og den bredde, du har valgt, som du kan bære som en prøve, før dine rigtige ringe bliver fremstillet.

pages.ringSizes
Vores råd

Vores råd

Tag venligst følgende tips i betragtning, når du skal bestemme din perfekte ringstørrelse:

  1. Tag hensyn til, at højre og venstre hånd normalt er forskellige i størrelse. Mål altid fingeren på den hånd, som du skal bære ringen på.
  2. Ringstørrelsen kan ændre sig i løbet af dagen. Fingrene er ofte tyndere om morgenen end om aftenen.
  3. Ringstørrelsen påvirkes også af temperaturen. Fingrene er tyndere på kolde dage. Fingrene bliver lidt hævede på varme dage.
  4. I løbet af tiden kan ringstørrelsen ændre sig på grund af ændringer i vægt. Det er derfor tilrådeligt at få en specialist til at gennemgå din ringstørrelse med jævne mellemrum.