Fremstilling af dine vielsesringe

Legering

Støbningen af legeringen er det første skridt i fremstillingen af en vielsesring.

Acredo-produktionen arbejder efter princippet "best-in-class". Til dette formål blander og smelter vi selv over 30 ædelmetaller.

Støbningsværkstedet er et imponerende sted, hvor de enkelte komponenter i hver legering smeltes under intens varme. Vores støbere er ikke kun passionerede, de er også innovative.

Hos acredo spænder legeringerne fra guld over palladium til platin. Vores nyeste tilføjelse er det værdifulde platinguld.

Vores guldlegeringer er gult, hvidt, gråt, rosa, rødt og grønt guld. Vi har patenter på nogle af disse.

pages.aboutWeddingRingManufacturing
Fra en legering til en rå ring

Fra en legering til en rå ring

Først støbes stængerne af det meget varme, flydende metal.

Derefter reduceres tykkelsen af stængerne ved gentagne valsninger. Herved kondenseres materialet, samtidig med at det forberedes til den senere slitage, som en vielsesring senere skal udsættes for.

Når den endelige tykkelse er nået, udstemples ringblokken med stor kraft. Dette er den bedste måde at fremstille vielsesringe på. Ved at stanse den komplette ring ud, er der ikke behov for en lodning senere.

Derefter fortsætter samspillet mellem manuel og maskinel bearbejdning af ringen.

Vores ringskinnen har en usædvanlig hårdhed takket være vores særlige hærdningsprocesser. Hårdheden måles og udtrykkes i Vickers (HV).

"Vores kunders individualitet og kreativitet inspirerer os hver dag i produktionen.

Vi er overbevist om, at du vil kunne mærke vores passion for vores produkt, når du bærer dine smykker."

Ringen tager form

De næste trin i arbejdet giver ringen sin individuelle profilform og ringstørrelse.

Drejningen kan foregå manuelt eller på moderne CNC-maskiner. Dine konfigurationsdata styrer præcisionsdrejningsprocessen af ædelmetallet. Dette giver ringen sin form, bredde og højde. Ringspånerne genanvendes.

Efter hvert arbejdstrin undersøges ringen nøje af vores specialisters kritiske øjne.

Hvis dit design f.eks. har en rille, skæres rillen derefter ind i ringen ved hjælp af diamantværktøj. Her kræves den største præcision og koncentration.

pages.aboutWeddingRingManufacturing
Indfatning af stenene

Indfatning af stenene

Vores diamantsættere har brug for en rolig hånd og stor følsomhed, når de sætter diamanterne.

Hos acredo har du et bredt udvalg af indfatninger og sten. Brillant-, prinsesse-, baguette- eller hjerteformede diamanter - de skal ikke kun holdes sikkert, de skal også harmonere perfekt med ringskinnen.

En rub over sten er placeret i en fordybning, der som regel er blevet forboret i ringskinnen. Hele materialet drejes.

Mirakelkronen holder stenen med 4 greb, der er skåret ud af ædelmetallet. Denne indfatning ser firkantet ud og er velegnet til både enkeltsten og diamantbånd.

En anden populær fatning til diamantbånd er kanalfatningen. Stenene er sat ved siden af hinanden uden et mellemrum imellem; kanalen er normalt forfræset. Stenene holdes kun fast i toppen og bunden og ser ud til at svæve.

Blank eller mat

Ved polering opnås en strålende glans på ringene. Denne opgave kræver stor finesse.

Vores dygtige polerers trænede øjne er langt bedre end enhver maskinberegning. Polering er derfor et rent håndværk.

Overfladestrukturen er et stærkt designelement.

Den klassiske ring skinner på grund af sin blankpolerede overflade. Hvis du foretrækker en subtil, struktureret overflade, kan du vælge en sand eller standard mat finish.

Hammerslåede, ridsede eller knuste overflader skaber en dristigere og mere usædvanlig effekt.

pages.aboutWeddingRingManufacturing

Inspirerende. 100% unik. International.

Personlig gravering

Personlig gravering

Hvert smykke bliver helt unikt, når det bliver graveret. Moderne laserteknologi betyder, at acredo kan levere enhver form for gravering fra det klassiske navn og dato til frie tegninger.

Vi har specialister, der gennemfører dine graveringsideer. Når dine ringe er blevet fremstillet på vores fabrik, gør vi din tegning til virkelighed.

Hver gravering er præcisionsarbejde. Ringen skal placeres nøjagtigt, før laseren begynder sit arbejde. Koncentration og fingerfærdighed er uundværlige til dette.

Kvalitetskontrol

På samme måde som hver enkelt sten inspiceres nøje af vores specialister, følges den endelige fremstillingsfase op af kvalitetskontrol af det færdige smykke.

Hver eneste detalje kontrolleres under mikroskopet: højde, bredde, snit, profil, overflade, stenfatning og gravering.

Dit smykke er gået gennem mange kvalificerede hænder under fremstillingen. Det er skabt med megen kærlighed og ekspertise samt stor passion i egf Manufaktur i Pforzheim, Tyskland.

pages.aboutWeddingRingManufacturing