Signet ringe - elegant design | acredo

SIGNET Ringe

Signetringe bæres af kvinder og mænd som et tegn på samhørighed og identifikation med deres egen oprindelse.

Hos acredo tilbyder vi signetringe med toppe i to forskellige størrelser: cool uden motiv, funklende med en stjerne- eller stjernestøvfatning, med dit stjernetegn eller din personlige fødselsblomst.

Vælg det signetringdesign, du bedst kan lide. God fornøjelse.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Elegante Signetringe

Signetringe er blevet en af de stærkeste smykketendenser i de seneste år. De har udviklet sig fra at være et familiesymbol, der hovedsageligt blev båret af mænd, til et tegn på tilhørsforhold til en række forskellige samfund.

Symbolik gennemsyret af historie

De tidligst kendte signetringe stammer fra Egypten i 2000 f.Kr., hvor de forestillede en skarabæ. På den tid var signetringe et vigtigt symbol på magt og rigdom.
I dag bæres signetringen ofte af kvinder eller mænd på deres lillefinger som et tegn på tilhørsforhold og identifikation med deres egen oprindelse.

Denne symbolik var årsagen til, at acredo designteamet undersøgte emnet signetringe og skabte elegante inspirationer.

Signetringe i guld og platin

Hvert design, uanset om det er lille eller stort, fås i guld og platin. Det betyder, at der ikke kun er et bredt udvalg af legeringer, men også et bredt udvalg af farver til signetringene. Fra den eftertragtede hvide til grå til gul, rosé og rød samt den beigefarvede nuance Signature Gold, alle muligheder er åbne for signetringene med konfiguratoren. Prøv det.

Ensfarvede signetringe

Hvis du gerne vil bære din signetring helt almindelig, tilbyder vi dig grunddesignet uden motiv på pladen. Selve ringen er poleret.

Signetringe med det helt særlige præg

For dem, der elsker diamanter lige så meget som vi gør hos acredo, har vi skabt to smukke stenfatninger: en stjernefatning og en stjernestøvfatning.

Signetringe med et stjernetegn

Eller du kan vælge dit stjernetegn som motiv til din signetring. Fra stjernetegnet Vandmanden til stjernetegnet Stenbukken tilbyder vi gravering på hver af de små eller store ringvarianter.

Signetringe med fødselsblomster

Et tema, der ligger os særligt på sinde, er gravering af den personlige fødselsblomst på signetringen. Vi elsker naturen og kan udtrykke dette på en fortryllende måde.

I blomsternes sprog har hver blomst sin egen betydning. Fødselsblomsten afhænger af fødselsmåneden og afspejler unikke karaktertræk. Sammen med stjernetegn og ascendant afspejler fødselsblomsterne en persons personlighed.

Januar - Sneklokke
De hvide blomster fra snedråben er en af de første, der baner sig vej gennem snedækket i vinterens dybde. De symboliserer håb og modstandsdygtighed.

Februar - Violet
Violet er en meget sart og yndig blomst. Den står for beskedenhed, loyalitet og lydhørhed.

Marts - påskelilje
Lysegul eller sart hvid: påskeliljen viser sig i forskellige hvid-gule farveblandinger. Den står for friskhed, held og frugtbarhed.

April - marguerit
Med sine hvidgule blomster dækker tusindfryd fredeligt hele enge, selv på vanskelige steder. Stabil og beskeden anses også for at være personer, der er født i april.

Maj - Liljekonval
Liljekonvalens forførende duft har altid været velkendt i parfumeriet. Dens rene hvide blomster ses mest i skove. De er ofte forbundet med renhed og oprigtighed.

Juni - Rose
Rosen med sin elegante form og unikke duft er nok et af de smukkeste symboler på kærlighed. Med den kommer sommeren. Vi forbinder rosen med kvaliteter som stolthed, kærlighed og hengivenhed.

Juli - Vandlilje
Vandliljens prægtige blomster, der synes vægtløse, flyder på vandet i søer og damme. Vandliljen står for klarhed, renhed og ynde.

August - Kornvalmue
Lysende rød og romantisk vild: Sådan fremstår kornvalmuen midt på sommeren i august. Mennesker med denne fødselsblomst elsker frihed og er samtidig meget kærlige.

September - Ipomoea
Ligesom Ipomoea's blå blomster snor sig opad mod solen og lyset, stræber mennesker født i september efter sandhed og viden.

Oktober - Cosmea
Med sine hvide, lyserøde eller rosa blomster fortsætter juvelkurven med at fortrylle langt ind i november. Cosmea legemliggør kærlighed, skønhed og fred.

November - Krysantemum
Som efterårsblomsternes dronning skinner krysantemummet i en bred vifte af farver. Den symboliserer munterhed, lykke, velstand og sundhed.

December - Holly
Også kendt som det røde vinterbær, pryder hyld mange våbenskjolde. Den symboliserer tapperhed, magt og styrke.