Rådgivning fra hjertet

Oplev acredo-kvaliteten

Du kan finde os i nærheden af dig

acredo-brandet er repræsenteret i mere end 90 butikker i 14 lande. Vores tilstedeværelse er særlig stærk i Tyskland, Østrig og Schweiz. Du kan altid finde os i nærheden af dig.

Vores partnere er specialister inden for vielsesringe, forlovelsesringe, diamanter og smykker. De er meget engagerede i disse vidunderlige emner.

Vi giver gerne den viden, som vi således har samlet, videre til dig. Vores stræben er at skabe dine perfekte smykker sammen med dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

pages.consulting
consultation
Vi tager os god tid til dig

Vi tager os god tid til dig

At skabe et smykke kræver godt håndværk og kreativitet og også en masse tid.

Vi anbefaler derfor, at du starter dit projekt helst seks måneder, men helt sikkert seks uger før den ønskede dato. Vores eksperter hjælper dig i butikkerne med deres ideer og inspiration.

Da vi lægger stor vægt på at forstå din individuelle situation og dine ønsker, tager en konsultation mindst en time. Tag venligst denne tidsramme i betragtning, når du planlægger dit besøg, og gør din konsultation til en oplevelse.

Ved hjælp af vores innovative konfigurationsteknologi udvikler vi sammen med dig ring- og smykkemodeller ved hjælp af vores topmoderne værksted. Du vil ikke kun få en fotorealistisk afbildning. Vi informerer dig også straks om prisberegningen. Og du vil derfor altid have et godt overblik.

Og hvis det skal gå hurtigt, ser vi det som en udfordring.

Inspirerende udvalg af modeller

Alle acredo modellerne er en kilde til inspiration til dine individuelle ringe og smykker.

Vores acredo-partnere præsenterer et bredt udvalg af modeller i deres butikker, som giver dig et perfekt overblik over mulighederne. Ædelsten funkler i udstillingsmontrene.

Du finder det perfekte smykkematch til din personlige stil, fra naturligt over elegant til cool. Eller lad dig inspirere af ringe med diamantbånd, luksuriøst platin og fremragende diamanter. Ringsæt er en af acredos særlige styrker, som en kombination af forlovelsesring, vielsesring og alliancering helt fra starten.

Gennemse det store udvalg for at vælge dine yndlingsmodeller. Kom med i vores behagelige konsultationszoner for at få en berøring og fornemmelse for modellerne.

Vi anser det for vigtigt, at du kan udvikle en fornemmelse af, hvordan smykket føles under konsultationen. For kun det, der føles rigtigt, vil blive båret med glæde.

pages.consulting
Profiler med den højeste bærekomfort

Profiler med den højeste bærekomfort

Profilen er et vigtigt kriterium for, at dine ringe skal føles behagelige på din finger. Det drejer sig om ringens tværsnit.

Vores profiloversigt viser dig det store udvalg af former, der enten er udformet konvekse udad eller indad eller med lige elementer. Alle acredo profiler har en høj bærekomfort på grund af den glatte overgang i siderne.

Hver profil har sin egen pasform. Afhængigt af højden og bredden kan ringe føles meget forskellige på din finger. Hver profil fås derfor i flere bredder. Prøv forskellige bredder for at finde din favorit.

Vær opmærksom på, at proportionerne skal være afbalancerede i forhold til dine fingre. Ringens bredde er også påvirket af spørgsmålet om, hvorvidt du vil vælge at bære en, to eller tre ringe på én finger.

I øvrigt: Selv med vielsesringe behøver kvinders og mænds profiler ikke nødvendigvis at være ens. Vores butikskonsulenter forklarer gerne de forskellige profiler.

Den perfekte ringstørrelse

Acredo-partnerne har ringstørrelsessæt med forskellige profiler, der bruges til at bestemme den rigtige ringstørrelse.

Pasformen for en profil, der er buet indad, er meget forskellig fra pasformen for en profil, der er lige på indersiden. En buet profil glider lettere på fingeren, mens en lige profil er vanskeligere.

Ringskinne bredde og fingerens proportioner skal også tages i betragtning, når ringstørrelsen skal bestemmes.

Vi har alle disse kriterier i tankerne, når vi i fællesskab bestemmer den perfekte ringstørrelse til dig. Vores partnere er udstyret med alle former for måleinstrumenter, der hjælper med at rådgive dig i dybden. Den endelige beslutning vil være din egen.

pages.consulting

Inspirerende. 100% unik. International.

Næsten den originale - model ringe

Næsten den originale - model ringe

Konfigurationen åbner utrolige muligheder. På den anden side kræver den også, at du som kunde skal træffe mange beslutninger. Du bestemmer højden, bredden, farven, størrelsen, stenene osv. Nogle beslutninger er lettere, andre vanskeligere.

Hos acredo har vi modelringe på udbud, der støtter dig mest muligt i din beslutningsproces og for at undgå usikkerhed.

Modelringene er af sølv og har samme form, bredde, højde og størrelse som dine drømmeringe, hvilket gør det muligt for dig at udvikle en perfekt fornemmelse af, hvordan det ville være at bære dem.

Vi har brug for ca. 14 dage til at lave disse ringe. Husk venligst denne tidsramme, når du planlægger købet af dine ringe. Prisen for modelringene kan modregnes i ordren.

Hvis du ønsker yderligere detaljer som f.eks. riller, sten, overfladestrukturer eller gravering, er dette også muligt mod et tillægsgebyr.

Hvis du finder ud af, at noget skal ændres på baggrund af modelringen, gennemfører vi gerne dette i din ordre.

Leveringstid

Hvert acredo-produkt er individuelt fremstillet på vores værksted.

Vi har derfor brug for mellem to og fem uger til at fremstille det. Varigheden afhænger af modellen samt af ordremængden på fabrikken.

Så snart du har afgivet din bestilling og foretaget forudbetaling, sendes den online videre til produktionen. Dette er en af vores store styrker. Din ordre bliver oprettet, gennemgået og sendt til acredo-partneren - præcis i overensstemmelse med din konfiguration, hvor du vil blive præsenteret for dit drømmesmykke.

Hvis du på forhånd beslutter dig for, at du først vil have en modelring, forlænges den samlede tidsramme med to til fire uger. Vi anbefaler derfor generelt, at vores kunder planlægger deres tid generøst.

Hvis det er nødvendigt, kan vi dog få mange ting til at ske. Det handler jo trods alt om kærlighed.

pages.consulting
Planlægning af aftaler

Planlægning af aftaler

Vi finder det vigtigt at give vores kunder en detaljeret og autentisk rådgivning. Vi står gerne til rådighed for dig. Og derfor bedes du give dig selv nok tid til konsultationen.

Hvis du ønsker at lave en aftale, kan dette aftales med acredo-partnerne på forhånd. Vi anbefaler især, at du aftaler en tid til konsultationer om aftenen og i weekenden.

Ring til os på telefon, send en e-mail eller book en tid i online-kalenderen, og vi sender dig en bekræftelse.

En af vores rådgivere vil reservere et generøst tidsrum til samtalen med dig, hvor du vil kunne drøfte alle spørgsmål i detaljer. På denne måde udvikler vi gradvist dit helt personlige smykke sammen.

Inspirerende. 100% unik. International.

Ringbrylluppet

Den kreative designproces med smykkedesigneren er allerede meget speciel.

Og det øjeblik, hvor du holder dine personlige ringe eller smykker i dine hænder for første gang, er endnu mere specielt.

Vi har ofte oplevet følelsesmæssige øjeblikke i vores butikker. Derfor kalder vi dette øjeblik for ringbrylluppet.

Vi vil gerne gøre ringbrylluppet til en oplevelse for dig. Derfor beder vi dig venligst om at tage dig lidt tid. At lave en aftale på forhånd ville være ideelt, da det giver dig mulighed for at gennemse dine drømmesmykker i ro og mag og mærke deres symbolske kraft. Ideelt set kan du allerede lave en aftale, når du afgiver din bestilling.

pages.consulting
acredo-æsken

acredo-æsken

Præsentationen og opbevaringen af et smykke skal fejres. Og acredo-æsken blev skabt præcis til dette formål.

Guld- og beigefarvede toner omgiver smykket og giver det en central plads. Det indvendige materiale har en vidunderlig fornemmelse. Det føles glat og fløjlsagtigt og giver dit smykke den bedst mulige beskyttelse.

Som en særlig service og til opbevaring får du også en lille pose til din vielsesring. Det vedlagte certifikat giver dig vigtige råd om smykkepleje.