Switch to your country?

Din sikkerhed kommer først: vores butik er lukket, men vores rådgivning og service fortsætter. Find flere detaljer HER.

Rådgivning med hjerte

Oplev kvalitet hos acredo

Du finder os i Roskilde

Vi giver os tid til dig

At skabe et smykke kræver godt håndværk, kreativitet og også meget tid.

Vi anbefaler derfor, at du ideelt set begynder på dit projekt seks måneder, men absolut senest seks uger, før du skal bruge smykket. Vores eksperter i forretningerne hjælper dig gerne med ideer og inspiration.

Da vi er meget omhyggelige med at forstå dine ønsker og krav, afsætter vi mindst en time til en konsultation. Hvis du også sætter tiden af, bliver oplevelsen desto meget bedre.


Med vores innovative designprogram udvikler vi sammen de ønskede ring- og smykkemodeller. kke alene kan du umiddelbart se resultatet - du får også straks beregnet prisen, så du hele tiden har et godt overblik. Vi håber, du vil tage dig tid, så resultatet bliver helt perfekt.

Inspirerende udvalg af modeller

Profiler med højeste komfort

Profilen, ringens tværsnit, er et vigtigt kriterium for, at dine ringe føles behagelige på din finger.

Vores profiloversigt viser dig det store udvalg af former, der er designet enten konvekse udad eller indad eller med lige elementer. Alle acredo-profiler har en høj slidstyrke på grund af den glatte overgang på siderne.

Hver profil har sin egen pasform. Afhængigt af højde og bredde kan ringe føles forskelligt. Hver profil er derfor tilgængelig i flere bredder. Prøv forskellige bredder for at finde din favorit.

Vær opmærksom på, at proportionerne skal afbalanceres i forhold til dine fingre. Bredden af ​​ringen påvirkes også af, hvorvidt du vælger at bære en, to eller tre ringe på en finger.

Med hensyn til vielsesringe bør du være opmærksom på, at kvinder og mænds profiler ikke nødvendigvis skal være de samme. Vores personale forklarer meget gerne forskellene i profiler, hvis du er i tvivl.

Den perfekte ringstørrelse

Næsten den originale - modelringe

acredos designprogram udfolder utroligt mange muligheder, og du skal træffe mange beslutninger om højde, bredde, farve, størrelse, stenene og meget andet. Nogle beslutninger er dog lettere end andre.

Hos acredo tilbyder vi modelringe, der kan være en stor hjælp i beslutningsprocessen og imødegå eventuel usikkerhed.

Modelringen er af sølv og har samme form, bredde, højde og størrelse som din færdige drømmering, hvilket giver dig mulighed for at finjustere detaljerne og mærke, hvordan det vil være at bære den.

Vær opmærksom på, at vi har brug for ca. 14 dage til at lave disse modelringe. Prisen på modelringen kan modregnes i forhold til ordren.

Skulle du få brug for yderligere detaljer i modellen som riller, sten, overfladestrukturer eller gravering, er dette også muligt mod et ekstra gebyr.

Hvis du finder ud af, at noget skal ændres baseret på modelringen, vil vi naturligvis lade det indgå i din ordre.

Leveringstid

Planlægningsmøde

Det er vigtigt for os at give vores kunder detaljeret og personlig vejledning.

Book derfor tid til et møde.

Hvis du ønsker at lave en aftale, kan du booke dig ind til et møde hos vores personale. Vi anbefaler, at du aftaler en konsultation om aftenen eller i weekenden.

Ring til os, send en e-mail eller book en aftale i onlinekalenderen, og så sender vi dig en bekræftelse.

Under samtalen vil en af vores rådgivere svare på alle dine spørgsmål og guide dig gennem til et personligt valg af smykke.

Vielsesringen

acredo-æsken

Dit smykke er leveret - og naturligvis i en smuk æske, designet til unikke smykker.

acredo-æsken i guld og beige toner beskytter dit smykke og præsenterer det samtidig på en fin scene af vidunderlige glat og fløjlsagtigt materiale.


Som en særlig service får du også en lille pose til dine vielsesringe. Og i det vedlagte certifikat, får du vigtige råd om smykkepleje.

Luksus, der varer livet igennem

Find dit yndlingssmykke

Søg efter din placering


www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.