Vores bidrag

Vores bidrag

til naturen

Med forlovelsen eller brylluppet indleder mange tusinde par hvert år deres fælles fremtid med acredo. Familier bliver stiftet, børn bliver født. Dette er en af de grunde, der driver os til at forpligte os til bæredygtige metoder.

Der er kun én planet Jorden. Klimabeskyttelse er vigtigere i dag end nogensinde før. Derfor har acredo indgået et partnerskab med PLANT-MY-TREE® og støtter genplantningsprojekter i de tyske skove.

Certificeret

Forpligtelse

Hver eneste unikke acredo ring er Made in Germany, lavet med kærlighed i egf Manufaktur i Pforzheim. egf Manufaktur og dermed acredo lægger vægt på kompromisløs kvalitet og er forpligtet til bæredygtighed.

egf Manufaktur har været medlem af RJC siden 2017. Desuden opfylder den RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

"Chain of Custody" er en produktionsstandard for guld og andre ædelmetaller, der angiver passende standarder for menneskerettigheder, arbejdsstandarder, miljøpåvirkning og forretningsetik i hele forsyningskæden.

Vi indkøber vores ædelmetaller fra leverandører, der også opfylder denne standard. Vores diamanter kommer fra leverandører, der overholder de strenge FN-resolutioner.

Sørg for, at jeres fælles velstående fremtid begynder med en god følelse.

Opdag RJC-certificering

pages.aboutSustainability

Klima

Handlinger

Ved specialfremstilling af acredo ringe påtager egf sig ikke kun ansvar inden for virksomhedsetik, menneskerettigheder og miljøansvar som bekræftet i RJC-certifikatet. Forpligtelsen går langt ud over kravene

Elcykel

Der tilbydes leasing af elcykler. 32 medarbejdere har allerede benyttet sig af det.

Solenergi

13 % af vores energibehov dækker vi selv.

Papir

Kun de nødvendige udskrifter foretages, og der spares således 22.500 ark papir om året.

Energi spejdere

Proaktive idéer fra teamet til yderligere besparelser belønnes.

Klimapartner

Virksomheden er klima-neutral og er certificeret som sådan.

Grøn energi

Elektriciteten kommer 100 % fra sol-, vind- og vandkraftværker.

Organisk-PVC

Certifikatkortet, der følger med hver ring, er bio-nedbrydeligt.

Bæredygtighed

Emballage

Den luksuriøse acredo-emballage med dens fremragende følelse har i årevis været baseret på genbrugsmaterialer og FSC-certificerede materialer (Forest Stewardship Council). Vores kunder skal ikke kun kunne nyde deres acredo ringe eller smykker i lang tid, men også opbevare dem sikkert og permanent med stil.

Trin for trin vil nye indsigter i bæredygtige materialer blive indarbejdet i vores portefølje. Målet er at gøre alle acredos emballage- og præsentationsmaterialer så bæredygtige som overhovedet muligt.

pages.aboutSustainability
Ansvarlig

Ansvarlig

Anvendelse

Som en del af vores miljøforpligtelse sætter vi fokus på indkøb af vores materialer.

Med hver ring eller smykke fra acredo giver vi vores kunder et certifikatkort, hvor ordrenummeret og oplysninger om legeringer og sten er noteret. Materialet på dette certifikatkort er naturligvis bio-PVC. Dette er biologisk nedbrydeligt.

Vores legeringer er skabt i eget hus af primært genbrugte ædelmetaller. Ved den såkaldte urban udvinding anvendes værdifulde eller smykkestykker, som ikke længere er i brug. De genanvendes og returneres til materialekredsløbet. De ædelmetaller, der kommer fra denne proces, er af samme høje kvalitet som nyudvundne metaller.

Opdag Urban Mining

Vores mission

Vores mission

for en lys fremtid

Hos acredo tror vi på 100 % unikke ringe og smykker, der passer til din personlighed, kærlighed og stil uden at gå på kompromis med kvalitet og samvittighed.

Vores mission er en respektfuld, gennemsigtig og bæredygtig tilgang til naturen og dens ressourcer med henblik på at bevare vores planets levedygtighed og elskværdighed.