Platin diamantsmykker | acredo

Platin Diamant smykker

Diamantringe og diamantsmykker i platin er skabt til kongelige personer. Fremragende diamanter og platin danner et unikt bånd.

Platin er sjældent og rent. Sammen med diamanter i forskellige former skabes smykker af den ekstra klasse. Samtidig udtrykker sølvfarven på diamantsmykker i platin et vist understatement.

Gennemse vores udvalg, og design dit eget unikke smykke i platin.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Fine diamantsmykker

Platin er simpelthen himmelsk. Det sølvfarvede ædelmetal er ekstremt sjældent og derfor meget værdifuldt. Sammen med diamanter eller andre ædelstene skabes uimodståelige smykker.

Bryllup med platin-diamantsmykker

Intet kongeligt bryllup finder sted uden diamantsmykker i platin. Bruden bliver prydet med diamantøreringe, en diamanthalskæde og nogle gange et diamantarmbånd i platin. Diademet er uundværligt. Opdag den kongelige højhed i dig og forkæl dig selv med diamantsmykker i platin.

Design dine egne platin-diamantsmykker

Hos acredo tilbyder vi et bredt udvalg af design af diamantringe i platin. Det drejer sig primært om solitaire ringe i platin og allianceringe i platin. Disse ringe kan være besat med enten hvide eller farvede diamanter eller safirer. Design din egen favoritring eller bær ringene stablet.

Øreringe ledsager os hver dag. Diamantøreringe i platin er noget helt særligt. Afhængigt af stenstørrelsen er de diskrete klassikere eller betagende smukke. Vi kombinerer diamantsmykker i platin med de bedste diamanter. Diamanter fra 0,3ct kommer med et internationalt certifikat hos acredo, der bekræfter den fremragende kvalitet og giver sikkerhed.

Når du vælger øreringe i platin og ringe i platin, er dine diamantsmykker perfekt afstemt. Et himmelsk sæt, der ikke lader noget tilbage at ønske.