Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Elegante diamantringe

Opdag en verden af ​​solitaireringe

Unikke diamanter forenet med en bred vifte af designs. En solitairering er et vidunderligt smykke.

Inspiration

Se flere ringe

More is more. Solitaireringe elsker selskab. Bliv inspireret af vores Chorus kollektion for perfekt matchende ringkombinationer.

Eksklusive smykker

Se acredos mesterværker

Diamanter med højeste glans, guld, platin og førsteklasses design i en unik alliance hos acredo. Lad dig inspirere.

Diamantøreringe

Se de moderne klassikere

Fuldend din personlige stil med diamantøreringe i hvidguld, gult guld eller platin. Diskret, tidløs luksus.

Smykkesæt

Skab glæde

Halskæder

Design halskæder med vedhæng

En smuk halskæde trækker opmærksomhed. Fremhæv dit udseende med en halskæde fra acredo. Elegant og sensuel.

Fine smykker

Se her

Med deres ynde og finesse er disse smykker diskrete og forførende.

Smykkedesignprogram

Design dine egne smykker

  • 1. Find din yndlingsmodel

  • 2. Beslut farve og metal.

  • 3. Vælg stenkvaliteten og størrelsen.

  • 4. Overvej gravering

Lad dig inspirere til at skabe dit personlige yndlingssmykke. Det er meget enkelt at designe selv.

Smykkedesign med kærlighed

Lær noget interessant

Inspireret af internationale trends er alle acredo smykker fremstillet med passion og kærlighed på vores fabrik i Pforzheim, Tyskland.

Diamantsmykker

Diamantsmykker i form af øreringe, halskæder, solitaireringe, allianceringe eller en vielsesring er et unikt tegn på kærlighed til din elskede. Mange kvinder er særligt fascinerede af glitrende sten. Klare, store diamanter sat smukt i scene på et smykke er et værdifuldt symbol på din kærlighed. Diamantringen er og bliver en klassiker blandt forlovelsesringe. acredo anvender kun de bedste diamanter og fokuserer på kvalitetshåndværk. Så lad din kommende bruds hjerte slå et ekstra slag - med enestående diamantsmykker fra acredo.

Diamantsmykker i alle former

Kvinder elsker smykker med diamanter: enten tidløse og diskrete eller overvældende og luksuriøse. Den rigtige fatning af diamanter er vigtig, og en fejlfri og perfekt slebet diamant er sikker på at tiltrække opmærksomhed. På grund af den funklende klarhed giver den en helt speciel udstråling til en kvindes smykke - og til hendes øjne.

Diamantsmykker kan designes på forskellige måder og kan kombineres med andet tilbehør. Afhængigt af lejligheden kan kvinder bære diamanter på en klassisk, beskeden måde eller på en spændende, trendy måde. Diamanter er altid opsigtsvækkende.

Design dine egne diamantsmykker

Hos acredo har du mulighed for at designe dine egne smykker. acredos online designprogram viser dig diamantsmykker, der matcher dine vielsesringe og giver dig mulighed for at designe dem ganske individuelt. Vælg størrelsen på ædelstenene, og bestem hvordan de skal arrangeres på smykkerne. Hvidguldsmykker harmonerer særdeles godt med diamanter og understreger deres værdi. Med acredos designprogram kan du se de forskellige muligheder i ro og mag derhjemme. Hyg dig med dit personlige design af diamantsmykker fra acredo.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.