Diamantringe specialfremstillet | acredo

Diamond Rings Specialfremstillet i Tyskland

Din drøm er en diamantring med en lille eller stor diamant i midten? Vi præsenterer dig for de smukkeste designs.

Og det bedste ved det hele: Alle diamantringdesigns fra acredo kan laves i forskellige guldfarver og indfatninger samt i platin.

Find din yndlingsmodel og skab din individuelle diamantring. Lad din drøm blive til virkelighed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Diamantringen - en drøm for mange kvinder

At bære en diamantring eller en solitaire ring på hånden er mange kvinders drøm. Størrelsen af diamanten i midten af ringen afhænger af proportionerne på fingrene eller hånden og af det budget, der er til rådighed.

Derfor tilbyder vi hos acredo diamantringe med diamanter i størrelsen fra 0.10ct til 2.0ct. Næsten alle designs er tilgængelige i dette størrelsesinterval af centerstenen. Vi har altid det optimale design af din diamantring i tankerne.

Perfekt sat

Der findes forskellige ringdesigns til hver diamantstørrelse. Enten holdes diamanten i midten af en grebfatning eller en bezelfatning. Særligt populær er indfatningen med 6 tænger, som med lige store mellemrum omslutter diamantringens centrale sten tæt. Et meget moderne look opnås med en bezelfatning, som danner en lukket kant omkring stenen. En meget romantisk variant er en indfatning i form af små hjerter, der indrammer diamantringen fra 4 sider.

Sidevisningen

Det er altid værd at tage et kig på siden af en diamantring. For selv indfatninger, der ser ens ud fra toppen, kan være meget individuelle og forskellige fra siden. Nogle er mere legende, andre er mere massive, nogle gange er der indarbejdet små hjerter. Afhængigt af dette er den samlede effekt af diamantringen forskellig.

Halo-diamantringe

De såkaldte halo-diamantringe er på mode. I denne type diamantring omgiver en ring af mindre diamanter den centrale større sten. Hos acredo kan haloen være sat i små bezelfatninger, i pavé eller i en kanal. Uovertruffen er halo-ringe med en farvet midtersten, der bæres i en stak.

Fremstillingsproces for diamantringe

Diamantringene i kollektionerne Solitaire, Cordial og Halo fremstilles ved hjælp af en støbeproces. Dette giver en harmonisk overgang mellem ringbåndet og indfatningen. Diamantringe fra Charisma-kollektionen består af et ringbånd af vielsesringskvalitet og en tillægsfatning. Disse ringbånd gennemgår samme fremstillingsproces som vielsesringe og derfor også de samme hærdningsprocesser.

Oplev de mange muligheder for at designe din personlige diamantring og få din drøm til at gå i opfyldelse.