Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Diamanthalssmykke

Diamanthalskæder hos acredo

Med et diamanthalssmykke fra acredo bærer du et kærlighedssymbol ved hjertet. En diamanthalskæde viser rigdom i kærlighed og vil vække opsigt, uanset om du bruger smykket til hverdag eller fest. Diamanthalssmykker passer til stort set enhver stil og minder dig om den, der står dig nær. acredo trækker på det bedste smykkehåndværk og anvender udelukkende diamanter af høj kvalitet for at matche den store kærlighed, halssmykket er givet med.

Diamanthalskæder og diamantvedhæng fra acredo er særlige smykker - som den specielle kærlighed, I har for hinaden.

Hvis du ønsker dig et solitaire-halssmykke eller solitaireørestikker, er der flere muligheder. Vælg mellem 4 og 6 greb eller en flot rørfatning.
Rørfatningen får diamanten til at se større ud - meget opsigtsvækkende.

Du kan vælge mellem flere forskellige typer af kæder. De mest populære er veneziakæde og rund ankerkæde.

Diamanthalskæden udtrykker din personlighed

Diamantvedhænget er det, der kommer tættest dit hjerte og er derfor et helt særligt personligt smykke.
Giv dit diamantsmykke et individuelt udtryk i acredo designprogram, hvor du kan vælge mellem forskellige fatninger og kæder og få en fornemmelse af, hvordan det færdige smykke kommer til at se ud. Er du i tvivl, så er du mere end velkommen i vores butik, hvor vores dygtige personale vil vejlede dig.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.