Diamanthalskæder: Vedhæng og kæder | acredo

Diamant halskæder & Vedhæng

Design din personlige diamanthalskæde med acredo. Du skal blot vælge din foretrukne solitaire halskæde og bestemme størrelsen og kvaliteten af diamanterne.

Fra den klassiske solitaire diamanthalskæde til halskæder med runde eller hjerteformede vedhæng tilbyder vi dig et bredt udvalg af designs.

Gør dig selv eller din yndlingsperson glad. Vi ønsker dig masser af glæde med din nye diamanthalskæde.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

acredo diamant halskæde

Med et diamantvedhæng fra acredo på din halskæde bærer du symbolet på din evige kærlighed direkte på dit hjerte. Desuden er en diamanthalskæde et symbol på rigdom: din rigdom af varig kærlighed. Denne kostbare diamanthalskæde fremhæver især din décolleté og tiltrækker opmærksomhed til enhver tid - i hverdagen eller til et elegant aftenarrangement. En diamanthalskæde passer til enhver tøjstil og enhver trend. Helt sikkert et ekstraordinært smykke til din elskede. Derfor lægger acredo også særlig vægt på diamanternes upåklagelige kvalitet og en høj kvalitet i forarbejdningen af diamanthalskæderne.

Diamanthalskæder og diamantvedhæng hos acredo: lige så varieret som din kærlighed

Ligesom dine solitaire- og diamant øreringssmykker kan du også vælge mellem en rammefatning og en 4 eller 6-grebsfatning til din diamanthalskæde. En buet ramme fungerer for eksempel meget godt som et diamantvedhæng. Dens iøjnefaldende og alligevel elegante design giver din diamanthalskæde et endnu mere storslået udseende.
Du kan også vælge mellem en slangekæde eller en fletkæde til de tilsvarende diamanthalskæder. For eksempel ser en diamant i en 6-grebsfatning rigtig godt ud på en fletkæde. Denne diamanthalskæde, almindelig eller som en kombination af hvidguld og gulguld, er helt sikkert et særligt blikfang.

Diamanthalskæden: et særligt udtryk for din personlighed

Diamantvedhænget kommer så tæt på dit hjerte som ellers kun din partner gør, og er derfor i sagens natur et meget personligt smykke. Understreg din individualitet endnu mere og design selv din diamanthalskæde med acredo smykkekonfiguratoren. Takket være vores smykkekonfigurator kan du se ædelstenene i deres forskellige indfatninger og i kombination med de forskellige halskæder og selv sammensætte din personlige favorit. I vores forretninger viser vores rådgivere dig din personlige diamanthalskæde og koordinerer de sidste trin sammen med dig. Din diamanthalskæde er således ikke kun rig på kærlighed, men også rig på individuelle detaljer.