Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Diamantøreringe

Diamantøreringe hos acredo

Blandt de mest populære accessoires til kvinder er hendes øreringe. acredo øreringe er den perfekte prik over i´et til din bryllupskjole - eller det glamourøse touch til dit hverdagsoutfit.
Diamantøreringe matcher smukt de fleste vielses- og forlovelsesringe. Uanset om det er klassiske solitaire-ørestikker eller noget større og mere bevægeligt, finder du dem i acredos store kollektion.

Et symbol på din kærlighed: Diamantøreringe fra acredo

Diamantøreringe fra acredo føres i forskellige metaller og former. Vi tilbyder guld i mange forskellige farver, så du altid kan finde en farve, der passer din hud. Vores designs i både rød- og hvidguld er tidløse og holder i mange år.

Du kan få diamantøreringe i mange former, bl.a. stjerneformede med 6-grabsfatning. Vis din kærlighed med en af himmelens stjerner.

Hvis det ikke passer, får vi det til at passe.

Hvis du vil tilføje et personligt touch, eller hvis du allerede har designet jeres vielsesringe, kan du fuldende looket med øreringe i acredo designprogram.
Ørestikker, runde, firkantede, ovale osv.: vælg former og farver og se det færdige resultat i acredo online designprogram.
Vores dygtige personale viser dig et udvalg af øreringe i vores butik, og du kan derefter tilføje de sidste detaljer og se det færdige resultat på skærmen.
Design din forlovelses- og vielsesring samt matchende ørestikker. acredos designprogram gør det nemt - og unikt.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.