Individuelle smykkesæt | acredo

Individuel Smykkesæt

Fødselsdagen, bryllupsdagen, børn, forfremmelsen. Individuelle smykkesæt er altid en smuk gaveidé.

Oplev individuelle smykkesæt med stilfulde kombinationer af halskæde, armbånd, øreringe og smukke ringkreationer.

Kombiner dit perfekte smykkesæt efter alle dine ønsker. Find udvalget af matchende smykkesæt her.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Individuelle smykkesæt

Et smykkesæt består af smykker, der passer perfekt til hinanden. Normalt består et smykkesæt af en ring, øreringe og en halskæde med vedhæng. Hvis der kan tilføjes et armbånd til sættet, er det kun endnu bedre.

Høj kvalitet og individuel

Smykkesæt fra acredo har flere fordele. På den ene side er de af høj kvalitet, fordi hvert smykkesæt er fremstillet på vores fabrik i Tyskland med præcision, perfektion og en masse kærlighed.
For det andet kan de enkelte smykker i smykkesættet sættes sammen individuelt. Så kombiner ringe, halskæder og øreringe efter dine ønsker og skab dit yndlingssæt.
Desuden kan hvert enkelt smykke ændres individuelt ved hjælp af konfiguratoren og om muligt forsynes med en personlig gravering. Mere unikhed er næppe muligt.

Klassisk & Design

Du kan vælge mellem klassiske smykkesæt med solitaire ringe, solitaire ørestikker og en diamanthalskæde eller designorienterede smykkesæt med smykkestykker, der er tilpasset særligt vellykkede designs af forlovelsesringe og vielsesringe. Samtidig er bærekomfort meget vigtig for os. Vi ønsker, at du skal nyde dit smykkesæt hver dag og bære det så ofte som muligt.

Den perfekte gave

Uanset om du køber smykkerne som et sæt med det samme eller supplerer dem gradvist, vil smykkesættet altid minde dig om værdifulde øjeblikke i dit liv. Et smykkesæt eller dets enkelte dele er altid en fremragende gave. Der er masser af lejligheder til dette. Den næste fødselsdag, bryllupsdag eller jul kommer helt sikkert. Med et smykkesæt får du for en gangs skyld ro i sindet og kan i ro og mag se frem til den næste lejlighed.