Voksende allianceringe med 1 - 7 diamanter | acredo

Voksende allianceringe med 1 - 7 diamanter

Hver sten er et minde om et særligt øjeblik. Lad antallet af diamanter i din alliancering vokse med hvert vidunderligt øjeblik.

Til din voksende alliancering kan du vælge indfatningstypen samt antallet af diamanter, deres størrelse og kvalitet.

Vælg dit yndlingsdesign og skab din helt personlige alliancering med et voksende antal sten.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Voksende allianceringe fra acredo

Dagbog af en anden slags

Intet andet smykke tjener bedre som et symbol på delt kærlighed og begyndelsen på en ny fase i livet end en voksende alliancering fra acredo. Stenfatningen i en alliancering vokser stykke for stykke for at værne om de smukke øjeblikke og milepæle i livet. Hver diamant repræsenterer et uforglemmeligt øjeblik i jeres fælles liv - bryllup, indflytning i eget hjem, børn eller bryllupsdage. Voksende allianceringe lader jer skrive historien om jeres egen kærlighed, som I nu kan bære med jer dag ud og dag ind.

Giv dine allianceringe en unik karakter

Voksende allianceringe giver dig mulighed for at værne om minder på en særlig måde: de understreger de forskellige facetter af din personlige kærlighedshistorie, der er lige så varieret som de forskellige faser i ægteskabet og lige så følelsesladet som et romantisk fiktionsværk. Allianceringens udformning er i dine hænder: du oplever og bestemmer, hvilke øjeblikke du vil holde fast i form af en diamant. Legering, stenfatning, type diamantslibning og indfatning kan frit konfigureres. Din alliancering vil således indeholde din unikke kærlighedshistorie med et udtryksfuldt design og en særlig karakter.

Så farverig som livet selv: en voksende alliancering

Der er en bred vifte af funklende farver, som du kan vælge imellem til diamanterne i diamantbåndet i dine voksende allianceringe. Himmelblå, æblegrøn, kirsebærrød og mange andre - du kan designe dine voksende allianceringe i din yndlingsfarve. Desuden kan du vælge en anderledes farvet diamant for hvert øjeblik af jeres kærlighed. Det gør din alliancering og manuskriptet bag den endnu mere spændende for dine børn og børnebørn. Med sine følelsesmæssige elementer, personlige facetter og fantastiske farver er den voksende alliancering en helt særlig form for dagbog.