Diamant vielsesringssæt - inspirerende & unikke | acredo

Diamant brud Ring sæt

Vielsesringssæt med en alliancering fra acredo er inspirerende og helt individuelle. De forener de lykkelige øjeblikke i livet i absolut harmoni.

Design dit bryllupsringssæt med diamanter i en eller flere farver, i guld eller platin, enkelt eller med en alliancering. To, tre eller flere ringe på én finger? Det er nemt at forestille sig med ringsæt fra acredo.

Oplev en ny fortolkning af brudeklassikerne. Tænk på senere nu. Kvinder elsker gaver.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Vielsesringe sæt - inspirerende & 100% unikke

Er du ved at planlægge dit bryllup og søger inspiration til, hvordan forlovelsesring, vielsesring og alliancering ser ud sammen? Gennemse vores katalog, og lad dine tanker få frit løb.

Vores diamant bryllupsringssæt har enten en solitaire diamantring med en stor diamant i midten eller en alliancering med mange små diamanter som forlovelsesring.
Denne er ledsaget af en almindelig vielsesring. Eller vielsesringen er også dekoreret med brillant-, prinsesse- eller baguetteslebne diamanter. Nogle gange er allianceringen også damens vielsesring.

2 - 4 ringe til et vielsesringssæt

Et ringsæt med eller uden alliancering kan derfor bestå af 2 ringe til damen og op til i alt 4 ringe til dame og herre. Ud over de elegante ensfarvede varianter er kreative variationer i forskellige guldfarver eller legeringer også mulige hos acredo. Selv farvede diamanter er indsat i vores ringsæt. Dette giver dig utallige muligheder for at skabe et unikt diamant bryllupsringssæt med eller uden alliancering.

Diamant vielsesringssæt lavet i Tyskland

Alle ringe i ringsættene er fremstillet i vores fabrik i Tyskland med stor opmærksomhed på detaljerne. Mange hænder af vores specialister og den nyeste teknologi er involveret i deres skabelse. Dette sikrer, at vores brudepar får de 100 % individuelle ringe i førsteklasses kvalitet og har glæde af dem hele livet igennem.

Lad dig inspirere af de forskellige kombinationer af vielsesringssæt. Der er helt sikkert noget til enhver stil. Om det så er mere smalle ringe med mindre diamanter til store diamanter til den store scene. Vi gør det muligt. Besøg et af vores steder i nærheden af dig og nyd rådgivningen. Vi glæder os til dit besøg.