Alliance vielsesringe | acredo

Alliancering Vielsesringe

En alliancering, dvs. en ring med et bånd af diamanter, kan bæres som forlovelsesring, vielsesring eller som en stabelring sammen med de egentlige vielsesringe.

Se de smukkeste vielsesringe med en alliancering her. Oplev bl.a. vores vielsesringe med alliancering fra Crown kollektionen. I en patenteret proces bliver begge ringe sat fast sammen for evigt.

Vielsesringe med en alliancering er et festfyrværkeri af diamanter. Lad dig inspirere.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Allianceringe til dit bryllup

Mange par vælger i dag enkle vielsesringe med en poleret eller struktureret overflade. Til disse vielsesringe er en alliancering den ideelle ledsager. De funklende diamanter i allianceringen sætter præg på vielsesringene og samtidig er dameringduoen fleksibel. Båret uden alliancering om dagen, viser de to ringe - vielsesring med alliancering - deres udstråling på scenen om aftenen.
For eksempel er en enkel vielsesring med et diamantbånd på siden af ringen suppleret med en alliancering også tænkelig. På denne måde funkler ringene i alle retninger.

Et spørgsmål om stil

Allianceringe findes i mange højder, bredder og i forskellige stenstørrelser fra 0,005ct til 0,3ct. Afhængigt af størrelsen på de enkelte diamanter og indfatningstypen fås vielsesringe med en alliancering i forskellige stilarter. Eksempelvis er allianceringe i platin med 0,005ct diamanter i en kanalfatning en mere urban livsstil. Allianceringe med store sten på 0,2 til 0,3 ct. i en diamantfatning er den luksuriøse mulighed for vielsesringe.

Med acredo konfiguratoren kan du ud over de klassiske vielsesringe med en alliancering også designe meget organiske allianceringe med diamantbånd arrangeret som en diagonal eller bølge. Bliv inspireret og kreativ.

Alliancering er en vielsesring

En anden trend er den klassiske, enkle vielsesring til herrerne med en alliancering som vielsesring til damen. Allianceringen bæres stolt sammen med forlovelsesringen. Dette skaber et ringsæt fuld af minder, som kan bæres på enten venstre eller højre hånd. Hvis du vælger denne mulighed, er kvaliteten af den alliancering, der skal bæres som vielsesring, af afgørende betydning. Derfor er alle allianceringe hos acredo fremstillet i vielsesringskvalitet. Det betyder, at de ikke kun er unikke, men gennemgår de samme hærdningsprocesser som vielsesringe, hvilket gør dem perfekt forberedt til daglig brug.

Med vores Crown-kollektion går vi et skridt videre: Ved hjælp af en patenteret proces forbinder vi vielsesringen og allianceringen solidt sammen for evigt. Ringene er klikket sammen så du ikke skal rette på dem.