High end allianceringe | acredo

High end Allianceringe

Fasthold dine mest værdifulde minder med en eksklusiv alliancering fra acredo. Gennemse vores fantastiske udvalg af eksklusive og elegante alliancering designs og skab din egen.

Diamanterne er omdrejningspunktet i din alliancering. Hver fremragende sten vil minde dig om et særligt øjeblik i dit liv. Hos os finder du high end allianceringe med diamanter på op til 0.25 ct, i nogle tilfælde endda 0.3 ct pr. sten.

I kombination med guld eller platin skabes der fantastiske kunstværker af kærlighed. Varme guldfarver som gulguld, roséguld, rødguld eller det eksklusive Signature Gold venter på dig. Eller du kan vælge tidløst hvidguld eller platin. Valget er dit.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Eksklusive allianceringe fra acredo

Det mest værdifulde minde om jeres lykkelige kærlighed og lykke sammen

Det første møde, brylluppet eller uforglemmelige ferier - allianceringe holder fast i de særlige øjeblikke med dine kære og betragtes som et symbol på gensidig respekt og kærlighed. Eksklusive allianceringe udtrykker denne unikke kærlighed endnu stærkere og fascinerer ikke kun din elskede, men også familie og venner. Eksklusive allianceringe er unikke tegn på kærlighed og værdifulde minder om jeres liv sammen. acredo tilbyder smukke og eksklusive smykker efter dine individuelle ideer - uanset om du ønsker voksende allianceringe med funklende ædelsten eller luksuriøse fuld pavé-allianceringe.

Der er ingen grænser for deres eksklusivitet.

Eksklusive allianceringe fra acredo forener dine dyrebare minder med ædelmetaller af højeste kvalitet og de reneste diamanter i et smykke, der vil vare evigt. Allianceringe i platin 950 og guld 750 (18 kt) er særligt eksklusive og simpelthen pragtfulde. Sammen med funklende traditionelle brillantslebne diamanter er der lagt vægt på ren elegance. Selv et diamantbånd med brillantslebne diamanter i usædvanlige farver eller i en udsøgt safirblå farve understreger eksklusiviteten af din alliancering. Også overfladen og det karakteristiske design gør allianceringene fra acredo til noget særligt - for i vores butik kender eksklusivitet ingen grænser.

Se selv: eksklusive allianceringe hos acredo

Materialer af høj kvalitet, et individuelt design, bærekomfort og vores passion for fremstillingsprocessen bidrager alle til skabelsen af dine eksklusive allianceringe. Vi finder eksklusive allianceringe, der passer til din stil, i et af vores butikker eller online sammen med vores eksperter. Konfigurer dine egne personlige allianceringe, bestemmer graden af eksklusivitet, du ønsker, og test hvilken ring der passer bedst til dig. På den måde kan vi sammen lave dine eksklusive allianceringe, som du vil værdsætte og bære på dine fingre hele livet - ligesom du vil bære dine minder i dit hjerte.