Platin allianceringe | acredo

Platin Allianceringe

Hver alliancering er et eksklusivt smykke på grund af de minder, der er forbundet med den. Dette gør allianceringe i platin med brillantslebne diamanter, prinsessediamanter eller baguettediamanter endnu mere værdifulde.

Gennemse vores katalog. Vælg din yndlingsmodel, og gør den til din helt egen alliancering i platin.

Din alliancering i platin vil i hele livet minde dig om de smukkeste begivenheder, hvad enten det er børnenes fødsel, en smuk rejse, en forfremmelse eller blot kærlighed.

Filter Sortér

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer til den ønskede søgning.

Fjern venligst de valgte filtre eller besøg et af vores forskellige kataloger.

1

Platin allianceringe

Allianceringe i platin er smykker af højeste kvalitet. Sjældent, af høj kvalitet og skabt til evigheden - ædelmetallet platin er simpelthen himmelsk. Forarbejdet i form af allianceringe er platin på sit bedste. Den højeste kvalitet af ædelmetal nogensinde kombineret med fælles, unikke minder i form af funklende diamanter gør platin allianceringe eller platin stabelringe til et af de mest eksklusive minde, en kvinde kan bære. Udlevér dine drømme, og udødeliggør dem i en alliancering i platin.

Sande mesterværker: Allianceringe i platin

Hos acredo kan du vælge mellem i alt 3 legeringer til dine allianceringe i platin: en platin 600/--legeringer eller to platin 950/--legeringer. Platin 950/- er altid PlatinumGold hos acredo og består af 950 dele platin og 18 dele guld, hvilket gør det til den reneste af alle tilgængelige legeringer. Alternativt tilbyder vi til dine allianceringe i platin RiverPlatinum, den hvideste af alle platinlegeringer. Kombineret med udsøgte brillantslebne diamanter er vielsesringe i platin et udtryk for ren luksus og unik kærlighed. Ud over sin høje renhed og kvalitet udmærker ædelmetallet sig først og fremmest ved sin bærekomfort og farvestabilitet. Ingen misfarvning og en behagelig fornemmelse gør allianceringe i platin til drømmesmykker og et evigt symbol på jeres kærlighed.

Med kærlighed og dedikation til den perfekte ring

Uanset om det er i designstudiet, i fabrikken eller i butikkerne - arbejdet med allianceringe i platin er en særlig fornøjelse for os. Fordi næsten alt kan kombineres med den hvide farve, er materialet særligt velegnet til indfatning af diamanter, og hver enkelt brillant fortæller sin egen historie. Vores medarbejdere og online-konfiguratoren præsenterer forskellige variationer og tilpasser ringen til dine personlige præferencer. Lad dig inspirere af det unikke materiale, din kærlighed og vores personale og find dine drømmende allianceringe i platin.