Switch to your country?

Vi har åben igen – book en tid eller kig forbi

Allianceringe i platin

Allianceringe i platin hos acredo

Lad dine drømme gå i opfyldelse

Platin allianceringe er de ultimative smykker. Lavet til at vare for evigt i udsøgt materiale - ædelmetallet platin er simpelthen mageløst.
Med funklende diamanter er en platinring en af ​​de mest eksklusive ringe, en kvinde kan bære.

En alliancering i platin er et mesterværk

Vælg mellem platin 600 eller platin 950. Platin 950 består af 950 dele platin og 18 dele guld og er således den reneste af alle legeringer. Kombineret med udsøgte brillantslebne diamanter er platin allianceringe et udtryk for ren luksus og unik kærlighed.

Foruden den høje kvalitet og renheden i dette ædelmetal skiller allianceringe i platin sig ud ved at være særdels behagelige at bære, og de får ingen misfarvninger. En alliancering i platin er et drømmesmykke og et evigt kærlighedssymbol.

Skab den perfekte ring med kærlighed og benyt dig af vores rådgivning.

Vi nyder at arbejde med platin allianceringe - i både design- og fremstillingsprocessen.
Den hvide farve passer til stort set alt, og materialet er specielt velegnet til diamanter. Hver brillantsleben diamant fortæller sin egen historie. Vores personale rådgiver gerne, og i acredo designprogram justerer du ringen efter personlige præferencer. Lad kærligheden folde sig ud i dette smukke symbol, som en alliancering i platin er, og lad det ædle metal inspirere dig til at skabe et fuldkomment smykke.

www.acredo.dk bruger cookies på denne hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen og yde den bedst mulige service. Vi bruger også tredjeparts cookies. For detaljer, se vores privatlivspolitik.